Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

Wirtualna Miłość

Polecane posty

Gość pomarańczowa_zapalniczkaaa
mmm zrobiłam się przez was głodna , chyba coś zaraz spałaszuje :P

Dobra Ja znikam trochę odpocząć od komputer dziewczęta dzięki za rozmowę mam nadzieje ze do następnego! Buziaki!

Gość firework,
Czasem mamy klapki na oczach i nie dostrzegamy leniwego szczescia, lezacego u stop, szukamy gdzies daleko, gdy tak naprawde prawdziwe szczescie jest ukryte w przestrzeni codziennosci... Wyjdz do ludzi, nie zamykaj sie na nowe znajomosci, a moze ktos wyjatkowy wyzwoli w Tobie szybsze bicie serca?

Gość ktoś dobrze
pisze... czasem nie widzimy tego co jest obok nas

Gość ktoś dobrze
dystans jest bardzo potrzebny, jesli chodzi o takie znajomosci bo jesli on gdzies zaginie mozna samemu sie pogubic we wszystkim

Gość firework,
tak naprawde to wszystko jest w Twojej psychice. Mam wrazenie, ze zbytnio idealizujesz tego swojego "znajomego". Zauroczylas sie w swoim wyobrazeniu o nim, w tych cechach ktore nie koniecznie musza sie pokrywac z rzeczywistoscia. Swiat wirtualny ma to do siebie, ze szukamy w nim czesto tego, czego nam brakuje w swiecie realnym. Mamy tendencje do idealizowania, a to nie jest dobre. Dlatego waznym jest, aby zachowac zdrowy rozsadek, dystans do pewnych spraw, nie angazowac sie zbytnio, aby w razie niepowodzenia z taka znajomoscia internetowa zbytnio nie cierpiec.

Gość ktoś dobrze
firework, masz bardzo duzo racji, a granica miedzy wirtualem a rzeczywistoscia jest z czasem bardzo cienka tutaj własnie wszystko znajduje odzew w naszej psychice, załacza sie wyobraznia, choc moze nie koniecznie idealizowanie, ale własnie to czego bysmy chceli miec

Gość tak to juz
jest słowa maja potezna moc nawet nie zdajemy sobie sprawy, kiedy sie w nich pogubimi a jednak brniemy dalej i dalej

Gość Kinder_Niespodzianka
czesc fajny topik, mozna sie przylaczyc?

Gość nie pytaj
tylko pisz :)

Gość Kinder_Niespodzianka
widze ze kolezanka Tajmnieczka20 tez pije Aqa Slim tak wiec mam do Niej pytanko. Czy pijac Aqa slim jest Ci zimno????

Gość wirtualna kobietka...
ja tez zakreciłam sie w tym uczuciu..nie mam 20 lat a jednak..troch3 jkuz przeżyłam wydawalo mi sie to niemożliwe a jednak..nigdy w takie zeczy nie wierzyłam do czasu...moze to zgubne..do wiekszosci tych znajomosci trzeba podchodzić z dystansem ale jak sie spotka tego odpowiedzialnego co wtedy ?

Gość świat wirtualny
tak to juz w nim jest widzimy podobienstwa mozemy liczyc na zrozumienie zapominamy o szarej codziennosci ale i ten siwat rownolegly nie jest łatwy ma swoje oblicze

Gość widzimy to co
chcemy widzieć,wirtualną wyidealizowaną postać kogoś kto w realnym świecie odbiega od naszych wyobrażeń albo wcale nie istnieje:( to trochę tak jakby zakochać się w postaci z książki,zakochujemy się w tej pięknej wyimaginowanej miłości a nie w człowieku

Gość świat wirtualny
to nasza podswiadomosc mysli przeradzaja sie w słowa, karmiac tęsknote do czegosc nie relanego które nigdy takie nie bedzie

Gość świat wirtualny
to nasza podswiadomosc mysli przeradzaja sie w słowa, karmiac tęsknote do czegosc nie relanego które nigdy takie nie bedzie

Gość widzimy to co
w pełni się z Tobą zgadzam:)

Gość świat wirtualny
czasem uda mi sie cos z sensem napisac :)

Gość świat wirtualny
nawet bardzo adekwatne teks uderza w sedno

Gość kochajac kogos
Milosc to świetna sprawa ale wszystko wymaga konfrontacjii.

Gość kochajac kogos
Chcesz czy nie przychodzi kiedyś taka reflaksja czy ja aby jestem rzeczywiscie dla niego tym skarbem a w dodatku wyjątkowym .Jesli pisze to rowniez innym kobietom to moja wartość maleje .To jest własnie net ,nikogo nie zlapiesz i trudno coś udowodnić.

Gość świat wirtualny
taki własnie jest to zlaezy czy cos sie chce osiagnac przz taka znajomosc jesli za duzo oczekujesz tylko pojawi sie ból i zal

Gość kochajac kogos
Osiągnąc czy nie ,chodzi o prawdziwość i intencje .

Gość świat wirtualny
tylko zatapiajac sie w słowa nie wiemy co jest prawda a co tylko złudzeniem

Gość kochajac kogos
Widzisz sama miłość jest w pewnym stopniu złudzeniem bo patrzymy na świat przez różowe okulary .To jest świetne.