Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość err889

Zniszczyłam sobie życie :( Od dwóch lat siedzę w domu

Polecane posty

Gość err889

Pisalam juz tu kiedys na forum eh nic sie nie zmienilo. Nadal mam kompleksy , jestem bardzo niska i chuda jak patyk . Probowalam przytyc, udalo się 4 kg ,ale nadal wygladam jak dziecko oświęcimskie. Nie mam do kogo sie zwrocic o pomoc, rodzice mnie silą wygnali na studia, poszlam na zaoczne - wyrzucili mnie bo nie chcialam chodzic - rodzice myslą ,ze chodze- ja w tym czasi chodze caly dzien po lesie, spaceruje tam gdzie nikogo nie ma , jezdze tramwajem od petki do petli i do domu. Dwa lata spedzilam w domu ,nie mam zadnych znajomych , poza jedną kolezanką - ma mnie w nosie - wyjechala do innego miasta i czasami napisze na gg. Nie wiem co dalej robic :( Kolejne wakacje spedze w domu , bo nienawidze pokazywac swojego ciała.

Gość true offerma
głupiaś. zostań modelką, im chudsza, tym lepsza.

Gość err889
z moim wzrostem to mogę reklamować cukierki dla dzieci.

Gość jak bardzo niska jesteś?
Fotomodelki są niskie, wysokich nie biorą. Nie wiem jak wyglądasz, że tak się wstydzisz, ale może powinnaś iść do psychologa?

Gość Daria41
browar raz w tygodniu ,nie odmawiaj sobie slodyczy , jedz duzo szczegolnie sniadania - MUSISZ PRZYTYC! Mialam tak samo teraz juz sie odchudzam :D

a moze czat? spotkaj sie za jego pomocą z kilkoma osobami- zawsze to moga byc jacys nowi znajomi :)

Gość err889
To jest najgorsze ,ze moje ostatnie 2 lata zycia to czaty fora jak to itp :O Do psychologa nie chce isc i tak mi nie pomoze. Jestem w błednym kole , kolejna wiosna za oknem a ja znow siedze w domu... I tak dzien w dzien , strasznie ten czas szybko leci :(

Gość karolinkaaaaaaaaaa
to ze jestes chuda to nie powod to takiego zachowwania.. gorzej jakbys wazyla 100 kg.... wez sie ogranij wiosna idzie

Gość karolinkaaaaaaaaaa
ile masz lat ile wzrostu i wagi?

Gość err889
wolalabym zeby byla zima i minus20 stopni moge się ubrac w rekawickzki,szaliki,czapke i nikt na mnie nie patrzy

grzybow przynajmniej nazbieraj jak juz chodzisz po tym lesie

Gość Ja też chodzę sam po lesie!
Jakbym znalazł taką pustelniczkę... Żeby tylko była spokojna, wierna i taka sobie z wyglądu (nie musi być super malowaną lalą). To by było coś!

Gość ahahahhahah
Zupełnie jak Faith hope glory :)

Gość dgjitsodyj
jakbym o sobie czytała autorko ,tyle, ze ja jestem za gruba i dlatego wole nie wychodzic skad jestes?

Gość err889
z bydgoszczy

Gość andaluzyjnaaa
pij dużo piwa- bez znaczenie czy bezalkoholowe czy z alko. Zobaczysz, urośniesz jak na drożdżach. Mojej koleżance pomogło

Gość dgjitsodyj
a pracujesz gdzies? zamierzasz pracowac?

Gość err889
Nie , siedzę w domu ... Chcę isc najpierw na normalne studia ,ale nie wiem czy dam rade :(

Gość dgjitsodyj
ja poszłam na zaoczne, zawsze to 2 razy w miesiącu zjazd, a nie codziennie. i tez siedzę w domu, dobijające to jest... a jeszcze mam poprawki, nie wiadomo czy przejdę dalej...

Gość dgjitsodyj
a czemu od razu na dzienne nie poszłas?

ej ja mieszkam pod Chojnicami! Może się kiedyś spotkaliśmy w Bydzi?

Nie martw się! Mnie też mają w najbliższym czasie wywalić z zaocznych!

Gość err889
zaraz po maturze cos mi sie stalo , niewiem nawet co i siedzialam...po roku obiecalam ze pojde na studia ,no wiec poszlam - nie chodzilam w ogole :O Dobrze mi w domu,wszystko mam a z drugiej strony plakac mi sie chce - bo co ja wlasciwie robie? Nic :( wstaje jem myje sie siedze przy kompie telewizorze znow jem i ide spac i tak dzien w dzien, nie mam z kim pogadac tylko z wirtualnymi ludzmi i wlasną matką :O ktora nie wiem co sie ze mną dzieje , zyje w swiadomosci ze studiuje :/

Gość to ile wazysz i ile masz wzros
tu ?? jw

Ja mam tak samo! Wyrąbią mnie z zaocznych i nie pójdę już na dzienne, bo jak? Bym musiał iść do roboty, bo skąd wezmę kasę na utrzymanie w dużym mieście? Też sobie przerąbałem życie! Nie dokońca to wyłącznie moja wina, ale nie będę się zwierzał!

Gość err889
159 - 43

A moimi przyjaciółmi są: - pies - komputer - telewizor - książki A ludzie, których uważałem za przyjaciół odwrócili się ode mnie i mają mnie za idiotę! I co? I żyję!

Gość dgjitsodyj
autorko ja ważę 65 a mam 170, marzy mi się 50kg:) i siedzę w domu jak ty i tak jak ty robię nic. rozumiem Cię. ja tracę tylko czas i nic nie robię.

To do takiego wzrostu chyba optymalna waga. Najwidoczniej masz takie geny i nic nie zmienisz. Miałaś ktoś w rodzinie podobnie??? Ja mam 186 cm. wzrostu i ważę 60 pare kilo! I żyje! Ogólnie jestem wybredny i nie jem byle czego. Dlatego nie potrafię przytyć!

Gość to ile wazysz i ile masz wzros
ojej i w czym ty masz problem ja mam 153 cm i 45 kg i uwazam ze moglabym wazyc te 42 kg i nie bylabym jakas chuda daj spokoj nie jest zle ja mam kol,ezanke 160 cm i 39 kg i konczy w tym roku dziennie prawo wmawiasz sobie ze twoj wyglad jest problemem tak ci wygodnie i tyle