Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strawberrka

Rodzinka.pl

Polecane posty

Gość mnie w tym filmie
nic nie smieszy, a Kożuchowska denerwuje

Gość o maj god o maj god
to po co ogladasz??

Gość kuchniaaa1111
Rodzinka.pl Odcinek 47 (Sezon 2 Odcinek 21) online http://serialelove.pl/rodzinka-pl-2011/rodzinka-pl-odcinek-47-sezon-2-odcinek-21/ Boscy mieszkają pod Warszawą w przestronnym, kupionym na kredyt domu. Pieczę nad rodziną sprawuje Ludwik, który jest architektem i pracuje w domu. Natalia Boska po kilkuletniej przerwie zawodowej, którą poświęciła na wychowanie dzieci, wraca do pracy. Przed Natalią otwierają się nowe perspektywy http://serialix.pl/online/polskie/rodzinka-pl/ http://serialelove.pl/online/rodzinka-pl-2011/

Gość brak rodzinki
Rodzinka.pl Odcinek 50 (Sezon 2 Odcinek 24) online http://serialelove.pl/rodzinka-pl-2011/rodzinka-pl-odcinek-50-sezon-2-odcinek-24/ Boscy mieszkają pod Warszawą w przestronnym, kupionym na kredyt domu. Pieczę nad rodziną sprawuje Ludwik, który jest architektem i pracuje w domu. Natalia Boska po kilkuletniej przerwie zawodowej, którą poświęciła na wychowanie dzieci, wraca do pracy. Przed Natalią otwierają się nowe perspektywy http://serialelove.pl/online/rodzinka-pl-2011/

Gość te wszystkie negatywne
komentarze to chyba pisały kobiety co nie mają dzieci albo maja je tak WYTRESOWANE,że w domu nie maja nic do powiedzenia.W normalnych rodzinach tak własnie to wyglada.Ja tam nie widzę bezstresowego wychowania.Są sytuacje,kiedy ci synowie bez większych dyskusji wykonują polecenia rodziców,aże często się kłocą,wyzywają.To normalka i nikt mi nie wmówi,że w jego rodzinie dzieci tak nie robią.Jak nie robią tego w domu to robią to w innym miejscu i to jeszcze gorzej.

tak ci dzieci rzucają jedzeniem po mieszkaniu? albo sikają obok sedesu? to nic tylko pogratulować

campari- Twoje dzieci-o ile je masz-nigdy nie zrobiły niczego głupiego czym wprowadziły cie w głęboki szok? Ja mam czwórkę i kilka razy zdarzyło się,że któreś odwaliło niezły nr.A teksty chłopców z serialu-normalka.Mój syn czasami z takim wyskoczy,że nie wiem czy mam na niego krzyknąć czy się śmiać.Mówię,że rośnie mi Mistrz Ciętej Riposty. Śmieszą mnie te negatywne opinie.Chyba zapomnieliście jakimi Wy byliście dziećmi,nastolatkami.

Gość też się dziwię tymi
negatywnymi opiniami, serial jest śmieszny, chłopaki świetnie grają jak na polski młodych aktorów

Gość bo to nie jest
serial dla tych którzy oczekują tylko sielanki, romansów i miłości. ludzie nie oglądajcie jak sie nie podoba. ja uwielbiam Kacperka :)

Gość yigfgyujklgfdrsdrftghj
Kacperek jest najlepszy:):)

te wszystkie negatywne też mam czworo dzieci i też robią różne dziwne czasem rzeczy i nie zawsze fajne ale nie sikają mi koło ubikacji ani nie rozwalają jedzenia po całej kuchni nie polewają się keczupem i nie posypują się mąką bez przesady

campari a tyś się uczepiła tego sikania jak rzep psiego ogona.Nie wiem jakiej płci masz dzieci.ja miałam braci-4- i im często się zdarzało,ze nie sikali do kibelka tylko obok albo pryskali po ścianach-ale to w nocy jak byli zaspani.a co do rozrzucania jedzenia to chyba tylko w tych rysowanych przerywnikach oni tak szaleją.Ja nadal uważam,że ten film pokazuje normalne dzieciaki,które rozrabiają,dyskutują z rodzicami,wykłócaja się o swoje a matce czasami puszczają nerwy i wydrze się na nie. A tak w ogóle to dziwni jesteście.Tyle jest tematów w necie na temat dzisiejszych dzieciaków,nastolatków,że niewychowane,chamskie,że w gimnazjach cuda się dzieją-bijatyki,zastraszanie, gry w słoneczko-normalnie patologia.A tu serial o w miarę normalnych dzieciakach,rodzicach co czasem krzykną,skarcą,dadzą się zrobić na szaro.O dzieciakach mądrych, elokwentnych to zaraz ,że patologia.Ja bym chciała by moje miały taki zasób słów co ta trójka.

co do rozrzucania jedzenia to chyba tylko w tych rysowanych przerywnikach oni tak szaleją a co to za różnica w przerywnikach czy nie? syf robią taki że masakra wiadomo że to serial i zapewne w życiu prywatnym nie robią takich rzeczy ja jednak nie chciałabym żeby moje dzieci brały przykład z tego serialu MOJE DZIECI NIE SIKAŁY KOŁO KIBLA NAWET JAK BYŁY ZASPANE ANI TEŻ MĄŻ DO ZLEWU JAK MĄŻ Z TEGOŻ SERIALU ;) ;-) no ale skoro twoim marzeniem jest mieć tak rozgarnięte dzieci to nic tylko pogratulować :o :-o :O :-O

Gość to był świetny odcinek
najfajniejszy odcinek był jak Ludwik się nażarł cukierków i zaczął pierdzieć, aż Natalia wyrzuciła go z małżeńskiego łoża :D

Gość albo jak Natali puściła
cichacza i tekst Ludwika, że się na meblach osiądzie :D :classic_cool:

Gość asiuka
w ogole fajnie, ze teraz rodzinke.pl mozna obejrzec wczesniej w vod enki, nie musze czyhac na odcinki w tvp ;d

Gość binias
sezon 1 rodzinki z chłopakami był najlepszy. Teraz w kolekcjach na Nce od jakiegoś czasu można oglądać prapremierę odcinków przed emisją na tvp.

Gość Nierodzinkapl
a ja sie zgodzę z campari34 tak sie nie zachowuja normalne dzieci :o ja tez mam dzieci i oczywiście zdarzylo sie ze i mnie wyprowadzili z rownowagi ale nie rzucali jedzeniem czy nie sikali obok ubikacji,jak obejrzałam ten serial to pierwsze co pomyślałam: że mam anioły a nie dzieci w tym serialu pokazują rozpuszczone bachory ktore maja wszystko i wszystko mogą: tam nie ma żadnych zasad. Ciekawe czy bedzie odc w ktorym synowie narobią rodzicom na głowę moze i w sumie ta,przeciez to nie bedzie nic nadzwyczajnego i zaskakującego w tym serialu a rzecz normalna

Gość fanka anka
przypomnę tylko że jest to serial KOMEDIOWY.musi być trochę przekoloryzowany bo kto by chciał oglądać słodkie pierdzenie na ekranie?

Gość Nierodzinkapl
komediowy? Ale z czego sie w tym serialu śmiać? Obejrzalam ze 3odc i ani razu mnie ten serial nie rozśmieszył ale moze was akurat śmieszą takie rzeczy

Ja na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego serialu.... i myślałam że okarze się kompletną klapą... i też jak oglądałam to myślałam: ''maj gudnes jaki tam meksyk'' ;) ale przekonałam się do tego serialu...jest inny niż wszystkie i chyba dlatego mnie do siebie przekonal :D mnie tam śmieszy i przyznam się że mam już nawet wszystkie odcinki na kompie :P haha....

...aha... i jeszcze jedno....jak nie lubicie rodzinki.pl bo za bardzo przekoloryzowana itd... to polecam popatrzeć na porządną,ułożoną rodzinkę Weroniki i Adama z Antosią na czele z serialu Na Wspólnej :D ;D

Ja ich lubię. A ostatnio doceniam talent aktorski średniego. Fajnie gra. Te jego chamskie odzywki są bardzo naturalne. Pomijam fakt, ze w domu bym takiego elementu nie chciała ;-D

Gość kafe__
kim z zawodu jest Natalia Boska?

Gość natalia boska
jest naczelna pisma dla kobiet

Gość antarak
ja tam lubie rodzinke jaks ie wam nie podoba to wypierdalac na brazylijski szajs i mode na sukces..albo klan z myciem raczek;) najbardziej lubie gre Tomka(najstarszego syna)

Gość a ja powiem tak...
Zaczyna mnie trafiać jak w co drugim odcinku widzę nachalne propagowanie pedalstwa. To przeraża :O

Gość abrakadabrada
Czasem oglądam,ale denerwują mnie zachowanie dzieci w serialu,dlatego wolę,, Ja to mam szczęście''.