Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele-echo

Domek do zamieszkania!

Polecane posty

Mieszkam w mieszkaniu, w bloku na malym osiedlu, ale mam wielka ochote przeprowadzic sie do wlasnego domku.Kolo mnie jest taki maly 150 m2 do sprzedania.Marwi mnie tylko, ze na dzilace oprocz starej stodoly nie ma zadnych bydynkow gospodarczych-garazu, drewutni jakiejs.Nhttp://www.domiporta.pl/details,30802,112412946-dom-Pogreby.aspo i straszne odludzie, chociaz okolica ladna!

Gość stazowiczka..
cos to tanio

Teraz to on jeszcze jest tanszy !Cena jego jest 230 tys, ale mysle, ze jeszcze duzo do zbicia.Tani to on nie jest.Za ta cene to mozna kupic w lepszym miejscu z bydynkami gospodarczymi.Mnie on sie podoba bo jest taki nowy.

to w czym problem ...tylko w tym ...że jest na odludziu ??

Najgorsza jest ta zima .Jak zawieje i zasypie to na amen.Do najbizszego sklepu 6 km.Tez mieszkasz sam?

Gość tghnrs
230zl za dom i 1200metrow ziemi to chyba jakas sciema.

no tak ale zimy nie muszą być takie złe.... wiele osób mieszka na odludziu i radzą sobie jakoś ....

Ja tez pochodze z miasta, z Warszawy .Cztery lata temu sie wynioslem w okolice wlasnie Puszczy Bialowieskej.Mam 10 km do granicy.Wlasnie chcialem sobie jakies zwierze chodowac ale w mieszkaniu to trudne.Ciekawe ile masz lat?No i widze, ze do ciebie latwo trafic.Trzebas sie tylko trzymac granicy i isc na poludnie

Sacryfical Suicide lepiej napisz nam jak 5 psów się zgadza z kotem:)??? wiem że w takim miejscach nie jest źle .... sama lubię takie odludne miejsca gdzie twierdze żyje się spokojniej bez pośpiechu

Mastif Hiszpańśki- piękne psy .... aż chciałoby się zobaczyć jak taki kot jemu rządzi :) do autora : nie wiem ile masz lat .... ale na twoim miejscu wybrałabym taki spokój na odludziu zamiast sąsiadów mnóstwo wokoło .... są tego plusy i minusy ... jednym z plusów to brak wścibskich sąsiadów, plotkowania itp.

zrób jak im podjada kotek jedzenie :D no i minusem może być brak szybkiej pomocy medycznej w razie czego ale dla pocieszenia powiem ....że w mieście czeka się za karetką dwie godziny tak więc na to samo pewnie wyjdzie

no to pech.... a już miałam nadzieje zobaczyć tego kota odważniaka ... sama może nie posiadam kota ...ale przybłąkał się i go dokarmiam .... rano przychodzi uchylam mu okno karmie go i ucieka , wieczorem mam powtórkę z rozrywki.... i ucieka na całą noc, nie daje się pogłaskać , chyba że sam podejdzie jak biegam po kuchni :) powiedz mi jak się przestawiłeś z mieszkania w bloku i w mieście pewnie ...na takie miejsce?

musiałbyś wrzucić na www.viola.pl spróbuj a ja idę po kawę:)

Zazdroszczę Ci Sacryfical Suicide, ale w taki pozytywny sposób - wiedziesz życie niczym w bajce, kiedy to czytam odzywa się pewnie nie tylko we mnie jakaś wewnętrzna tęsknota za innym życiem. A domek z linku piękny, drewutnię możesz sobie autorze urządzic choćby na początek w stodole, podobnie domek na narzędzia, a potem sam zbudować - albo dokupić. Ja mieszkam od niedawna na wsi pod Poznaniem (15 min. od granicy miasta), w dość cywilizowanej okolicy, gdzie jedyną niedogodnością jest brak kanalizy i konieczność odbycia dość dlugiego spaceru do autobusu. Nie mam niestety dużej działki, brakuje mi tu trochę dzikości, wolno rosnących krzaków, drzew - mam zamiar zadrzewić trochę swoją działkę. Nie wróciłabym już jednak do miasta - tu mam swoje roslinki, swojego psa (tak na marginesie - jak oduczyć 7 miesięczną suke owczarka niemieckiego skakania na ludzi???) i mam zamiar tu się zestarzeć :)

czarny to chyba na szczęście :) ale dla mnie to szok że takie większe psy nic mu nie zrobią

na tej jednej fotce wydaje się że walczy z tym psem ....no i ten pierwotny instynkt :D

przeczytałam do końca twoją wypowiedź ... faktycznie inny świat i życie przyszło tobie kiedyś na myśl żeby się przenieść stamtąd??

to tak jak ten który dokarmiam .... jak przyszedł to był taki zabiedzony a teraz nie wiem jak to się stało ale stwierdziłam że obrasta tłuszczem ... zaraz też rzucę fotkę tego ulubieńca

Gość mamaalergików
Nawet nie macie pojęcia, jak ja wam zazdroszczę. Mieszkam w mieście, chociaż zawsze marzyłam o domku w leśnej głuszy. Niestety męża wybrałam sobie typowego mieszczucha i nie ma nawet mowy o tym, żeby się stąd wyprowadzić. Do tego dwójka dzieci, z czego starszy syn wypisz wymaluj jak tatuś. Ale nie poddaję się, dam radę na emeryturze. Choćbym miała się wyprowadzić sama.

a jednak nie wrzucę za małe mam te fotki jego i nic byś nie zobaczył

ale dobrze że jesteś zadowolony i znalazłeś swoje miejsce w świecie .... gorzej jak osoba strasznie się męczy w swoim życiu

a u siebie nie możesz znaleźć ??? jak nie to daj tutaj .... widziałam już takie temaciki :D

Gość ja chcę na wieś
:( :(