Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura domowa123456

Jak się zabrać do przeprowadzki ?

Polecane posty

Gość kura domowa123456

Się zastanawiam Pierwszy raz w życiu mam tyle rzeczy do przeniesienia ,17 lat w jednym mieszkaniu od ślubu Przeraża mnie to Czy szkło wozić po trochu czy w ogóle to wszystko na rat ? Mebli zabieramy mało ale tych paczek będzie sporo , Jak to pakować ? Żeby się z tym zabrać ? Mąż akurat wyjechał znów za granicę wróci za 3 miesiące a tu akurat znalazł się kupiec na nasze mieszkanie . Nie chcę mu głowy zawracać , teściowa nie pomoże bo nie zadowolona że się tak daleko przenosimy

Gość zosiasamosia123
Najlepiej skorzystaj z firmy Jak jesteś z warszawy to ja polecam tą www.przeprowadzki.com.pl jestem zadowolona , przyjechali pomogli w pakowaniu , koszty rozsądne , a ja się nie namęczyłam

Gość gość
Dokładnie zawsze przy przeprowadzce najlepiej skorzystać z jakiejś sprawdzonej firmy. Samemu to za dużo roboty i niestety często nerwów. Jak coś to od siebie mogę polecić Wojtal Trans www.wojtal-trans.pl. Są uczciwi i bardzo ostrożnie wszystko przewożą. Do tego jak ktoś potrzebuje to mogą pozbyć się starych mebli czy sprzętów.

Gość nastyy
Na dobry początek, najlepiej jest przedzwonić do dobrej firmy, która wszystkim się zajmie i cały problem będziesz miała z głowy. Przedzwoń sobie do firmy Japa&Co, a oni zrobią wszystko za Ciebie ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość tunis
Przeprowadzka to faktycznie niełatwa sprawa, przeprowadzałam się parę razy, także coś o tym wiem ;) Dlatego podstawa to dobra firma od przeprowadzek. Odezwij się koniecznie do Japa&Co, oni załatwią wszystko za Ciebie i nie będziesz musiała się niczym przejmować.

Gość mesaria
Jasne, że najlepiej jest wynająć firmę, która wszystko zrobi za nas. Japa&Co to faktycznie najlepsza firma z w tej branży, także śmiało się do nich odzywaj.

Gość gość
ja na start bym proponowala zalatwic sobie dokumenty kolekcjonerskie do danego kraju do ktorego lecisz :p fajna sprawa miec od razu cos takiego na start. ja kupowalam z fastidcard com jak lecialam do Anglii :)

Gość gość
Uwazam, ze przede wszystkim powinnas postawić na odpowiednią firmę zajmującą się przeprowadzkami. Wraz z http://przeprowadzka.wroc.pl/ w mgnieniu oka ogarnelismy ten temat. Tyle lat spędzonych w jednym mieszkaniu, mialam obawy ze nic z tego nie wyjdzie..

Gość gość
Mi sprawnie poszło bo zatrudniłam firmę przeprowadzkową. Na terenie Warszawy mogę polecić transport prywatny Wiki :)

Gość amore mio

Ta firma jest bezkonkurencyjna jeżeli chodzi o przeprowadzki: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Wszystko zrobią za Ciebie, a do tego są super sympatyczni, także cała przeprowadzka przebiega bezstresowo i w dobrej atmosferze.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość amore mio napisał:

Ta firma jest bezkonkurencyjna jeżeli chodzi o przeprowadzki: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Wszystko zrobią za Ciebie, a do tego są super sympatyczni, także cała przeprowadzka przebiega bezstresowo i w dobrej atmosferze.

Firma krzak, lepiej omijać szerokim łukiem. Może gdyby nie pożałowali na marketing zamiast reklamować się bezczelnie na kafe to mieliby więcej klientów.