Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka8666

ŚLUB WE WRZEŚNIU 2012

Polecane posty

Gość Jacuza
To jak to zrobiłaś że przyspieszyłaś wszystko o rok? Nie wierze jakos w to?Przeciez to za miesiac

może jakaś inna para się rozmyśliła ? albo znalazła inny wolny lokal ? a jak sala typu gotowiec, to tylko kasę trzeba mieć i już. gorzej z kamerą i orkierstrą ale na pewno ktoś tam wolny się znalazł. :)

Gość wfhd
tan8i kamerzysta zaopraszam wfhd@wp.pl - szczególy na meila

pomylilam sie przepraszam - pierwszy termin byl 27 pazdziernik 2012 a udalo mi sie na 29 wrzesnia 2012! bardzo mi zalezalo zeby miec slub we wrzesniu nie chcialam w pazdzierniku....wiec za pomylke was bardzo przepraszam! :)

Gość kiedy wy zaczniecie
odróżniać orkiestrę od zespołu ?

Gość 1 wrzesień 2012
jest jakiś temat ze ślubami na wrzesień 2012 ?

Gość 1 wrzesień 2012
nie ma nikogo? jest prawie na każdy miesiąc i dziewczyny fajnie sobie opowiadają a tutaj widzę tylko ten temat chyba powstał i to jeszcze takie wypowiedzi chamskie :(

ja mam 28 wrzesnia, chcialam 7 wrzesnia ale ani orkiestra ta ktora mi sie podobala nie miala wolnego terminu ani sala tez nie miala wolnego terminu, ale pozniej nawet doszlam do wniosku ze wole pozniej jak juz nie bedzie tak bardzo gorąco.

Gość majka1986
My mamy 22 września. Salę, orkiestrę i fotografa już mamy, a reszta w przyszłym roku :)

Gość gasha
my też mamy 15.09.2012 :) termin zarezerwowalismy we wrześniu tego roku - kościół, kamera, fotograf i zespoł już jest :) po mału rozglądałam się już za suknią ślubną ze względu na to, że sa teraz przeceny :) na początku byłam zszokowana, bo suknie po "niby przecenie" kosztowały 1900- 2500zł!!! mierzyłam rózne suknie tak żeby określic w jakim kroju mi najlepiej. chodziłam z siostrą i znalazłam jedną wartą uwagi o kroju syrenki :) jednak po przecenie kosztowała 1900zł i wydawało mi się to trochę za dużo. po przyjściu do domu zastanawiałam się czy suknia warta jest swojej ceny, a w nocy nawet nie mogłam przez to wszytsko zasnąć... :/ nastepnego dnia poszłam do kilku salonów z mamą i znalazłam ciekawą suknię, która super mi się spodobala i lezała prawie idealnie - nie uwierzycie ile kosztowała - 500zł!!! kupiłam ją wczoraj ale trochę sie obawiam, bo suknia jest z kolekcji 2009 i "podobno" nie byla wyporzyczana, jednak wygląda na używaną. najgorsze jest to, że jest trochę zszarzała szczególnie tiul na dole i teraz nie wiem co robic - ślub za rok, a ja już mam kieckę, która bardzo mi się podoba, ale boję sie, że nie da sie jej odświeżyć na tyle, że będzie wyglądać tak jak powinna :( na dodatek jak już ją kupiłam spytałam jaki to model i poszukałam tego modelu w internecie i....rozczarowanie... znalazłam tą sukienkę ale mojja jest niestety mocno "zmodyfikowana" - tzn. oryginalnie miała ramiączką i koronkę na plecach oraz tren, a moja niestety tych elementów nie posiada mimo, że panie zapewniały mnie, że jest nowiutka :( najbardziej szkoda mi tego trenu, bo ta koronka na plecach w sumie nie przypadla mi do gustu, ale czuję się oszukana :( i jeszcze jedno - panie powiedzialy, że suknia jest w kolorze ecri i tak też mmi sie wydawalo w porownaniu z tymi pozostalymi w salonie. ale ze strony producenta wynika, że byla w kolorze białym...i co teraz? czy ona az tak zszarzała ze z bialego zrobil sie ecri?? :(:(:(:( podaję link do sukienki - tej oryginalnej niestety bo moja leży w pokrowcu na szafie...podoba wam się??? http://www.tusprzedaj.pl/temp-27419/cena-do-negocjacji-suknia-slubna-hollywoodzki-styl-rybka-haft-i-kamienie-gasha-fimy-gala-3638.html co zrobic z tym bardzo poszarzałym tiulem? czy da się go odświeżyć i będzie to wyglądało jak nalezy???

Jeśli chodzi o mstudio.net.pl to muszę powiedziec że chłopaki robią dobrą robotę! Byłam u siostry na weselu i widziałam jak pracują. Z tego co widziałam to nie mieli kamer, tylko jakieś apraty, ponoć to teraz robi się modne a obraz chyba lepszy. Wesele już u nich zarezerwowaliśmy, zatem zostaje jeszcze DJ, i sala. Czy znacie jakas dobra salke w Szczecinie? ok 100 osob?

Heloo :-) My ślubujemy 01.09.2012 r .Godzina jeszcze do końca nieustalona ale wstępnie 18 . Jak myślicie jaka jest najlepsza na te porę tego dnia? O której może robić się ciemnawo na początku września? Miałam zaobserwować to w 2011 ale zapomniałam zupełnie ;D Kurs i poradnia zaliczona .Sala i dj zamówiony. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwań fotografa . No i powolutku za sukienką się rozglądam. Zastanawia mnie bardzo jaka ta pogoda będzie ? ... Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki ;)

Witam, Jeśli któraś chciałaby odsprzedać oryginalną suknię ślubną Pronovias Barbate 2012 to jestem zainteresowana zakupem. Ślub mam 11.08.2012, ale może któraś chciałaby na spółkę kupić? Niestety suknia jest droga... kamolinka12@poczta.onet.pl

Gość Patrycja_Szałas
Ponieważ rozstałam się z narzeczonym jak ktoś chce oddam za darmo bo już mi jest wszystko jedno całą sesję ślubną w studiu neston. Mam wykupioną całą sesję wpłaciłam połowę czyli 1000zł ale z tego co wiem jak zrezygnuję to oddadzą mi tylko połowę więc wolę już komuś dać jak będziecie chciały. To jest numer mojego zamówienia: 2011TK271 Patrycja

WITAJCIE PROSZĘ O POMOC W WYBORZE SALI PAŁACU ZAMKU ! PLANUJE WESELE ALE NADAL NIE WIEM NA CO SIĘ ZDECYDOWAĆ! MYŚLAŁAM O ATRIUM W PUSZCZYKOWIE ALE WYCZYTAŁAM SAME NEGATYWNE OPINIE NA TEN TEMAT WIEC BOJE SIĘ ZARYZYKOWAĆ!!! JESTEM Z POZNANIA.. PROSZĘ POMOC! :)

Gość www.autaluksusowe.com
Witam serdecznie! Posiadam do wynajęcia auta do ślubu - wolne terminy! szczegóły na www.autaluksusowe.com Pozdrawiam