Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-bejbee-

Suknie ślubne marki Herm's

Polecane posty

Witam wszystkie Panny Młode:) Mam takie pytanie czy orientujecie się może czy w Częstochowie któryś z salonów współpracuje z tą firmą? Bo z tego co na razie szukam to.. żaden.. może jakiś przeoczyłam. Bardzo zależy mi na jednym modelu sukni z tej firmy. Proszę Was o pomoc.

Wiesz.. nie chodzi o to zeby mi korona z glowy nie spadla, najblizszy salon jest w Tarnowskich Górach okolo godziny jazdy, (co zrobic bede musiala tam pojechac), pytam bo 1 salon w Czestochowie do niedawna mial ta firme (choc na oficjalnej wlansie tej stronce nie bylo podane a jednak mieli suknie) , zostal im juz ost model , dlatego pytam..

Gość ehhh no jak na stronce
-bejbee- ale ja nie widze problemu zamiast tracic czas na szuaknie w necie i kombinowanie wsiadaj w busa i jedz do tarnowskich najpirw zadzwon i zapytaj czy maja suknie ja tez jechalam godzine do salonu

A jaka Ci się podoba? Możesz pokazać? Mnie się bardzo podobały ich suknie z 2009 roku i jedną nawet miałam upatrzoną, ale w końcu kupiłam Demetrios.

a suknia ktora mi sie spodobala jest z kolekcji 2010 a model to Gaylenne, a Ty jaki miałas model z Demetriosu?

Gość omg, ta suknie jest na allegro
za 2500. To ile kosztuje nowa?! :O

Wogule nie mam pojecia ile ta suknia nowa kosztuje.. ogolnie jak ogl suknie z GAli te ktore mi wpadły w oko to 3300, 3100, w Demetriosie ceny tez powyżej trójki, wiec nie wiem czy to sa takie normalne teraz ceny, ja wiem ze sa tansze suknie, no ale zawsze jak na zlosc te ktore sie podobaja to sa dosc drogie..