Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle sie czuje

lek CORDAFEN kto brał?

Polecane posty

Gość źle sie czuje

Hej mam ten lek przepisany na zespól raynoldsa(niedokrwieniei ból rąk) Wziełam go godzine temu i serce mi wali jakbym zrobiła maraton i miała zadyszke.Odczuwam niepokój..niby cos o czerwienieniu twarzy jest(tez mam) ale o tej zadyszcze to nie wiem..ktoś brał i miał trakie objawy? o normalne i przejdzie czy juz odstawic ten lek?

Gość źle sie czuje
tak po raz pierwszy ,rano wypiłam kawe i biore jeszcze letrox...mam brac bromergon ale zle sie po nim czuje moga byc jakies interakcjie bromerogn i cordafen?

a mowilas lekarzowi ktory to przepisal ze masz brac te leki ??? wiesz co powiem Ci tak ze na roznych pacjentow leki moga roznie pddzialywac. objawy ktpre opisalas ze serce wali Ci jak mlot itd moga byc ale nie musza skutkiem ubocznym Letroxu. byc moze polaczenie tych dwoch lekow: cordafen i letrox nie jest dla Ciebie za dobre. polecalabym Ci jak najszybsza wizyte u lekrza i opowiedzenie mu o tym. a W razie pogorszenia stanu zdrowia wezwij pogotowie.

Gość źle sie czuje
No widzisz lekarka nawet nie spytała jakie leki biore...Dziękuje slicznie za rady :*

no to nie dobrze. czasami polaczenia jakichs dwoch lub 3 lekow nie sa dla pacjenta korzystne. ja tez nie chce Ci za bardzo mieszac w glowie bo przez internet ciezko cos stwierdzic. poza tym nie widze Twojego cisnienia,ekg i rytmu serduszka...nie chce niz mowic w ciemno.masz moze aparat do mierzenia cisnienia w domu??

Gość źle sie czuje
mam. tylko srednio umiem mierzyć ciśnienie:) ..a coś pisałas o kawie wcześniej nie mozna pic kawy przy cordafenie/?