Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajna3012

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Karolajna3012

Witam mam duży problem. Miałam okres 21 grudnia, później w nocy z 1 na 2 stycznia kochałam się z chłopakiem. Nie pamiętamy jednak co się dokładnie działo gdyż byliśmy pijani. Wzięłam escapelle dopiero po ponad 40h. Później 14 stycznia miałam chyba okres przez tydzień, chyba że to było krwawienie po tabletce. W lutym zdarzyło mi się zażyć amfetaminę. Do dziś nie dostałam okresu, czy może być to spowodowane tabletką i amfetaminą? Nie mam żadnych objawów ciążowych, ale bardzo się boję :(:(

Gość kolinkakolin
siknij na monitor to ci powiemy :-O

Gość byliSobieTacyCoUkradli
Super chlasz do nieprzytomności i ćpasz, niech zgadnę jesteś nastolatką? Super przyszłość naszego kraju

nono gratuluje podejścia do życia ... ale nic twoje życie :) co do ciąży ... jeżeli masz wątpliwości ...to wybierz się do lekarza

Gość spóźniona ona
no test zrób i tyle, skąd ludzie na forum mają wiedzieć? ;| mogą tylko przypuszczać, tak jak Ty

Gość buahahahha
chlopak byl zachlany i mu pala stanela?

Gość wwww.....
tak, możesz być w ciąży, jeśli masz blisko aptekę to już w ciągu najbliższych kilkunastu minut będziesz wiedzieć. Chyba test jest bardziej wiarygodny niż opinie ludzi na kafe, prawda?