Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaba z anggggggggg

czy dobrze napisałam to po ang.? proszę o sprawdzenie.

Polecane posty

Gość slaba z anggggggggg

When I was seven I went to primary school. I met then a lot of nwe, friends in my country. I learnt write, read and count. Six years later I went to gymnasium. I learnt new, amazing subject. When I was sixteen I went to LICEUM in city Krakow. I UCZESZCZALAM to biology class. After LICEUM A wrtote very important test. Next I very want go to high school in Krakow. Fortunatelly I DOSTALAM SIE in UNIWERSYET. Now, I'm meeting new people and I'm learning amazing subject. I hope that I can finish mny studies. literami drukowanymi napisalam to co nie wiem jak przetlumaczyc, moze mozna to jakos ulepszyc?? prosze o pomoc.:)

Gość Oja bardzo słaba
Literówki mogłaś sobie darować, niestety dużo też innych błędów

Gość slaba z anggggggggg
heeeeej prosze o pomoc

Gość slaba z anggggggggg
i przetlumaczysz mi to poprawnie??

moze:P ;) napisz to najpierw po polsku bo nie obraz sie ale poziom tego co napisalas jest rowny poziomowi wyslawiania sie 8 latka w uk:P nie pisze tego zeby Ci dogryzc..:) ale jakby to jakis anglik przeczytal to tak by to odebral. ile masz lat?do czego tego potrzebujesz?

Gość slaba z anggggggggg
kiedy mialam siedem lat poszlam do szkoly podstawowej. Poznalam tam nowych przyjaciol. Uczylam sie pisac, czytac i liczyc. Szesc lat pozniej poszlam go gimnazjum. Uczylam sie nowych, ciekawych przediomtow. Kiedy mialam szesnascie lat poszlam do liceum w miesce Krakow. Uczeszczalam do klasy o profilu biologicznym. Po liceum pisalam bardzo wazny test -mature. Pozniej bardzo chcialam pojsc na studia. Na szczescie udalo mi sie to i jstem studentka pierwszszgo roku na uniwersytecie w Krakowie. Wciaz pozanje nowych ludzi i ucze sie nowych, ciekawych rzeczy. Interesuje mnie moj kierunek. Mam nadzieje, ze uda mi sie szczesliwie skonczyc studia.

when i was 7 years old i started school.It was a primary school where i met new people,I improved my write, read and count skills. When i finosher primary school, i started learning in gymnasium.This school offered me the most new and amazing subject to learn. In poland ,aftrer gymnasium young people starts learning in high school.I started too.My favourite subject is biology and i choose that profile in high school. After few years i passed GCSE (General Certificate of Secondary E-ducation)( tak jest w uk ,mozesz mienic nazwe na High School Diploma examinations ale to chyba bardziej z amerykanskiego ang sie wywodzi) Next i succesfully passed university exam and i am a student. Learning in university in Krakow is very exciting,i m still meeting new persons and i m learning the most interesting things. mam nadzieje ze bedzie ok..skonsultuj jeszce z kims jak masz mozliwosc. ja mieszkalam jakis czas w uk..ale wiesz jezyk ang ktorego ucza w pl rozni sie od tego jakim posluguje sie czlowiek an codz\ien w uk. pozdrawiam

Gość coes2
After few years i passed GCSE (General Certificate of Secondary E-ducation)( tak jest w uk ,mozesz mienic nazwe na High School Diploma examinations ale to chyba bardziej z amerykanskiego ang sie wywodzi) A-level- to jest MATURA a nie GCSE!!!!

to nei ejst tak dokladnie bo brytyjczycy maja inny system nauki miz my. u nas matura jest po 3 latach nauki w liceum badz 4 w technikum. tam -w ogole inaczzej to wyglada. bo sa college itp,eeh duzo gadania. moja kuzynka ktora do tej pory tam przebywa ma wlasnie ten certyfikat.ja mialam inna sytuacje..bo mature zdawalam w polsce.

Gość mieszkam w uk
i na 100% matura to jest A-levels !!!!!!!!

nie mam najmniejszego zamiaru odrabiać za kogoś prac domowych w ten sposób szkodzi się ludziom a nie pomaga

Gość slaba z anggggggggg
dziekuje bardzo za pomoc ratowniczko:)

Gość tak na szybko
kiedy mialam siedem lat poszlam do szkoly podstawowej. Poznalam tam nowych przyjaciol. Uczylam sie pisac, czytac i liczyc. Szesc lat pozniej poszlam go gimnazjum. Uczylam sie nowych, ciekawych przediomtow. Kiedy mialam szesnascie lat poszlam do liceum w miesce Krakow. Uczeszczalam do klasy o profilu biologicznym. Po liceum pisalam bardzo wazny test -mature. Pozniej bardzo chcialam pojsc na studia. Na szczescie udalo mi sie to i jstem studentka pierwszszgo roku na uniwersytecie w Krakowie . Wciaz pozanje nowych ludzi i ucze sie nowych, ciekawych rzeczy. Interesuje mnie moj kierunek. Mam nadzieje, ze uda mi sie szczesliwie skonczyc studia. When I was seven, I started my education in primary school. I met a lot of new friends there. I was learning to write, read and calculate. Six years later, I went to Junior High where I was learning new, interesting subjects. When I was sixteen, I went to the College in Krakow. (nie jestem pewna czy college czy jakos inaczej) Later on, I was willing to start an accademic education and luckily I succeeded. Now I am a student on the first year of the University in Krakow. I'm still meeting new people and learning new, interesting things. I'm fascinated by my studies and I hope that I will graduate successfully.

Gość tak na szybko
W poprzedniej wersji pominęłam Biologię, tutaj masz chyba kompletną:) When I was seven, I started my education in primary school. I met a lot of new friends there. I was learning to write, read and calculate. Six years later, I went to Junior High where I was learning new, interesting subjects. When I was sixteen, I went to the College in Krakow where Biology was my major. (nie jestem pewna czy college czy jakos inaczej) Later on, I was willing to start an accademic education and luckily I succeeded. Now I am a student on the first year of the University in Krakow. I'm still meeting new people and learning new, interesting things. I'm fascinated by my studies and I hope that I will graduate successfully.