Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurniczka

ODNOŚNIE GRUBYCH NÓG, CELLULITU

Polecane posty

Gość kurniczka

CZY jeśli schudnę, ładnie się opale, będe uprawiac sport toto jest szansa, że załoze kiedys mini i szpilki i będę z siebie dumna:O mam krótkie nogi, bo jestem niska (160cm) i grube.. pojawił się spory cellulit, rozstępy z tyłu na kolanach!:O a wiosna za pasem, są jakieś szanse??:O

Gość kurniczka
???????????????????????

Gość asiaaaaaaas
Bądz dobrej myśli i bierz się do roboty :)

Gość kurniczka
wezmę się, tylko nie wiem czy są szanse, wiadomo rozstępów nie zlikwiduje, a nie stac mnie na jakieś super kremy itp ...

Gość asiaaaaaaas
sama mam cellulit ale nie będę się tym dołować, jeżeli schudniesz na pewno bedzie on mniej widoczny :) przed wyjściem posmaruj nóżki jakimś balsamem, wtedy będą odbijały światło i cellulit nie będzie rzucał się tak w oczy... opalenizna też robi swoje :)

Gość a wogóle to
gdzieś kiedyś czytałam, że opalenizna właśnie podkreśla cellulit

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja nie mam grubych nóg a mam dość widoczny cellulit, także nie wiem czy schudnięcie wiele da..

Gość no nie wiem, czy to się uda
oj kochana, ciężka sprawa. kiedyś byłam gruba, cellulitu nie miałam mimo naprawdę masywnych nóg, schudłam 30 kg i co? masakra, nogi mam szczupłe, ale cellulit jak u starej baby :/ i nic go nie bierze, a do tego skóra stałą się wiotka :( w rajstopkach mam nóżki niczego sobie, ale bez to porażka :( w lecie noszę jedynie długie sukienki, o krótkiej mogę sobie pomarzyć jedynie

Gość asiaaaaaaas
ja właśnie zauważyłam, że po schudnięciu cellulit mi się zmniejszył, tylko dodatkowo dużo ćwiczyłam, przeważnie na bieżni

Gość kurniczka
:(

Ja zakupiłam dzisiaj balsam z perfekty i masażer. Mam 170 cm, ważę 55 kg a cellulit widoczny jak ja pierniczę...

Gość wiedzma... ^
a ile ważysz?? grube nogi tzn jakie? ile masz w obwodzie w najgrubszym miejscu??

Gość asiaaaaaaas
kurniczka- nie orzejmuj się, prawie wszystkie kobiety mają cellulitis, ale popracuj nad tym, żeby nogi były zgrabniejsze + wyskoki obcas Zresztą myslę ze dla facetów to nie jest najważniejsze czy kobieta ma cellulitis czy tez nie

Gość ilez masz w udzie,ze uwazasz
swoje nogi za taaaaaaaaaaaaakie grube?

Gość asiaaaaaaas
w ogole to cellulitu nie da się pozbyć w 100%... znacie kogoś kto tego dokonał, bo ja nie ;] mozna go jedynie zredukować

Gość ilez masz w udzie,ze uwazasz
a,ja tez mam cellulit.Nie jest go nie wiadomo ile,bo w sumie troche pod tylkiem,ale pod swiatlo widac:P

Gość kurniczka
nie wiem ile mam w udzie.. ale mam 160 cm a ważę 68!!!!!!!!!!!! choc kazdy mi daje max 60(szczerze, nie zeby byc miłym) jestem naprawde atrakcyjna dziewczyna, mam ładna twarz i długie włosy ale te nogi i rozstepy!!!!!!!!!!!!

Gość do asiaaaaas
celulit a nie celulitis-przeczytaj co napisala autorka. to dwa ROZNE schorzenia

Gość zaraz idę spać
Mogę Cię pocieszyć, mój facet powiedział, że mu cellulit na udach nie przeszkadza, chyba ze jest w stopniu tragicznym. Ważne żeby pośladki były bez cellulitu:| A za to mój dobry kolega (27lat) powiedział, że rzadko, który facet zwraca na to uwagę;) Kup sobie bańki chińskie;)

Gość kurniczka
20 kg muszę schudnąc ale jak!?kobietki?!

Gość aaaaaaa">
kazda tutaj pisze ze jest atrakcyjna... ja mam 160 i waze 50kg i uwazam ze jeszcze powinnam schodnac, a ty wazysz prawie 70 i mowisz ze jestes atrakcyjna.... :/

Gość aaaaaaa"
schudnac*

Gość asiaaaaaaas
celulit a nie celulitis-przeczytaj co napisala autorka. to dwa ROZNE schorzenia hehe, szczerze to nie wiedziałam że to coś innego ;)

Kazdy inaczej wyglada mimo byc moze takiej samej wagi. ja waze 55, moja przyjaciolka 60 przy tym samym wzroscie a wyglada szczuplej niz ja. Ja od jutra stosuje dietke dukana, ponoc redukuje troche cellulit. Kupilam ten balsam i masazer, zobaczymy. Kupilam tez balsam brazujacy, moze troszke go zamaskuje..

Gość kurniczka
atrakcyjna w sensie, że tylko te kg są wadą :O zawsze się podobałam facetom.. mam długie naturalne, nie farbowane włosy, duże oczy, ładne piersi, małe dłonie, stopy.. gdybym schudła byłabym typową filigranową dziewczyną.. wiem,ze nie widac po mnie że tyle ważę, ale jednak mam przez to kompleksy i na plażę bym nie poszła..:O mójj facet mnie kocha, akcpetuje.. ale chociażby dla samej siebie...

Gość aaaaaaa"
aha jasne.... bo na pewno faceci patrza na oczy... obudz sie, i wez w garsc:/

Gość kurniczka
a co tylko kg świadczą o atrakcyjnosci, bede ważyc 30kg i wyglądac jak z oświęcimia to będe super?:O sama pieprzysz głupoty, na atrakjcyjnosc nie sklada sie tylko waga choc w sporym stopniu... ale nie tylko ona

Gość asiaaaaaaas
aaaaaaa"- to, ze Ty czujesz sie grubo w swoim ciele to Twoj problem, nie musisz przez to gnoić innych :] najważniejsze to czuć się dobrze, nie wmawiaj komuś kompleksów. Skoro autorka czuje się atrakcujna to super, bo to właśnie pociąga facetów, a nie kościotrupy

Gość aaaaaaa"
nie wmawiam kompleksow- ale caly czas na cafe sa teksty- jestem atrakcyjna, jestem atrakcyjna. dobra, fajnie ze masz poczucie wartosci. ale zwrocicie uwagę tez na innych ludzi. moja kolezanka ostatnio na egzamin poszla w krotkiej spodnicy, wygladala okropnie. dzwonila do mnie potem i ciagle gadala jaka to furore zrobila super seksi krotka spodnica.... troche samokrytyki...

Gość asiaaaaaaas
ja myślę, że jeżeli dziewczyna jest zadbana to jest też atrakcyjna, a autorka własnie jest samokrytyczna, pisze że przez nogi nie nosi spódniczek itd.. Fajnie że potrafi dostrzec, że ma inne pozytywy. Kobiety powinny tego się trzymać, żeby nie zwariować