Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwo

kochanka cwana wygra wojne ...

Polecane posty

Gość dzwo

Skad sie w zwiazku bierze kochanka?JAKA jest przyczyna? wiec glownie wina glowna jest, lezy w nie ukladajacym sie zwiazku czyli np. malzenstwo, zwiazek narzeczeski wytepuje jakis ewidentny brak czegos dlatego facet szuka, bo jakby mial to by nie szukal. Panowie jak i panie, po to jest czas zeby potencjalna osobe poznal na kompana do zycia, z roznym temperamentem zyja ludzie, ale przewaznie swoj znajdzie swojego, dlatego szukamy, przebieramy az w koncu wybierzemy... JESLI TO PRAWDZIWA MILOC TO ON NIE SZUKA BO MA, bo znalazl, zdobyl pamietajmy o tym skok w bok nie wchodzi w gre bo doskonale on wie ze straci cenna osobe o ktora dlugo sie staral! ludzie sa tylko ludzmi to naturalne, ze procz innej osoby moze nam sie ktos podobac inny, ze mozemy sie zakochac, zauroczyc.... i na to nie ma patentu... jestem mloda osoba i trafilam wlasnie raz w zyciu na takiego nie lojalnego faceta, mam nadzieje ze juz wiecej nie trafie...a jesli trafie jestem juz madrzejsza o Wasze wypowiedzi jak go zaltwic haha do zblizenia w zadnym wypadku nie dopuszcze bo sie szanuje! Moja sytuacja byla beznadziejna.... ON oklmal mnie nie przyznal sie ze ma narzeczona :( powiedzial mi o tym fakcie dopiero wtedy jak byl pewny na 100% ze mu dupy nie dam, no sorry mam swoje wartosci i za przydupaske nie dorabiam, a zorum tez mam... ale fakt faktem zuroczylqm sie w nim okrutnie, wczesniej takiego uczunia nie doznalam, bylo mi obce..i uwiezcie mi jak facet chce to potrafi porządnie w glowie kobiecie namieszac... przy nim czulam sie dobrze moje zycie nabralo barw docenial mnie, komplementy,itp. ale oczywiscie przyszla chwila prawdy on ciagle slodzi miodzi aa ja dalej nie ide z nim do luzka, miesiac juz minal a ja dalej nic, wiec mowi o dziewczynie ze jest ona... wiec daje mu czas na zastanowienie sie ona, albo ja (dostal czas poniewaz twierdzil ze mnie bardzo kocha, w innym wypadku nawet palcem bym nie skinela) co dalej ten czas minal pytam sie jaka odpowiedz a on ze sprawy z tamta za daleko zaszly i ze choc mnie kocha ze nie moze tamtej zostawic... wiec odwrocilam sie na piecie i odeszlam... oczywiscie szukal kontaktu ze mna a ja nic nie chcialam kurwiszona klamcy i idoty pssss jestem sliczana dziewczyna i tu sie zgodze z niektorymi przedmowczyniami ktore wyzywaly zonki od kocmoluchow itp. to prawda kochanka to przewaznie ta ladniejsza, wiem sama po sobie bo ta jego dziewczyna istny paszczur babajaga :D a dzieje sie tak wtedy gdy lacza sie ludzie czasami zeby tylko nie byc samemu a lata leca, stad pozniej te zdrady piekne kochanki etc... co dalej w tym czasie emanowaly mna dosc silne uczucia wiec i podzielam, rozumiem co przedmowczynie mialy do zakomunikowania "kochanki tez maja uczucia" powiem szczerze ze choc do tej pory sa nadal te uczucia, i choc mnie on skrzywdzil mam swoja dume wiec kopnelam dziada w dumem sory stac mnie na takiego co jest lojalny a nie on jeden przystojny :) a za przydupaske nie robie psss kontynujac posunelam sie do rzeczy takiej zeby powiadomic owa narzeczona i tym co jej chloptas wyprawia... napisalam na nk zeby sie dowiedziala... mialam wrazenie ze te maile ktore pisalam odpisywal on... poniewaz juz troszke go poznalam wiec styl wymowy byl dossc podobny wlasnie do tego mojego lovelasa.... moge sie oczywisci myslic poniewaz przebywajac z dana osoba zaczynasz zyc zachowywac sie tak jak ta osoba w tym przypadku ona jego dziewczyna wiec te kwestie mozna sobie roznie tlumaczyc..... kontynujac niby ta panna co odp. na maile twierdzila ze ona wiedziala o mnie ... no tutaj wyobrazcie sobie myslalam ze mnie szlak trafi, bo kutas twierdzil ze nikt o nas nie wie ;o zaczynalo sie robic coraz ciekawiej stwierdzilam ze oklamywl nie tylko mnie ale robil to tez i bezczelnie ze swoja dziewczyna zeby w razie "w" jak sie cos chlapnie mial droge powrotu do dziewczyny, niezly skurwiel prawda... z panna chcialam sie spotkac, pokazac jej jak jej to nie kocha juz jej chloak mialam dowody maile esy, itp. ... ale paszczur nic na to , on tylko zadzwonil do mnie w jej obecnosci... a jak padalo slowo zdrada, lozko to sie kutas rozlaczal... istna dziecinada z tego lovelasa pssss on po tym wszytskim dalej ze mna szukal kontaktu, a ja juz go znac nie chcialam, powiedzial mi nawet ze jego dziewczyna mu wybaczyla(psss zenada ta jego panna hm a gdzie caly proces wybaczania, powinien byc bunt, gniew, kilka etapow trzeba przejsc zeby sprobowac na nowo ulozyc sobie relacje z kims kto nas zawiodl a tu kurwa jak by deszcz splynal po niej i tomi graj) odpowiednio sobie o niej pomyslalam heeheee panna i jej znajomi dostali jeszcze kilka info na temat jej lovelasa, on oczywiscie zaprzeczal, ze go niby oczerniam itp. w odpowiedzi jej jego znajomi odpisywali X osoba "on powaznie , nigdy bym sie po nim tego nie spodziewala, napewno wszystko sie dobrze ulozy"...albo "co za skurwiel" tak jakby niektorzy kpili i ze nie wierza, a inni odwrotnie... to teraz sobie pomyslcie jaki perfekcjonalizm lajza opanowala... " ta suka którą chcialam uswiadomic i ten lovelas w podziece zglosili mnie na policje ze ich nekam, sprawa poszla do sadu i dostalm za kurwiarza kare grzywny i CO WY NA TAKA HISTORIE POWIECIE..... CZYZ NIE POPIERDOLENI ludzie NA TYM swiecie zyja.... P.S jakis czas temu widzialam jak raz z jedna raz z inna po miescie zapierdala za raczke sie trzyma....

Gość jbknk,m nkjm,
a ty kurva ile razy bedziesz wklejala te madrosci? kurva napierdalasz gdzie sie tylko sie :o na swojej scianie napisz i chooj :D

Gość madralińska
popier* dzielona to jestes ty, co z twojego tekstu wynika: na poczatku udawalas niewiniątko, potem jak się dowiedziałas że jest inna to postawilas ultimatum i ok,na tym powinno sie skończyć ale nie....ty oczywiscie nie odpósciłaś,chciałaś się zemścić na "paszczurze" jak to ujęłaś, jestes pusta i zakochana w sobie a mozna to wyczytac po "jestem sliczna" a tamta to kocmołuch, chacha dobre sobie....widocznie daleko ci do niej skoro wybral tamta, a nękanie jest karalne - taka prawda tak sie składa że jestem kobieta i wstyd mi za takie jak ty, az szkoda faceta który na ciebie trafi, ojjjjjjj będzie się działo

Gość innanizwszystkie
laska mysli ze jest wyjatkowa a koles sie do niej przywalil bo pewnie zaszlyszal od kolegow ze lubisz te sporty

Gość proekozielona
autorka a co takiego robiłas, że podali cie do sądu? Dzwoniłaś, stałas pod domem? Pisałas emaile? jak często? Masz zakaz zblizania sie ? Czy tylko grzywne ?

Gość dzwo
sasasasa... zal mi takich zazdrosnic jak powyzsze wypowiedzi... owszem jestem sliczna i to nie od nie jednego slysze, mnóstwo komplementow itp. a paszczur jakby byl taki idealny to lovelas nie robil by skoku w bok do mnie hahaha Nie mieli sie komu poskarzyc to na policje pobiegli razem, kazdy moj znajomy po uslyszeniu tej historii sie smieje... poza tym niewinna cicha pssss pokazalam pazurki w koncu chodzilo o moj honor :)

Gość dzwo
pijaki i wlasnie puste pustaki tworze takie ufoludki jak powyzze wypowiedzi hahaha i co myslicie ze blyszczycie, kompromitujecie sie, nikt kurwiarzy nie lubi, a panna z mojej dobrej woli sie dowiedziala ze ja jestem ha! i powinn1 byc wdzieczna ze jest taka co ja uswiadamia co jej lovelas wyprawia, oswidczac sie po miesiacu znamosci pffffffffff a tymczasem ona juz z nim byla zareczona psssssssss wyjatkowa zebys wiedziala i napewno nie dziwka jak on!.

Gość dzwo
do madralińska : widac ze jestes z tych kobiet co wyzej sra niz zad ma, i dobrze to ujelas wstyd to jest ale mi za takie jak Ty. oczywiscie ze paszczur a co mam ja piekna nazywac skoro jest przecietna psss ja go przy sobie nie zatrzymywalam i ciesze sie ze sa takie nie douki niedotlenione nie douczone ktore wybieraja takich zaklamanych kurwiarzy bo przynajmniej Ci fajniejsi sa i zostaja dla tych normalnych takich jak ja a kurwiacym sie filozofom mowic trzeba stanowcze NIE

Gość dzwo
SMIEC doskonale wiedzil co robi, jak sie zachowuje zabwa uczuciami wedlug was jest ok wiec jestescie tego samego pokroju co ta pijzda wierzaca mu co jej powiedzil i jak sie wybielal oraz on. pf

Gość masakra jakas
rany dziewucho,jaka ty pusta jestes........ Ile Ty masz lat?

Gość a ci dalej
dzwo a powiedz ,ze no co to oznacza pfffffff psssss ? taka jestes montra ,wiec czekam na logiczna odp.:D:D:D

Gość aguuula79
taka z Ciebie slicznotka i co...... Facet polakomil sie na Twoja sliczna buzie,piekne cialo i uciekl z powrotem do tej ,,PASZCZURY''? Ciekawe dlaczego ,co?:) Ano wlasnie dlatego,ze uroda z madroscia,inteligencja ,taktem-nie zawsze ida w parze....:D Widocznie jestes PUSTA -dziewczyno.... Docenil swoja dziewczyne,i chwala mu za to!:D A Ty zamiast pogodzic sie z porazka,zaplanowalas sobie zniszczyc zycie tej dziewczynie....i myslalas,ze jak sie dowie,to go zostawi... No i przeliczylas sie... I teraz dowartosciowujesz sie na forum,i myslisz ,ze ktos Ci przyzna racje,ech.... Maslanki sie napij dziewuszko....,moze ochloniesz:D

Gość dzwo
i myslicie ze mnie to rusza co piszecie psss a do kogo mial wrocic skoro go koplam w dupe :D a maslanki nie pijam

Gość dzwo
a ja jestem nie dosc ze sliczna rozwazna i nie glupia to jak myslicie czy lovelasowi zalezya na takiej? jemu ani na mnie ani na tej jego dziewuszcze nie zalezy jemu chodzi tylko o seks zeby miec kogo dymac tempe matoly. wrocil bo to przystan z ktorej sobie naiwna, urobiona przez jego klamstwa dziewczynke zrobil, falszywy skurwiel... a co dalej psss mam to w dupie, ja i jego zalosne zycie oparte na klamtwie i lykaniu przez naiwniare co piernie bo on przystojny a ja zaden facet by nie chcial paszczur pssss

Gość dzwo
i jeszcze jedno tempaki wypowiadajace sie, skoro niedoszla kochanka czyli ja kopla w dupe smiecia a sprawa sie rypla, poczucie winy u niego to jakie wnioski ida za tym... jak myslicie tempe strzaly? proste i logiczne wybielic sie, dupe obrobic niedoszlej kochance i nara... moim zdaniem zrobilam dobrze ze powiadomilam ja bo przy okazji sie dowiedzilam ze nie tylko ona to scierwo ale i on dbajcy o cieply kont do ktorego zawsze wroci. wiec wypraszam sobie jakies wasze wywody ze to ja jestem ta zla, bo ten lovelas i ta naiwna idiotka jak widac sa siebie warci :D psss

Gość do ciebieee
Ty jestes dziecko jakas nienormalna . Niezle sie wkurzylas ze nie chcial byc z toba co???

Gość nie mozesz
scierpiec ze mimo wszystko woli ja od ciebie.,heheheeheheehehehe Dlatego tak wciaz o tym mowisz!!!!!!!!!!!!!:D:D nie mozesz tegostrawic!!!!!!!!!!!!!! inteligentna osoba ciesszylaby sie ze ma goscia z glowy,skoro taki qrwiarz,a ciebie ryzie ,ze ciebie zosatawil i wrocil doswojej ex:D:D:D UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość nie mozesz
a skoro sa siebie warci,to po co sie wtracasz ???????? To Ich zycie,a ty nie jestes im jak widac do niczego potrzebna! Jak im pasuje taki uklad jaki maja,to CO CIEBIE TO OBCHODZI??????????? Pilnuj swojego nosa!!!!

Gość dokladnie0123
Dokladnie!!! co ci to przeszkadza ze chca byc razem? Boli cie to? To ich sprawa i NIC ci do tego!!!

Gość nie mozesz
amen:D