Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

Wirtualna Miłość

Polecane posty

Gość Bacia42
No właśnie nie można-diagnoza ciężka depresja lękowo nerwicowa.organizm skrajnie wyczerpany.3 zabiegi chirurgiczne-i terapia jedną po drugiej-a wcześniej śmierć przez samobójstwo najbliższej osoby-i poczynania męża 'a dzisiaj przez benite jestem nazywana psychiczną -człowiek jest mocniejszy niż głaz.

Gość korolli
Spokojnie Daria, sytuacje takie jak ta opisana przez Becie nie zdarzają się często. Sympatia nawet nie jest taka zła, problem tylko taki, że jest tam bardzo dużo ludzi i zawsze tam, gdzie jest duża grupa, znajdą się przypadki oszustów czy krętaczy. Ale to nie jest bardzo popularne na portalach randkowych. My Dwoje znam, jest to bardziej matrymonialny portal niż randkowy, dla poważniejszych ludzi, gdzie przypadki oszustw raczej nie występują. Oczywiście nie mówię, że masz gwarancję znalezienia chłopaka, ale jest to dość bezpieczny portal, raczej bez "kochanek" czy "kochanków". Możesz być spokojna o przyjaciółkę.

Gość bacia42
Oj sąsiad to bardzo mało wiesz, poniewarz ja mam pełną niezdolność do pracy i z tego tytułu otrzymuje uposarzenie miesięczne, a Mańka to nie znam żadnego, a jeżeli chodzi Ci o Mariusza, to jesteś bardzo mało koleżanko zorientowana o jego zatrudnieniu, a tyle ile w Tobie jest złości to jeden Pan Bóg wie, a jeśli ta złośc ujrzy światło dzienne to dla Ciebie specjalisty się nie znajdzie. Pamiętaj że jesteś bardzo rozpoznawalną osobą jak i Twój styl pisania jest mi bardzo znany. pozdrowienia na wieś i do miasta Bacia.

Gość nikus ,
A daj ty spokoj Baci . Kobieta ma prawo byc wkurwiona . To czy pracuje , czy nie, to jest tylko jej problem .

Gość Bacia42
A skąd Ty sąsiad to wsytko wiesz? może Ty mi płacisz te pieniądze bo mąż mi nie płaci, a co try jesteś moim materacem i wiesz że chłop do mnie nie wróci i płaczę nad rozlanym mlekiem, masz stare wiadomości, musisz być lepiej zorientowany i dopiero pisać, a jak chcesz pogadać ze mną zorientować się to zadzwoń do mnie lub napisz sms-a, jak możesz to zaprzestań wypisywać czegoś co nie jest prawdą. Sąsiedzie pilnuj swojego życia, bo patrzeć jak spotka Cię ten sam los co mnie a w tedy już Ci nie będzie do śmiechu. porzysłowie mówi " że kto mieczem wojuje, od miecza ginie"... weź te słowa do serca i rozważ je dokładnie. pozdrawiam serdecznie :):):)

Gość Bacia42
Dłączegó ją mam sie tłumaczyć zupełnie niewiarygodnej osobie-Po stylu pisania domnieman że nie jesteś ani sąsiadem ani znajomym bliskim lub dalszym mojej osoby-Ją w swoim otoczeniu nie posiadam osób o tak znikomym poziomie intelektualnym-nie mówiąc o przelewaniu myśli na treść tego co piszesz-i nie będę polemizować z obca osoba.

Gość Bacia42
Sasiedzie moze okres swoje stanowisko czyim ty jestes sasiadem. Bo nie potrafisz kontrolowac tego co piszesz. A Rogoźnik jest mi zupelnie obcy i ja tez tam jestem obca osoba. Moj numer telefonu nie jest Ogolnie dostepny wiec nie napiszesz do mnie i tak jak wczesniej pisalam nie posiadam w gronie znajomych blizszych i dalszych taki osob jak Ty. A skoro mnie znasz to znizasz sie do poziomu patologi spolecznej aby nie byc rozpoznany. A to czy ta pani zajmuje stanowisko takie czy inne to napewno nie Twoj problem Tylko instytucji w ktorej pracuja tak wyuzdani ludzie w maskach dla spoleczenstwa.

Gość Tomasz gliwice
Witam wszystkich którzy tutaj bardzo aktywnie prowadzą polemikę między żona a kochanka-pani o nicku Bacia42 ujawniła to co przyniosło jej życie codzienne.ale nie wydaje sie,że oczekuje litości,współczucia-Słowa nierzad,cudzołustwo jeżeli mają realne odzwierciedlenie,nie powinny nikogo obrażać-Kobieta,Która dopuszcza sie stosunków seksualnych z żonatym mężczyzna,jest tak opiniowana-i do momentu kiedy jej partner nie jest prawomocnym wyrokiem sądu wolnym człowiekiem ,ona stanowi dla niego kochankę a jego żona w świetle prawa pozostaje jego żona w prawach i obowiązkach małżeńskich'a teraz troszkę o pozostałych wypowiedziach-micki typu sąsiad dziecko i tp-są banalnie smieszne.i jeżeli w istocie to owa pani Benita sie pod tym podpisuje,to wychodzi z założenia że najlepszą obrona jest atak-Ubliźanie internatą,zalecenia odnośnie terapii i leczenia Baci42 i stawianie diagnoz,jest karalne-jeżeli osoba chora na depresję poniesie z tytułu obelg bądź szykanowąnia utratę zdrowia,to winny temu podlega karze-Natomiast,pani Benito skoro czuje sie pani bezpodstawnie nękana proponuje sąd cywilny'a moja delikatna refleksja to mieć stanowisko w takiej placówce,i ośmieszać sie być wirtualna,może nie warto?narażać siebie dziecka,Za chęć posiadania przy sobie mężczyzny-kobieta z honorem dawno zaprzestała by spotkań-ale to pani sama jest kowalem swojego losu.

Gość Tomasz gliwice
Witam ponownie osoby,które odwiedzają ten wątek. Sasiad co trochę wie,zaskakauje mnie tutaj swoimi wypowiedziami. Pozwoliłem sobie dogłębnie przeczytać wszystko to,co pisał wcześniej. Wypowiedzi nie posiadają jednoznacznych informacji,są kazdorazowo przekazywane w inny sposób. Drogi sąsiedzie,może warto abyś przeczytał to,co pisałeś wcześniej na tym forum. Mam wrażenie,że troszkę się zaplątałeś w swoich wypowiedziach. Raz jesteś sąsiadem mężczyzną,innym razem kobietą,wiesz wszystko o tym małżeństwie,ja domniemam,że zagubiłeś się w swoim życiu,i ostatni wpis mnie wręcz rozśmieszył.Najpierw nazywasz Bacię42 idiotką,piszesz epitety odnośnie jej stanu zdrowia,a teraz ukazujesz swoje doświadczenia życiowe. Nie wiem ,jak można żądać od Baci42 odpowiedzi na pytania,które jej zadałeś. KimTy jesteś,czy Bacia42 prosi tutaj o litośc,współczucie czy też na podpowiedzi w stylu"CO TY BYŚ ZROBIŁ NA MOIM MIEJSCU'nie dopatrzyłem się nigdzie tutaj takiego zdania. I piszę po raz kolejny,ona opisała sytuację,nikogo nie prosząc o rady. A forum służy do czytania,jak i do pisania dla internautów,ale jak ktoś ma z Tobą pisać,skoro Ty używasz inwektyw w stosunku do nich,iż są debilni. Ja absolutnie nie jestem stronniczy,i tak jak napisałem ,skoro owa pani Benita,czuje się tak bardzo bepodstawnie skrzywdzona słowami Baci 42 ,to powinna udać się do sądu,i tam zostanie wydany odpowiedni wyrok. Bacia 42,napisała cudzołóstwo,nierząd,niemoralne prowadzenie się,i nie będę się powtarzał,ale w świetle prawa ma podstwy,aby to wypowiadać. A Ty sąsiedzie ubliżając osobie chorej na depresje,działasz na cienkiej linii,jak przysłowiowy saper,który myli się tylko raz. I gdyby cokolwiek nastąpiło w życiu Baci42,piszę tutaj o załamaniu nerwowym,to odpowiesz przed prawem. Nie masz prawa wydawać decyzji,w jakim kto jest stanie zdrowia.od tego są specjaliści. I moja ostatnia refleksja "UDERZ W STÓŁ TO NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ" Dlatego,po ostatnim poście twierdzę,że nick sąsiad ,posiada ten kto wychodzi z założenie,iż najlepszą formą obrony jest atak. Bacia42 wyraziła swoje zdanie,bo czuję się żle z tym co się stało,to uważam że też powinieneś "SĄSIEDZIE" być szczery,otwarty,i nie pisać bzdur podszytych bajkami i opowieściami ,napewno nie z własnego życia. A jeżeli uznajesz za stosowne pisanie takich bzdur.które nie mają odbicia w życiu realnym i wycofaj się z tego forum. Pozdrawiam "SASIADA" "BENITE" Tomasz

Gość Nikt149
Poczytalem to wszystko i widze ze dyskusja wam sie nie klei. Ja wam proponuje spotkanie w kawiarni i tam sobie wyjasnicie wszystko. Tylko debil nie skojarzy ze wy wszyscy sie nie znacie. Jestescie zamknietym gronem i piszecie same pomowienia nawzajem. SPOTKANIE WAM POMOZE NAPEWNO KAWKA DRINK I DYSKUSJA WAM DUZO DA DOBREGO.

Gość Bacia42
Witam to może ja po długiej przerwie napisze kilka słów-Potwierdzone zostały tutaj wszelkie moje zarzuty,iż tylko w posiadaniu Benity jest temperament-klasy kobiecości godności jednak zdecydowany brak-Jeżeli to mój małżonek szukał całe życie takiej miłości to mamy rzeczywisty przykład kim jest-Obłudnym człowiekiem,który żył 20 lat w małżeństwie i kochał żonę'i oczywiście potwierdzeniem temperamentu jest zaciągnięcie mojego męża po 2 kawach do łóżka-A ta szaleńcza miłość jest bardzo widoczna mój mąż wygląda jak wrak człowieka-do takiego stanu doprowadziła go ta pachnącą temperamentem o pięknym imieniu ...a jeżeli to nie mój małżonek pisze te wyznania to gratuluję mu że jest może kolejnym którego zwabiła temperamentem-ps-zacytuje wczorajsze słowa męża po sprawie-MAM JUŻ DOŚĆ JA SIĘ WYKOŃCZE TĄ SYTUACJĄ-zostawię bez komentarza bo wygląd mojego męża mówi wszystko!

Gość Bacia42
Informacyjnie konto na nk to moja prośbą aby zostało zablokowane bo zostało złamane hasło-trzeba mieć wiedzę,żeby pisać bzdury'

Gość Bacia42
To temperamente zjawisko ma 38 lat.

Ufff z trudem dotarłam do końca..... po przeczytaniu tej lekturki jestem w wielki szoku i muszę wtrącić swoje trzy grosze, gdyś troszkę jestem zorientowana w temacie Beci. Becia nie kumam o co to całe larmo i o co Ci chodzi. Przecież to Ty w 2008 roku znalazłaś sobie na NK żonatego kochanka, w 2009 odeszłaś od męża i zamieszkałaś z żonatym facetem i do dziś z nim mieszkasz. Weszłaś z buciorami w czyjeś życie i rozbiłaś małżeństwo, nie winię oczywiście za to tylko Ciebie. Gdybyś była tak nieskazitelna wiedziałbyś, że nie buduje się swojego szczęścia kosztem innych. Teraz jesteś zbulwersowana, że Twój mąż znalazł sobie kobietę nie mieszkając z Tobą już od 2 lat, a co ma czekać na to jak Ty po raz kolejny pokłócisz się z Mariuszem i łaskawie do niego wrócisz? Jesteś mężatką sypiasz z żonatym facetem(obecnie już rozwodnikiem) a bulwersujesz się tym że Twój mąż sypia z inną kobietą? Owszem jest to cudzołóstwo, ale Ty robiłaś i robisz to samo.Zapomniał wół jak cielęciem był? Nie kumam o co to całe hallo... Twój mąż ma prawo znaleźć sobie inną kobietę, bo Ty od niego odeszłaś 2 lata temu. Becia wyluzuj, żyj swoim życiem i daj żyć spokojnie innym bo w innym przypadku żadna terapia Ci nie pomoże jak będziesz ziajać takim jadem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Exżona

Bacia czemu usunęłaś swoje i moje wcześniejsze wypowiedzi????? Rozumiem że chcesz wrócić do tematu:-)

Gość Bacia42
No proszę kogo tu gościmy,kto wtrąca swoje trzy grosze pisze laboraty-To może pora zacząć od swojej osoby i nie pisać o wielkim swoim szoku-Ja weszłam z buciorami w szczęśliwe małżeństwo,nic bardziej żenującego nie mogłaś napisać'A czy szczęśliwe małżeństwo i zraniona żona dopuszcza się procederu zdrady regularnej swojego małżonka przez dwa lata?czy konta na portalach sympatia randki sex zone zbiornik nie są wystarczające żeby mąż zostawił Cię?byłaś słodka 37 słodka 40 carola 37 blueyees 40.a więc proceder nierządu nikomu nie jest tak bliski jak Tobie-oczywiście nie buduje się szczęścia na cudzej krzywdzie,a czy panowie z którymi spędzałaś wekendy w górach bądź w hotelach byli samotni?ja wiem że nie-jacekkrak,przemoboss są mężami'a mężami byli też koledzy Twojego męża z którymi się spotykałaś.i jesteś ostatnia osoba która może pisać na mój temat-twój proceder nie można nazwać cudzołustwem,on ma inne nazewnictwo'a jeżeli chodzi o terapię,jest ona dla Ciebie niezbędna bo Twoi najbliżsi wypowiadają słowa iż wpadłas w wir szukania mężczyzn po odejściu męża.może jak poznają prawdę, to określa inaczej Twoja osobę.

Gość nieuczciwa
Beata jesteś obłudna i fałszywa, dlaczego usuwasz wpisy innych użytkowników odpowiedz a nie uciekaj w fałsz bo to on doprowadził Cie do tego stanu

Bardzo trafny nick dobrze że potrafisz się nazwać po imieniu czyli nieuczciwą.