Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

tak sobie chodze po necie i natrafilam na taki watek: What do Polish People Look Like? Topics: polish culture a tu miedzy innymi taka odpowiedz: "Polish men often wear mustaches, but not beards. " :D no i co wy na to? :D

To chyba ja jestem polish wtedy, when polishing my bald head. Ale też kiedys natknąłem sie na taką uwagę i zacząłem się przyglądać innym facetom. Z reguły to chyba panowie ok 40-stki zaczynają zapuszczać wąsa.

Gość Major Oklahoma
hm, nie wiem czemu tak mogą mówić, może chodzi o to, że wąsy były popularne w polskim wojsku w dobie 1 i 2 wojny światowej (w 2 na pewno w mniejszym stopniu), a że wojskowi często emigrowali do anglii, to może powstał taki mit...albo, duża część polaków na wyspach to właśnie faceci po 40 pracujący fizycznie z wąsem, mój znajomy był 2 lata i z samymi takimi mieszkał, niejednokrotnie byli po recydywie, jak nas widzą tak nas piszą

Gość do zony
no nosi wasa bo tak lubia nosza plecaki bo tak lubia a to ze masz brithish hubby i nazwisko to nie znaczy zeby otwierac glupie topiki..

Gość Major Oklahoma
ja czasami mam bródkę z wąsami to dobrze wygląda, albo noszę krzaczastą brodę, jak Mojżesz, jak to mi mówią i bardzo wygodnie się w niej czuję, ale żeby taka mi urosłą, to muszę się nie golić tak z 2-3 miesiące, ale wtedy mówią, że młodemu taka nie pasuje...ee tam nie znają się

Gość Major Oklahoma
masz męża obcokrajowca?

Gość Major Oklahoma
nic, tak z ciekawości pytam, po co ta zaczepność? a mieszkasz w Polsce, czy na wyspach? i czy mi się wydaje czy masz tak koło 30-35 lat, bo raz chyba na jakimś topiku pisałaś

Gość Major Oklahoma
czym Cię zaczepiłem? pytanie o męża obcokrajowca? zapytałem dlatego,że nie do końca zrozumiałem post powyżej o jakimś hubbym

Gość Major Oklahoma
matko, na wyspach można żyć jak człowiek, tak samo zresztą jak w całej europie zachodniej, ich jedynym problemem są głośni, nie asymilujący się Polacy o niskiej kulturze, wiem coś o tym, ale nie wlk. brytanii, tylko austrii, od polaków lepszy ogień na emigracji

Gość Major Oklahoma
dawaj w jaki sposób, bo Ci napisałem, że masz prawie 3000 postów?

prawie 10 tys, juz mi nie odejmuj :D a ty tak pod pomaranczka zawsze bedziesz? zreszta sama kilka lat siedzialam pod pomaranczka ale potem zaczela mi sie uksztatowywac moja kafe-osobowosc, coraz wiecej podszywow sie pojawilo wiec zaczernilam :)

Gość Major Oklahoma
co? dla Ciebie to zaczepka? ajwaj, trza widzę mi uważać bardziej właśnie, a czym się zajmujesz, bo nie wiem, czy mi odpowiedziałaś? :) ps: ja też jutro odczuję dzisiejszą swą aktywność na kafe

Gość Major Oklahoma
haha, jakbyś wczoraj widziała, jak mi wczoraj psioczyli, hm pokazałbym Ci, ale zamknąłem zakładki, z 20 ludzi się pode mnie podszyło, wymyśliłem nawet termin: oklahomomania- chroniczne i bezinteresowne ubliżanie Ohlahomie

nie chce sie na kafe ze wszystkiego spowiadac jak tu wszyscy chyba juz widzieli moje zdjecia.. pracuje w branzy sportowej. plus szkole nowych pracownikow. w sumie to nic ciekawego. to nie jest to co chce robic. poki moj syn jest maly to mi odpowiada bo to praca tyle ile mi sie chce pracowac w sumie. jak nie bedzie mi sie chcialo isc do pracy jutro na 9 to wlasciwie wystarczy mi powiedziec szefowi:) o to chodzi. a tak to jestem z wyksztalcenia informatykiem. chociaz pracowalam w biurze projektowym cad, w marketingu, w sprzedazy, w wielu miejscach, nigdzie nie zagrzalam dluzej niz 2 lata..

Gość Major Oklahoma
ohlahomofobia miało być, a dziś jakiś koleś założył temat, czy kobiety wolą wysokich przystojnych, czy brzydkich z małym penisem, takich jak on...podpisał się jako: Major Oklahoma hehe tylko się śmiałem, nie rusz mnie już to, aaa i podobno jestem pedofilem, który jeździ do tajlandii i gejem do tego

haha dobre :D :D :D mnie tam zawsze wysylaja do garow bo maz przyjdzie i mi wpierdol spusci a jak sie dowiaduja ze jest brytyjczykiem to ze lece na pewno na jego kase i ze on pewnie jest rudy stary glupi i brzydki no bo jak inaczej :D

Gość Major Oklahoma
informatykiem? po informatyce jest bardzo dobrze praca, tym bardziej jeśli pracujesz za granicą...sport, szkolenia, otwarte godziny pracy, jak dla mnie nie brzmi jak zwykła praca...boziu też tak chcę

Gość Major Oklahoma
źle Ci? a wolałabyś, żeby Ci pisali, że tata Cię posuwa w pupe, tak jak mi piszą :)