Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitannn........

KOBIETOM NIE MOZNA ZAIMPONOWAC UCZCIWOSCIA, byciem uprzejmym

Polecane posty

Gość kapitannn........

a kiedys tak myslałem

Gość IMO13259
Bo byłeś GŁUPI! A teraz ciesz się z nowo nabytej wiedzy!

Gość mam dzisiaj pecha.............
Chyba trafiłeś na jakąś koorwe:P

Gość pinkos
facetom też nie

Gość Zwiedzacz_
zaraz kazda ci napisze, ze tak jest i ze sie myslisz, ale fakt jest taki ze one co inego mowia co innego mysla a co innego robią rada jest taka: nie przejmoj sie nimi

Gość warszawski policjanttt
to prawda tez byłem głupi ze wierzyłem w takie cos teraz juz wiem ze to nieprawda

Gość IMO13259
I czemu płaczecie panowie. Im szybciej zdobędziecie tą wiedzę tym lepiej dla Was! Szmal! Nawet NAUKOWO udowodnione jest, że kobiety mają więcej ORGAZMÓW z dzianymi fagasami!

Gość killiimyyka
tak a facetom da się kurwa zaimponować byciem miłym:-O nie okłamujmy się gdyby autor nie byłby nieudacznikiem to ruchałby ile wlezie i nie zakładałby żałosnych tematów, widać żadna go nie chce jeżeli wypłakuje się na kafeterii:-O

Gość IMO13259
Wy nie macie imponować facetom byciem miłą tylko CYCKAMI I RYŁEM!

Gość fmj4903f034
jest tez taki fenonomen ze bardzo czesto, facet z mercedesem i kasą ma dziwnym zbiegiem okolicznosci tez: wspanialy charakter i interesującą osobowość :)

Gość dlaczego wy mezczyzni
jestescie tacy beznadziejni:O siedzicie tu i uzalacie sie nad soba.Bycie milym to nie wszystko co ty myslisz ze wystarczy ze jestes milyi kwiatki jej przynosisz to rozkochasz laske?gdyby to bylo takie proste...Na bniemilego gbura to wogole nie patrze...Bycie milym i dobrym to jest obowiazek ale jeszcze musi byc cos pociagajacego w facecie...ta chemia ktora sprawia ze rodzi sie uczucie..jakias osobowosc a nie ciepla klucha:O

Gość IMO13260
Przecież jak nie ma fajnego charakteru, to nie kupi Merca za 200tys. To jest fakt!

Gość killiimyyka
nie dość że nieudacznicy to jeszcze biedacy na utrzymaniu mamusi:-O

u mnie w pracy sa alkoholicy którzy maja wielkie powodzenie jeden niedawno obił twarz swojej lasce a jednak kobiety ich lubia

Gość arachia;
imo ty to musisz mieć jakiś cholerny kompleks niższości...wszędzie to samo piszesz, ze każda baba widzi tylko to, jak gruby masz portfel...heh... może mało zarabiasz, a że ci się nie układa z kobietami, to sobie tłumaczysz brak zainteresowania tym, że wszystkie lecą na szmal...? a odnośnie tematu tak jak są rożni faceci tak i kobiety bywają różne i może rzeczywiście mało jest takich co sobie cenią dobroć, uprzejmość itd, ale na pewno są takie, również życzę żeby Ci dane było sie o tym pzrekonać:)

Gość pudernica ze szczecina
No wlasnie. Moj eks byl uczciwy i uprzejmy, ale nie byl, exuze-moi le mot, pizdowaty. Mial charakter, jednym slowem. A mam wrazenie, ze ci, co tak tu jecza, maja uprzejmosc jako jedyny walor.

Gość milianos2222
imo to pewnie jakiś niewydarzony nieudacznik, który myśli, że żadna go nie chce bo nie ma kasy:) Rada dla imo: jeżeli uważasz że wszystkie lecą na szmal to po prostu go zarabiaj!! ale pewnie jesteś magazynierem w Bąkowej Wólce i wyżej srasz niż dupę masz :)

Gość IMO13261
Bla, bla, bla, kobiety są różne, bla, bla. A jak nie wiadomo o co chodzi...

w ogóle nie warto poswiecac sie dla ludzi zebys ich wywlókł z płonacego mieszkania i tak bedzie xle

Gość IMO13262
Już mnie siksy sprofilowały. :D

Gość dede1
właśnie czytam fajną książkę , gdzie autor pisze :"myśłałem , że do serca dziewczyny trafia się przez komplementy , i wiele czasu upłynęlo nim pojąłem , że mężczyzna zdobywa serce dziewczyny mówoąc jej , jaką to ona jest okropną dziwką " :)

Gość dede1
taaa , życie jak w madrycie :)

Gość loomen47
nic dziwnego, że normalni faceci znajdują dziewczyny i są w związkach a nieudacznicy żalą się na kafe:)

Gość IMO13272
Tutaj tylko autor się żali, reszta stwierdza fakty.

Gość Można,ale jest tylko 1 problem
Nie ma uczciwych i uprzejmych facetów. Są tylko tacy, którzy udają, że takimi są. Jakbym na takiego trafiła, to bym nie wypuściła już takiego skarbu z ręki. Tyle że prawdopodobieństwo spotkania takieo mężczyzny jest nawet mniejsze niż prawdopodobieństwo spotkania yeti. :-(

Gość Można,ale jest tylko 1 problem
Mario - nie dam, bo już straciłam nadzieję w to, że jeszcze może być jakiś mężczyzna, który nie będzie próbował mnie oszukać. Dość już mam ranienia mnie, i to tylko za to, że kochałam i starałam się być podporą i przyjaciółką - to moja jedyna wina i słabość.

Gość mario oiram
no dobra wystarczy już tych pięknych słówek. dawaj zdjęcie jak nie jesteś paszczurem to możemy umówić się na seks

Gość dede1
no cóz , yeti jest tylko legendą , więc nie pozostaje ci nic innego jak ....