Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitannn........

KOBIETOM NIE MOZNA ZAIMPONOWAC UCZCIWOSCIA, byciem uprzejmym

Polecane posty

ale zgadnijcie czyja to wina? Skad bierze sie eskalacja wymagan wobec kolesi? Stwierdze znana i przynudnawa kwestie ze :KIEDYS BYLO INACZEJ. ALe to prawda, przez takich zjebow ktorzy na sile wchodza im w tylek, na roznych portalach wysylaja caluski, prosza, blagaja o randke, w realu codziennie przylaza prykaja cmokaja , klaszcza z podniecenia moszna, one wlasnie takie sie staja. Mysla, jestem kurwa ksiezniczka, to wyscie je stworzyli, przez was teraz kazdy chlop ma pod gore.

Gość IMO13273
Jankerys kup sobie coś słodkiego, to Ci się humor poprawi. Całuski, dla cipki, która mi ksywki blokuje. :D

Gość true offferma
z mediów. naoglądają się skubane takiego jakiegoś toma criuse'a to się każdej wydaje że facet dla niej to musi być przystojny i bogaty. a potem takiego szukają i piszą na kafe "gdzie są prawdziwi mężczyźni" (czyli tom cruise).

Gość BoromirWielki
O ludzie siedzą takie cipy na babskim forum i się żalą że żadna ich nie chce, zamknijcie okienko z kobiecym forum i weźcie się za siebie może któraś się na was skusi

Gość Można,ale jest tylko 1 problem
Nie szufladkujcie wszystkich kobiet. Są takie, które po prostu potrafią kochać człowieka, a nie jego pieniądze. Mi na nich nie zalezy, wystarczy, że mężczyzna będzie uczciwy, będzie odwzajemniał moje uczucie i będziemy się dobrze rozumieli. Wystarczy.

Gość dede1
tylko ? to już lepiej wybrać sie do nepalu , a nuż ten yeti istnieje ...

Gość IMO13286
Hahahahaha! "Ja taka nie jestem." "Mi na pieniądzach nie zależy." "Ja bym tak nie mogła." A życie prawdę weryfikuje...

Gość true offferma
"Wystarczy. " o ile oczywiście "ma to coś". a "to coś" składa sie z kasy i urody. oczywiście upraszczając. składa się nie zupełnie z kasy tylko z robienia wrażenia faceta z kasą. takie wrażenie może robić totalny gołodupiec więc czasami panny "zakochują się" również w gołodupcach. nie zmienia to jednak faktu.

Gość loomen47
to co za problem? skończcie porządne studia idźcie do świetnej pracy i wszystkie kobity będą wasze. Aha zapomniałem, jesteście nieukami i nieudacznikami, i dobrze więcej będzie dla mnie haha!

Gość Człowieku będącym autorem tego
tematu, Ameryki nie odkryłeś. ;)

IMo i True offerma, co za glupoty wypisujecie. Tak się składa, że jeden z moich byłych był biednym jak mysz kościelna studentem, a jeszcze inny mimo już poważniejszego wieku też nie był zamożny i do tego miał kredyty do spłacania. I co z tego? Pierwszy z nich był kochanym mężczyzną, a drugi nie docenił tego, że dla mnie pieniądze znaczenia nie mają i że mi na nim zależało.

Gość true offferma
robili "dobre wrażenie" facetów którzy przy kasie będą najwidoczniej. kasjer w biedronce albo bezrobotny nauczyciel pewnie by takiego wrażenia nie zrobił. no chyba przyznasz że porównując dwóch facetów, nauczycieli, jednego bezrobotnego i od roku na zasiłku nie mogącego znaleźć pracy a drugiego takiego który potrafił się dobrze ustawić i kosi parę tysiaków w prywatnej szkole to nie są ich sytuacje bez znaczenia, prawda?

true offferma - jak sobie chcesz tak wyobrażać, to sobie wyobrażaj. Ja wybrałabym z tych dwóch tego, który jest dobrym i posiadającym uczucia mężczyzną, tego, który nadawałby na podobnych do mnie falach.

Gość Venus Joy
Facetom imponuje się tylko wyglądem, a kobietom albo wyglądem albo kasą i tu panowie macie przewagę, więc proszę nie marudzić. :classic_cool: