Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem czy to jest ok

Moze glupie pytanie, ale...

Polecane posty

Witam, rozstalam sie z facetem jakis czas temu, oddalam mu wszystkie jego rzeczy, a czego nie zdazylam oddac, to wyrzucilam, ale jest taka sprawa, ze mielismy urodziny jedno po drugim, kiedy bylismy razem, i ja kupilam mu prezent, a on umowil sie ze mna tak, ze cos sobie wybiore i tez mi kupi (oczywiscie, jak jeszcze bylismy razem). Zwiazek upadl jak bankrutujaca firma, ale ze prezent sobie sama wybralam, to jasne, ze mi sie podoba :P Jest to fajny zakiecik. Jemu tez kupilam na urodziny cos do ubrania. Pytanie brzmi tak - czy nosilybyscie cos, co dostalyscie od bylego? W sumie te prezenty - od niego, i ode mnie, byly w tej samej cenie, nie oddawalismy sobie tego, ale zastanawiam sie, czy nie glupio to na siebie zalozyc, wiem, ze to debilne pytanie, wybaczcie :P Ale zastanawiam sie, czy nie lepiej to sprzedac, oddac komus, czy chocby przerobic jakos. Z gory dziekuje.

Gość Ło joj oj oj
az tak chcesz sie od niego odciac, na amen????

juz sie odcielam, ale nie o niego tu chodzi, zastanawiam sie tylko, czy nie glupio zalozyc na siebie czegos, co dostalam od niego :)

Normalnie bym nosiła, chyba że prezent byłby "świeży" a my rozstalibyśmy się wrogo to pewnie bym wyrąbała do śmietnika od razu ;) Ale jak tak normalnie się rozeszliście, już jest luz a to zachowało się w szafie to noś ;)

Gość kkk134
Zalezy czy widujecie sie jeszcze... jesli tak facet moze pomyslec ze nosisz to ten ciuch bo przypomina ci wlasnie o nim. ale jesli zerwaliscie ze soba kontakt to nie widze przeszkód. zwlaszcza ze ci sie podoba;)

Gość eeee23rdvgef
Ja mysle że nie ;) tez rozstalam sie z facetem po dłuuugim czasie, ale kolczyki czy łańcuszek mam i noszę :P i cała masa innych prezentów tez została u mnie w pokoju. teraz to juz TYLKO zwykle rzeczy, nie mające juz żadnego znaczenia. po prostu przedmioty jak wszystkie inne. ;)

Ej ta w ogóle to się wystraszyłam "jest taka sprawa, ze mielismy urodziny jedno po drugim, kiedy bylismy razem, i ja kupilam mu prezent, a on umowil sie ze mna tak, ze cos sobie wybiore i tez mi kupi.. " Czytając to szczena zaczęła mi opadać bo myślałam że będziesz się pytać coś w stylu " czy powinnam się ubiegać teraz po rozstaniu o prezent?" :D Ufff odzyskałam wiarę w ludzi :P

No wlasnie rozstalismy sie wrogo jak cholera, dla mnie to tez jest tylko przedmiot nie majacy zadnej wartosci sentymentalnej, nie patrze na to i nie mysle "ooooooo, dostalam to od tego idioty". Ale, tak jak wyzej wspomnialam, to idiota i myslalam, ze moze jesli przypadkiem mnie w tym zobaczy (bo nie widujemy sie, oj nie, nie, nie!!!) to moglby sobie uroic, ze mam sentyment do tej szmatki. Dziekuje bardzo za podpowiedzi, rozwialyscie/liscie nieco moje watpliwosci :)

MalaBlondynka, no cos Ty :P

Jak udało jej się zachować w szafie to bym nosiła już teraz :) Bo albo bym po prostu wyjebała od razu bez myślenia albo by została - u Ciebie została i się zastanawiasz więc Ci się podoba a kierujesz się tym co "ktoś" pomyśli.. a nich sobie myśli co chce ;)

No uratowal sie ten zakiet, bo lezal w czesci szafy, do ktorej ostatnio rzadko zagladalam, fakt, wyrzucilam wszystkie inne prezenty w przyplywie emocji, delektujac sie przy tym niezdrowo widokiem tych przedmiotow w koszu na smieci, ale to pozostalo :) Teraz jest mi wszystko jedno, patrzac na ta szmatke widze po prostu kawalek materialu, ktory fajnie wyglada i juz. No jest tak, ze sie kieruje, co pomysli, bo ostatnie, czego bym chciala, to satysfakcji tego osobnika, ze moze zostawilam to sobie na pamiatke. Burak :P

Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale ja jego nienawidze doslownie, nie rozmawiamy ze soba, nie ineteresuje nas, co slychac u siebie nawzajem, jestesmy w gorszych kontaktach, niz obcy ludzie, a wlasciwie brak tu kontaktow. Mijajac sie na ulicy, prawdopodobnie nawet nie byloby slowa "czesc". Koniec prezentow w przyszlych zwiazkach :P Najlepiej samej sobie wszystko kupowac :)

Chuj mu w dupe ;) Jak już to może staraj się po prostu nosić to tam gdzie są najmniejsze szanse na spotkanie go... no chyba że faktycznie tak Cie to męczy to sprzedaj a kup inny podobny jak Ci się podoba - ja bym nosiła... mam pełno rzeczy które zostały mi po jakiś tam chłopakach którzy akurat napatoczyli się w okresie urodzin, świąt itp :P

Jednak blondyna z blondyna to sie dogada :) Dobra, zakiet zostaje, za dobrze w nim wygladam, zeby wywalic, a kupca nie chce mi sie szukac bo i tak nie znajde - rzadki rozmiar i malo popularny styl :) Dzieki serdeczne :*

Wiesz no w sumie to pomyśl tez tak że sama go sobie wybrałaś więc teoretycznie to on "dał" pieniądze nie prezent. To facet - prawdopodobnie nawet nie zauważy czy to ten od niego czy inny :P Ubierz raz, drugi - zobaczysz czy Cie to męczy. Jak będzie to sprzedaj, wywal... spal :P Jak nie będzie to zostaw

No, wlasnie tez tak pomyslalam :) W dodatku ja jemu kupilam prezent w identycznej cenie, wiec niech toretycznie bedzie tak, ze kazdy kupil sobie cos sam :)