Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzowata julka

Proszę sprawdżcie mi te CV po angielsku BARDZO WAZNE!!!!

Polecane posty

Gość zołzowata julka

PROFILE: Vocational School graduated with three years old experience in School Construction studing. I am fully qualifield Construction and Building finishes ;paiting, plastering, tiles, panels and so talented manually. Self-motivated, communicative, well skills to work under pressure and ready to meet new challenges. EDUCATION: 1990-1993 Vocational School Construction 2004-2006 High School EXPERIENCE: 2010 MID UK RECYCLING LTD: STATION ROAD CAYTHORPE LINCS NG32 3EW ENGLAND 1993-2009 Renovation and Construction Companies POLAND OTHER SKILLS: Languages:Polish-native English-communicative Licences:Driving licency B Trainings:Manual handling training. . PERSONAL DETAILS: Date of birth: 22th of april 1975 Marital status: single

Gość zołzowata julka
Dziękuje z góry:)))) wiem ,że jesteście kochani!!!! wielokrotnie się o tym przekonałam!!!!Pozdrawiam!!!:):):)

Gość do nowa........
oj dosyc sporo jest tutaj zle- bardzo niegramatycznie.

Gość do nowa........
i co najwazniejsze: w EXPERIENCE MUSISZ wypisac glownhe obiwazki- czym sie tam zajmowalas

Gość zołzowata julka
ojejjj a tak się starałam:(:(:( pomożecie???

Gość do nowa........
kochana wyslij mi prosze to twoje cv w wordzie na domyna@interia.pl to ci zrobie.

Gość zołzowata julka
To jest CV faceta,który pracował w budowlance i wykończeniowce ja na prawde nie wiem jak to napisac:(

Gość do nowa........
aha no wlasnie tak mnie to zdziwlilo, ale co tam sobie mysle, babka tez moze rpacowac na budowie ;-) poza tym bede potrzebowac co on konkretnie robil w tej firmach- jakie byly jego obowiazki.

Gość zołzowata julka
Wysłałam e-maila:) bardzo dziękuje:)