Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banalne pytanie

Pomóżcie - chcę postawić zdjęcie na Grobie przyjaciółki , tylko jak to zrobić ?

Polecane posty

Gość banalne pytanie

Witajcie:) Jak w pytaniu wyżej,chcę postawić jej nasze wspólne zdjęcie. Tylko nie mam pomysłu jak to zrobić. Zdjęcia nie jest ''pionowe'' i nie można go do ramki ze szkła wstawić, jest poziome... Wydrukowałam, jest świetnej jakości i dużej rozdzielczości. Nie różni się niczym od zdjęcia wywołanego, więc o to się ewentualnie nie czepiajcie. Chciałam dokleić ładne serce na brzegu zdjęcia, tylko właśnie nie wiem w czym postawić? Samego zdjęcia na pewno nie, bo wystarczy że wiatr zawieje i będzie po nim... Doradźcie proszę :)

Gość banalne pytanie
*** zdjęcie

Gość ....żyję *****jelonku
pytałaś rodzinę o zgodę? jesli są pozytywnie nastawieni , to może dobrym pomysłem będzie wstawienie w taki sam materiał z jakiego zrobiony jest pomnik, coś w formie książki a zdjęcie za szkłem (nie wsiem jak to wytłumaczyć)

Gość tnbhjnjh
sa specjalne zaklady fotograficzne ktore wykonuja zdjecia nagrobne :O a po za tym to rodzina musi wyrazic na to zgode :O

Gość banalne pytanie
Wiem o co chodzi, fajny pomysł tylko że ona jeszcze nie ma pomnika, odeszła kilka tygodni temu... Rodzina się zgodziła, nie mają nic przeciwko. Znają mnie kupe lat.

Gość banalne pytanie
To jest tylko tymczasowe... Później się postawi w szkle, jakieś inne np takie jak ktoś wyżej zaproponował Ma ktos jakiś pomysł?

Gość spóźniona ona
ale że niby poziomego zdjęcia nie mozesz w ramkę włożyć?

Gość banalne pytanie
Ale jak ? z tyłu jest zawsze taka podpórka,wiesz o co mi chodzi? A jak poziomo położę to sie nie utrzyma tylko wywróci... a trzeba jakoś to w ziemi umocować.

Gość może tobie się poszczęści
co się stało kolezance ?:(

Gość banalne pytanie
* przyjaciółce Wypadek samochodowy :(

Gość laaallllaaa
no ale nie rozumiem..po co dajesz swoją mordke na jej grób? Postaw se zdjęcie w domu...głupi i infantylny masz pomysł..czemu ma to służyć? Przypominaniu wszystkim, że ty żyjesz a ona nie?

Gość banalne pytanie
Zdjęć w domu mam setki... rozmawiałam z jej rodzicami , czy nie chcieliby jej zdjęcia na grobie , jakoś tak lepiej to wygląda, można poczuć jej ''obecność'' .. powiedzieli,że sami nad tym myśleli i że jeśli oczywiście chcę, to mogę postawić nasze wspólne zdjęcie. Sami zaproponowali. Pomyślałam, że może to i dobry pomysł.. Zawsze byłyśmy przyjaciółkami na dobre i na złe,papużki nierozłączki. Jej rodzice znaja mnie doskonale,moi znali ją. Wiedzieli że sie przyjaznimy i nie psuli tego,cieszyli się...

Gość banalne pytanie
up

Gość banalne pytanie
poradzicie cos??