Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

Wirtualna Miłość

Polecane posty

Gość proekozielona
A ja mam taka milosc wirtualna juz 4 lata. Piszemy, rozmawiamy, wspieramy sie.

Gość wirtualana miłość
jest cos takiego...?? to tylko złudzenie

Gość pomarańczowa_zapalniczkaaa
Witajcie dziewczynki :) u mnie to dość skomplikowana sytuacja , poznałam faceta w internecie (mniejsza o większość gdzie dokładnie;) ) jakieś dwa lata temu , dużo pisaliśmy , rozmawialiśmy , ale byłam dośc młodziutka , on starszy...kontakt się urwał po pewnym czasie , wtedy jeszcze oboje byliśmy w związkach...około miesiac temu ponownie spotkałam go w tym samym miejscu , niedawno rozstał się z dziewczyną , przeżył to..ale walczyłam..walczyłam bo odkąd ujrzałam jego "literki" coś natychmiast zaiskrzyło;)wywalczyłam jego numer , od tego czasu rozmawialismy godzinami przez telefon , potem doszło do spotkania...było cudownie....niesamowicie , brak słów po prostu , kolejne spotkanie jutro...mam nadzieje , ze nic nie wymyśli ;)

pomarańczowa_zapalniczkaaa- O no prosze, nic tylko pozostaje zyczyc szczescia :):):) aoby wam sie udalo zycze Ci tego z calego serducha jesli jest wart Twej milosci to go pilnuj.

Tajemniczka-- kochana chwilami wydaję mi się , że to wszystko jest zbyt piękne aby mogło być prawdziwe ;)naprawde cudowny mezczyzna , myślałam , że już nigdy więcej go nie zobacze , znaczy jego literek , a tu proszę;) po dwu latach !!

Sama nie wiem czy wierzyć w przeznaczenie , czy coś takiego w ogolę istnieje , miejmy nadzieje , że tak;) Wtedy bowiem będę chyba najszczęśliwszą kobietą na świecie;)

Dziewczeta, Mam do was pytanko z innego troche dzialu. Dzisiaj kupilam sobie Aqua Slim. Czy która z was to pila ? jakie sa po tym skutki?

pomarańczowa_zapalniczkaaa- Mysle ze warto spróbowac tylko Pamietaj abys nie robila czegos nie po twojej mysli... bo ja sporo plakalam gdy mnie oszukal majac zone i dziecko..

tajemniczka---kochana mój na pewno nie ma ani żony ani dziecka , tylko czasami się tak zastanawiam czy on wciąż coś czuje do swojej eks , która ciągle do niego wydzwania:Onie chciałabym być "chusteczką na otarcie łez" po ich rozstaniu , boje się , że do siebie wrócą ...

firework- widzę ze bardzo dużo przeżyłaś.. i dobrze ze masz tyle siły na to.. bo czytając Twoje posty to Ja wątpię aby sobie dala rade.. On mi gdy oświadczył ze ma rodzinę to poszłam do sklepu po butelkę wina i piłam przez prawie cala noc.. wydzwaniając do Niego ze jest frajerem . Ale po jakimś czasie pozwalam kolejnego pana nie wiem dlaczego ale tak się zdarzało ze zawsze w internecie kogoś poznałam... na stronie www.spikeria.pl to jest czat głosowo-kamerowy. Tam go własnie poznałam, pisaliśmy długo.. a Ja? znowu zaufałam, byłam szczera bardzo szybko przywiązuje się do ludzi . Ale gdy tamtego straciłam już nie zwracałam tak na niego uwagi.. On chciał czegoś więcej .. lecz Ja nie chciałam i tak pozostało do tej pory rozmawiamy jak koledzy. .

pomarańczowa_zapalniczkaaa- Wiesz co Ci powiem kochana? ze zawsze ta pierwsza polówka czyli jego EKS. Pozostanie w jej pamięci...

tajemniczka---ale to nie jest pierwsza kobieta z którą był , kurde wiesz kochana czasami sie martwie , że on ją kocha , gdy go o to delikatnie zapytałam zaprzeczył , ale sama nie wiem ile w tym prawdy...niby powinnam sie cieszyc tym co jest tu i teraz a jednak wybiegam nieco poza terazniejszosc i zamartwiam sie bo nie wiem tak naprawde co mu siedzi w glowie , moze gdy mnie przytula mysli o niej?! ehh:(

Tez jestem ciekawa co do Aqua Slim przytyłam troszkę moja prawdziwa waga to 54. A teraz mam 59.. i byłam bardzo szczuplutka dopiero gdy zauważyłam male rozstępy pod kolanami wtedy się zmartwiłam i postanowiłam wziąć się w garść.. masakra to mój kompleks.

pomarańczowa_zapalniczkaaa- Kochana nie możesz sobie tak głowy tym zadręczać... może usiądź z Nim i porozmawiaj powiedz mu co Ci leży na serduchu..

firework- No moim zdaniem to nie jest dużo. ale wystraszyły mnie te rozstępy nigdy czegoś takiego nie miałam w dodatku w takim młodym wieku i już mieć rozstępy bo przytyłam.. niby są jakieś kremy itp.. ale to dość drogo kosztuje... No mówią mi ze jak na ta wagę dobrze wyglądam ale wiesz dobrze jak to jest:P pije własnie aqua slim i zobaczymy po kilka tygodniach jak to dziala:P własnie czytałam na innych forach ze dziewczyny w 3 dni schudły 3kg :P

dziewczyny ten aqua slim to pewnie pic na wode , nawet jesli pomaga to tylko wtedy gdy intensywnie sie cwiczy i dobrze odzywia, ja waze 51 kg :P nigdy sie nie odchudzałam , ale moja znajoma to piła, nie cwiczac nie sie nie wskóra ;)

No wlasnie pomaranczka, no tak Moje ćwiczenia w tej chwili wygląda tak- siedząc przed komputerem hehehehe.. ale chociaż głodu nie czuje i jem sałatkę z owoców :P

Wiesz ja trzymam linie bo jem kilka posiłków dziennie ale w małych ilościach , dzisiaj na przykład(ogółem): 4 kromki chleba z serem żołtym , zapiekanke , banana, dużo wody mineralnej , jabłko , pomarańcza :P więcej w siebie nie wcisne ...:P

tajemniczka--- ja mimo tego , ze niezle sie trzymam mam kompleksy bo eks faceta z ktorym sie własnie spotykam jest fotomodelką :O

tylko mogę sobie wyobrazic jak ona wyglada , pewnie dosc wysoka , szczupla , zgrabna , wszystko na swoim miejscu i w dodatku ładna bo to wymóg w fotomodelingu 😭

pomaranczka- ee tam te fotomodelki Nie przejmuj się nią ważne być sobą i tego się trzymać. A po drugie śliczna TWARZYCZKA to nic trzeba mieć po układane w głowie. Ja np dziewczęta zjadłam na śniadanie Jogurt minerały + banan, na obiad zrobiłam sobie własnej roboty sałatkę z ryżem i warzywami, a na kolacje zjem kanapki zwykle z razowym chlebkiem. I myślę ze tak się powinno jeść, chociaż powiem wam ze mam ochotę zejść na coś ostrego np Pizza z pieczarkami.......................... loooooooohohhoh :P która się skusi?:P

wiesz ja ostatnio zjadłam pizze bombe , z chilli i peperoni :P mmmm aż mi gębe wypalało :P

pomarancza- Prosze Cie , kusisz mnie :P do tego moja mama piecze własnie ciasto na które mogę sobie tylko pomarzyć;< zapachy tylko mnie naśladują w domu:P