Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777lsz

Jakie są potencjalne szanse znalezienia dziewczyny, gdy mam takie wymagania?

Polecane posty

Gość da__
buahahahahaha daleś sie nabrac :D żal mi ciebie prostaku

Gość taka prawda.......
to zalezy od tego czy: -podobasz sie dziewczynom -jesteś zaradny czyli masz kase mówiac wprost -umiesz podrywać i rozmawiac z kobietami jesli nie to masz marne szanse na jakąkolwiek dziewczyne nie mówiac juz o jakimiś wyborze i stawianiu wymagań:o

Gość mikolaj..
nie masz samochodu, mieszkasz z rodzicami na ich utrzymaniu itp? zapomnij o jakiejkolwiek dziewczynie. a tak w ogole to mnie te twoje wymagania rozsmieszyły. wez nie ośmieszaj rasy męskiej ok?

Do fjkhfvjh, napisałeś ''A może warto rozejrzeć się za dziewczyną ubraną ładnie, kobieco i ze smakiem? Która nie nosi cycków na wierzchu i nie świeci gołym tyłkiem nie straszy solarkową opalenizną ale też taką, która nie ubiera się jak zakonnica?'' A ja odpowiem: Taka byłaby ok! Tylko jakoś takich nie dostrzegam! Idąc przez miasto widzę, albo ździry, albo totalne dewotki! Trudno, jak nic nie znajdę wezmę sobie taką, co jest ubrana jak dewotka! Nie byłbym chorobliwie zazdrosny! Nie trzymałbym jej w klatce! Boje się zdrady! Zobacz co się dzieje z ludźmi człowieku i nie nazywaj mnie konserwatystą! Wystarczy mieć zdrowy rozsądek! Świat w XXI skałda się w większości ze zboków! 75% par w Polsce się zdradza! Gdzie tu miejsce na miłość???

Gość fjkhfvjh
wiecie co może teraz dziewczyny mają takie priorytety jak KASA i MIESZKANIE, ja takich nie miałam nigdy, i uważam, że to żenujące te wszystkie teksty w stylu nie masz samochodu i mieszkania zapomnij o dziewczynie.. Nie wiem z jakimi laskami Wy się zadajecie, ale nie generalizujcie, można zakochać się w facecie bez auta i kasy, ale z poczuciem humoru, inteligencją i paroma innymi cechami charakteru jak lojalność, otwartość itd. A |Wy dalej zbierajcie na te swoje BMW coby przed blond plastikami kapcia palić

Do mikolaj.. A czy ty wiesz ile kosztuje mieszaknie w tym debilnym kraju? Wynajem też kosztuje, wtedy to nawet nie jest twoja własność! Mam swoje pieniądze! Odkładam na samochód! Do reszty: Czytajcie wszystkie moje posty, przecież już wiele razy o wszystkim pisałem! Ile wy macie lat? Gówno wiecie o życiu! Mieszkanie kosztuje! Nie żyjemy w USA, ani w UK! Żyjemy w biednej Polsce! Spytajcie się rodziców jak nie wiecie! Wypowiadają się tu same osoby w wieku 12 - 16 lat, które myślą, że życie jest łatwe i dorosłego człowieka na wszystko stać! Jesteście śmieszni!

Gość Kirholmica
Twoje chamskie odzywki i nazywanie dziewczyn "szmatami" sprawia, że robi mi się niedobrze na myśl, że miałabym być z kimś takim jak Ty. Popatrz trochę na siebie, na swoje zachowanie a dopiero później oczekuj, że ktoś Cię zechce.

Gość fjkhfvjh
jak Ty nie dostrzegasz ładnych, naturalnych kobiet na mieście to ja nie wiem gdzie Ty żyjesz? To tylko potwierdza to co napisałam wcześniej- widzisz tylko czarne (ździry) albo białe (zakonnice). Rozjerzyj siętrochę w koło, ja sama spotykam na co dzień mnóstwo pięknych uśmiechniętych dziewczyn. Nie drą ryją co drugie słowo "kur.wa" nie straszą wyglądem.

Gość wszystko się uda pod
jednym warunkiem kiedy przestawisz swoje myślenie na to co Ty możesz dać dziewczynie a nie co ona ma dać Tobie wtedy znajdziesz swoją wymarzoną kobietę teraz jesteś nastawionym roszczeniowo niedojrzałym chłopaczkiem, więc pozostają tylko marzenia i koleżanka ręka

Gość dziewczyny ze wsiiiiii
dziewczyny ze wsi, albo malych miast, ktore nie sa totalnymi pasztetami = przynajmniej kilka kutasow w sobie do 20 roku zycia. Zapomnij.

Do fjkhfvjh Niejedna szara mysz chce chłopaka, któy będzie jej sponsorem! Znam jeden taki przypadek i mówię Ci żal mi gościa! Przecież miłości nie można kupić!!!

Gość Czyli nie ma
do autora, jestes niedojrzalym zbokiem i tyranem ktory bedzie do konca zycia samotny z powodu swoich pogladow

Gość anetajaro
a co to za stwierdzenie ze tu pisza ludzie w wieku 12-16 lat?? znasz na?? puknij sie w czolo, bo to juz nie pierwszy raz piszesz cos o czym w ogole pojecia nie masz. i sam jestes szmaciarzem

Gość melcznaregeneracja
a z rana juz sobie zwaliles czy jeszcze nie ? :D

Do Kirholmica A czy ty widzisz jak dużo osób wyzywa mnie na tym forum tylko dlatego, że nie jestem taki jak oni (czyli nie bzykam na prawo i lewo i chcę mieć wierną dziewczynę)! Dlaczego czepiasz się tylko mnie, a nie widzisz jak inni są chamscy i pierwsi mnie obrażają? Ja nie należę do tych, którzy nadstawiają drugi policzek! Jeśli ktoś mnie za nic wyzwie to pojadę po nim jak po świni!!!!

Do osoby o nicku: ''Czyli nie ma'' Jestem tyranem, bo nie chcę, żeby moja przyszła dziewczynia, a potem żona mnie zdradzała! Jestem zbokiem, bo uważam, że małżonkowie nie powinni się zdradzać! Wychodzi na to, że ty chcesz, żeby twoja dziewczyna cię zdradzała. I kto tu jest zbokiem, bo napewno nie ja!!!! Co się dzieje z tym światem?

Gość melcznaregeneracja
kur wa !!!!!!!!! jakim prawem nas oceniasz gówniarzu??????!!!!!!!! skad ty wiesz kim i jacy my jestesmy?????????????? no kurde bo ci zaraz przypierd ole w ten glupi ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość miasto w śniegu
Rozumiem, że sam jesteś ideałem? Bo wymagania to ty masz, oj masz...

Gość cozapasztet
jakbym byla twoją matka to bym cie lała dzień i noc

Gość uhuuuuu
nie wiem czy jest w ogóle ktoś taki na świecie żeby sprostał twoim wymaganiom przynajmniej w połowie! chyba się jeszcze ktoś taki nie urodził co by drugiemu dogodził:)

Gość fjkhfvjh
Ok niejedna szara mysz chce sponsora, wiem o tym.. ale też niejedna fajna, mądra dziewczyna szuka normalnego chłopaka, którego pokocha a nie którego oskubie z kasy. I jak ktoś napisał zastanów się nad tym, co sam możesz dać dziewczynie. Wybacz, może się mylę, ale czytając Twoje posty trudno oprzeć się wrażeniu, że Ty wręcz nie lubisz kobiet.. nie wiem, łatwo nazwać kogoś szmatą, dla Ceibie to pestka. I nie raczyłeś nawet sprostować swojej opinii o tym, że jak dziewczyna nie jest dziewicą to jest "CZYMŚ ZUŻYTYM".. Może poczytaj moje posty dokładniej, sam tego wymagasz, a widzę, że nie czytasz ze zrozumieniem.

Gość uhuuuuu
sorry tobie dogodził

Do anetajaro Odpowiedz mi zatem stanowczo na jedo pytanie: Czy ludzie, którzy tolerują zdradę mogą być dorośli, czy może myśla jak nastolatki? Waszym zdaniem jestem złym człowiekiem, bo nigdy nie zdradziłbym swojej dziewczyny i tego samego żądam od niej?

Gość do uhuhu
jemu dogadza ale ręka bo żadna laska go nie chce :D:D:D:D:D i widzac po piśmie zadna nie zechce tego paszteta

Gość niveeeaaa
Kup sobie szczeniaka, polecam suke..

Do melcznaregeneracja: Dorosła kobieto! Gdyby okazało się, że twój mąż cię zdradza to co byś zrobiła? Pewnie byś się cieszyła, bo to według ciebie oznaka dojrzałości? Rozumiem, że tylko gówniarz wkurzyłby się gdyby dziewczyna go zdradziła!

Gość anetajaro
wiadomo ze nikt normalny nie toleruje zdrady. a co ty tak o tej zdradzie wciaz?? nigdy zes nie miał laski prawiku zasrany, idz lepiej do mamusi niech ci jedzenie ugotują i rachunki za ciebie zapłacą prawiku ps. mozesz mi naskoczyc krowi placku

Gość kafe sucks ......
do madrali o nicku coraz gorsze te PROWO nie pisze sie te PROWO tylko to PROWO jesli juz hahahaha sam sie naucz ortografii :P:P:P

Zdecydowanie masz za wysokie wymagania kolego :) A może zbyt wysoka samoocena :) ?