Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777lsz

Jakie są potencjalne szanse znalezienia dziewczyny, gdy mam takie wymagania?

Polecane posty

Żadnej nie znajdę, bo mam za duże wymagania.. Mój idealizm nie pozwoli mi nigdy na zawarcie związku z kobietą i założenie rodziny, bo: 1. Musiałaby to być dziewczyna, która nigdy nie miała chłopaka i jest dziewicą. W przeciwnym razie to w ogóle bym jej nie dotknął mając tą świadomość, że miała już w sobie mnóstwo kutasów! 2. Nie mogłaby nabijać się z moich poglądów i zainteresowań. Nie chcę też takiej, która będzie mi marudziła, że nie mam znajomych, kolegów, że nie lubię imprez itp. 3. Nie chce takiej, która będzie mną rządziła, ani nie chcę takiej, co to zrobi z siebie podwładną! Uważam, że dominacja jednego z partnerów w związku to jakaś głupota i totalne nieporozumienie. Powinna ze mną rozmawiać, wspónie podejmować decyzje, wówczas nie będzie niedomówień i sporów. 4. Powinna to być dziewczyna, która uszanuje moją własność, nie będzie bez pozwolenia grzebała w moich rzeczach, nie ma nawet prawa ich dotknąć! 5. Nie chcę takiej, co to w kółko się o wszytsko wypytuje, żali, albo marudzi i gada jak katarynka! 6. Powinna być mi wierna w 100%! Nie toleruje zdrady i jakichkolwiek flirtów z innymi! Od razu bym takiej zasadził kopa w dupę! Nigdy nie wybaczyłbym zdrady nawet jakby mnie do końca życia na klęczkach przepraszała! Jak zdradza to szmata, która się nie szanuje, a szmaty nie są nic warte! 7. Nie powinna słuchać zawsze jak najęta głupich ''rad'' i ''pouczeń'' rodziców i znajomych odnośnie mnie! 8. Nie może ubierać się jak jakaś puszczalska, ani jak jakaś emo brudaska! Nie znoszę też wytapetowanych lal z odkrytym pępkiem! 9. Nie znoszę dziewczyn, które wytykają chłopakom to, że mają takie a nie inne wykształcenie, mieszkają z rodzicami itp. Chciałbym taką dziewczynę, która nie będzie mi marudziła, że nie mam swojego mieszkania i samochodu! Zarobie, uzbieram, to kupie i koniec! To nie miłość jak baba leci na dom i pieniądze! 10. Musi pochodzić ze wsi. Ewentualnie z miasta, ale nie może mieć zadartego nosa i wywyższać się jak jakaś księżniczka! 11. Nie chcę śłubu kościelnego! Musiałaby to zrozumieć, jeżeli chce być w przyszłości moją żoną! I takiego ideału nie ma! Przynajmniej nie spotkałem!

Gość ile masz cm wzrostu ?
?

Gość oooo matko
a zadaj sobie pytanie, która zechce takiego bufona jak ty???

Gość Rafał_1984__
a ta k na marginesie miales kiedykolwiek dziewczyne? Ile masz lat?

Gość fjkhfvjh
nie znajdziesz dziewczyny. Możesz się z tym pogodzić albo trochę poluzować te swoje wymagania. Co do niektórych się zgadzam t.j. poszanowanie prywatności, wierność stuprocentowa i umiar w gadaniu a jeśli już to z sensem. Jednak zastanów się nad innymi wymaganiami.. Chcesz dziewicy- a sam jesteś prawiczkiem?\ Nie chcesz ślubu kościelnego- musisz szukać dziewczyny ateistki, a ateistki z reguły nie mają parcia na "czystość przedślubną" czyli albo musiałaby być bardzo młoda, by być dziewicą albo albo miałbyś farta by trafić na taką. Chłopie nie każda dziewczyna, która spała z facetem jest puszczalska, nie każda miała kilkadzisiąt bolców w tyłku, ale z Twoim zaściankowym podejsciem do sprawy raczej to do Ciebie nie trafi.. Sam sobie przeczysz z jednej strony chcesz niemal zakonnicy z drugiej żadnych ślubów itd, dziwny jesteś

Gość 7777lsz
Do osoby piszącej pod nickiem: oooo matko Piszesz głupoty nie znając się w ogóle na rzeczy! Według ciebie jestem bufonem, bo nie toleruję zdrady w związku i nie zależy mi tylko na jednym? Dlatego jestem sam, bo dziewczyny w dzisiejszych czasach są puszczalskie i lecą tylko na kasę!!! Po drugie to nie przeczytałeś(aś) całego mojego pierwszego postu, bo napisałeś(aś) swój post chwilę po tym jak go dodałem! Nikt nie zdąrzyłby tego przeczytać tak szybko! Chyba, że czytasz bez zrozumienia, co zresztą widać! Do pozostałych forumowiczów: Przeczytajcie mój pierwszy post zanim zkomentujecie!!!!

Do fjkhfvjh Nie chę ślubu kościelnego, bo jak się coś nie uda to nie można się do końca rozwieść! Cywilnie tak, ale ta kościelna gmatwanina ciągnie się niepotrzebnie za człowiekiem! Zresztą i tak wszyscy katolicy w Polsce to tacy ateiści, chodzą do kościoła dla picu, a swoim zachowaniem przeczą temu za kogo się uważają! Ja kieruję się swoją moralnością, a nie kościelną! Nie chę ślubu kościelnego! Nie mam zaściankowego podejścia. To osoby, które puszczają sie na prawo i lewo są zacofane, bo nie wiedzą co to znaczy wierność i szaczunek dla drugiej, ukochanej osoby!

Gość Czyli nie masz
samochodu, masz szkole zawodową, utrzymują cie rodzice, jestes tępy jak but, chcesz zakonnice, ale zeby zgadzala sie z toba w 100%, ale jednoczesnie miala swoje zdanie (jedno wyklucza drugie). Nie ma prawa dotykac twoich rzeczy, co wg mnie jest chore, bo widac, ze bedziesz mial cos do ukrycia przed nia (dowody zdrady raczej nie, bos jest za gł.upi). Co do ubioru, czyli styl na zakonnice- no coz, pasztety tak sie zazwyczaj ubieraja, twoj wybor. Nie masz auta, nie masz pracy, zyjesz na garnuszku od starych i co, liczysz, ze twoja ewentualna laska bedzie ci jeszcze bic brawo za lenistwo i nierobstwo?? A jesli nei chcesz slubu koscielnego, to taka zakonnice wystraszysz juz samym zapachem.

Gość oooo matko
hmmmm....... post przeczytałam.Może i się nie znam, ale mam 30 na karku i swoje w życiu przeżyłam. Wymagania twoje są zbyt wygórowane lecz życzę szczęścia w poszukiwaniach. Za bufona PRZEPRASZAM...

Do fjkhfvjh I jescze jedno: Nie napisałem, że nie chcę żadnego ślubu! Wezmę cywilny! Kościelnego nie! A sokoro 90% Polaków uważa się za katolików to coś cienko z tą ich moralnością przedślubną skoro już nawet 15letnie katoliczki się puszczają! Zobacz co ci katolicy pisza na tym forum! Szok! Sama niemoralność!

Gość 25latkaa
ale z ciebie debil hahaha

Gość fjkhfvjh
Zgadzam się z Tobą, te, które puszczają się na prawo i lewo nic sobą nie reprezentują. Mówię tu zarówno o kobietach jak i mężczyznach. Ale na prawdę dziewczyna, która miała 1 góra 2 partnerów seksualnych, z którymi była związana, jest dla Ciebie aż tak obrzydliwa? Chyba nie powiesz, że to to samo co laski króre na dyskotece obciągną za drinka po pijaku w kiblu obcemu kolesiowi? Zgadzam się tez z tym, że w Polsce prawdziwych katolików jest niewielu, większość to właśnie ludzie chodzący do kościoła "bo wypada" albo "bo co sąsiedzi powiedzą". Dlatego ślub kościelny to przeżytek, myślę, że wiele dziewczyn wspólcześnie tak uważa. Mówiąc o zaściankowości Twojego myślenia mówiłam właśnie o podejściu do NIE-dziewic jak do puszczalskich szmat, możesz wierzyć lub nie, ale są jeszcze porządne dziewczyny, choć już nie dziewice. No i nie odpowiedziałeś na pytanie czy sam jesteś prawiczkiem, jeśli tak, chęć związana się z dziewicą jest zrozumiała, jeśli już nie, świadczy o Twojej hipokryzji..

Gość coraz gorsze te PROWO
NA KAFELE O/10 🖐️ a tak na marginesie dysdebilu to wez slownik ortograficzny znajdz slowo"SKOMENTOWAC" i piznij sie nim tak 1234567890 w ten zakuty czaban:D

Do osoby o nicku: ''czyli nie masz'' To, że dziewczyna się nie puszcza nie znaczy, że ma mentalność zakonnicy! Twoim zdaniem każda dziewczyna w dzisiejszych czasach musi się puszczać? Nie mam samochodu, bo pieniądze potrzebne mi są na studia! Odkładam na samochód! Przecież nie kupię grata! Inteligencji człowieka nie sprawdza się po wykształceniu! Może być profesor będący idiotą i rolnik po zawodówce o wysokiej inteligencji! Zobacz jak ci wszyscy wykształceni daja sobą manipulować! Wierzą bezgranicznie we wszystko co mówią w TV! Ja narazie studiuje (II rok)! Więc nie pisz mi, że jestem głupi niemoralny zboku! Sam skończ gimnazjum to pogadamy chamie!

Żadna prowokacja! Poprostu już taki jestem i koniec! Nie dam sobą w życiu pomiatać i się ośmieszać! Mogę dać komuś w mordę jak mnie wkurzy! Przeczytajcie mój pierwszy post i wtedy piszcie, bo ma wrażenie, ze samo gimnazjum się tu wypowiada!

Gość coraz gorsze te PROWO
a chuj mnie obchodzi jaki jestes,naucz sie kurwa ortografii a pozniej wypisuj te pojebane brednie :classic_cool:

Gość fjkhfvjh
generalnie myślę, że udało by Ci się znaleźć dziewczynę pasującą do tego opisu, ale nie sądzę by taki związek był udany.. Chyba jesteś typem tyrana, chorobliwego zazdrośnika.. Jeżeli dziewczyna ubiera się w golfy i spódnice do kostek jest ok, bo nikt na nią nie spojrzy, jesteś bezpieczny, bo nikt nie zechce Ci jej sprzątnąć sprzed nosa tak? A może warto rozejrzeć się za dziewczyną ubraną ładnie, kobieco i ze smakiem? Która nie nosi cycków na wierzchu i nie świeci gołym tyłkiem nie straszy solarkową opalenizną ale też taką, która nie ubiera się jak zakonnica? Jesteś bardzo konserwatywny pod wieloma względami, zastanów się czy potrafisz dać kobiecie zaufanie, wsparcie i nutkę wolności, by umieć stworzyć zdrowy i szczęsliwy związek

Do osoby o nicku: fjkhfvjh Pewnie, że jestem prawiczkiem! Nie dotknę czegoś zużytego! Dlatego jeszcze z żadną tego nie zrobiłem, choć okazji było sporo! Tak już mam i koniec! Do pozostałych: Uważacie mnie za debila, bo bym nie zdradził dziewczyny i tego samego bym od niej żądał? Samo gimnazjum tu pisze! Dorośnijcie trochę durnie! Ciekawe co byście powiedzieli jakby ktoś bzykał wasze dziewczyny?

Gość fjkhfvjh
a na marginesie- gimnazjum skończyłam dobre 10 lat temu..

Gość prowokacjaaaa
do tego chujowa:o:o:o

Gość da__
Ja mniej-więcej taka jestem. Ile masz lat?

Gość fjkhfvjh
Czegoś ZUŻYTEGO powiadasz... Idąc Twoim tokiem rozumowania- zdajesz sobie sprawę, że kiedy rozdziewiczysz sobie tę dziewicę to ona TEŻ będzie CZYMŚ ZUŻYTYM i co wtedy? poszukasz następnej? Chłopie dla Ciebie wszystko jest albo tylko czarne albo tylko białe. Naucz się rozróżniać poszczególne typy kobiet, bo dla Ciebie jak widzę są tylko dobre-dziewice i złe-niedziewice (czyli wszystkie razem wrzucone do jednego worka normalne dziewczyny razem ze zwykłymi sprzedajnymi szmatami). Szokująca logika. Skoro sam jesteś prawiczkiem spoko najlepiej dla Twojego komfortu psychicznego znaleźć dziewicę. Ale wyluzuj trochę, bo inaczej nikt z Tobą nie wytrzyma, tylko "zużyjesz" jakąś biedną dziewicę i nikt jej potem nie zechce..

Gość zrodlane99
ja fakam ale ty jestes popierdolony :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Do imbecyla o nicku: ''coraz gorsze te PROWO'' Jakimi imbecylami musieli być twoi rodzice, że spłodzili takie ścierwo jak ty szmaciarzu? Pewnie pochodzisz z rodziny patologicznej i wyżywasz się na forum, bo jesteś zwykłym śmieciem i debilem! Literówki zdarzają się każdemu, błedy też! Masz windows7? Słyszałeś może o takiej funkcji, gdzie podczas pisania przeskakuje się w zdaniu wstecz do poprzedniego słowa? Mi to się włączyło i teraz litery się mieszają, ale jak jednak zobaczę jakiś błąd to go poprawiam! Więc się odwal pajacu skoro nie masz nic mądrego do napisania!

Gość zrodlane99
ludzie nie odpisujcie temu kutafonowi, przeciez to jakis debil jest :D:D:D:D:D prawiczek zasrany ahahah

Do zrodlane99 Ja pierdolę jaka z ciebie kurwa! Zdradzasz swojego chłopaka i uważasz to za coś normalnego!

Gość xbejx
ja spełniam wszystkie twoje warunki, ale sama mam tez pare...

Do osoby o nicku: da__ Przeczytaj moje posty to się dowiesz!

Gość ankazkonop
ej ty autorski pajacu spłucz kupe bo śmierdzi

Gość zrodlane99
a skad wiesz czy zdradzam chlopaka czy nie?? nie odzywaj sie jak nie wiesz szmaciarzu