Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurniczka

ODNOŚNIE GRUBYCH NÓG, CELLULITU

Polecane posty

Gość najamka1
Na cellulit świetnie działa rower, pływanie , masaże. Z tymi 20 kilogramami do schudnięcia chyba przesadziłaś.Wystarczy więcej się ruszać i nie objadać się. Odnośnie rozstępów to mnie o dziwo na rozstępy pomógł balsam do biustu firmy Dax Cosmetics, smarowałam się nim cała i w miejscach gdzie miałam widoczne rozstępy, zostały tylko cieniutkie białe niteczki.

Gość kurniczka
mysle, ze bez diety sie nie obejdzie.. bo ja nie umiem tak po prostu ograniczyc jedzenia itp.. a jak jst dieta to sa konkretne warunki ktorych sie przestrzega, a nie samemu sie mysli ile mi wolno zjesc a ile nie....

Gość najamka1
Diet jest od groma jednak naprawdę odradzam ci diety poniżej 1600 kcal. Spróbuj na początek się rozruszać, codzienny aerobik na początku krótszy 20-30 minut, trwający max. godzinę, spacery, pływanie, bo może się okazać że wcale nie będziesz potrzebowała diety, wystarczy że przyspieszysz metabolizm.

czemu na tym blogu nie ma fotek potraw? skąd wiadomo, że ktoś wymyślił przepis i wcale nie próbował go robić? :P

Gość można zlikwidowac cellulit
A ja zamiast diet proponuję zastosowanie znacznie prostszego sposobu - wymagającego znacznie mniej konsekwencji:D To taki sposób dla osób którym brak samozaparcia:D A mimo to działa. Załuję tylko że wcześniej o nim nie wiedziałam:) NO ale teraz wiem i się dzielę tą wiedzą. Dowiedziałam się od nim z tego kursu http://www.cellulitowo.pl/blog/darmowy-artykul.html