Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antosia888

pampersy

Polecane posty

Gość antosia888

kochane co sadzicie o pampersach gaga z tesco? używacie? jakie sa wasze opinie? piszcie

sa beznadziejne raz tylko kupiłam i mi przelewały po nocy. sory ale powiny trzymac przez cała noc zwłaszcza ze nie były niewiadomo jak bardzo zlane...

jak nie widzicie różnicy to nie piszcie pampersy to inaczej jednorazowe pieluchy a Pampersy to marka pieluch.....

a ja uważam że są nawet lepsze od Pampersów. Są grube i tak łatwo nie przesiąkają. Ale ile osób tyle opinii.

a wy się musicie czepiać o słowo jak wiecie o co chodzi? Bo już mnie to drażni:> a gaga moim zdaniem niezbyt fajne, bo te boczki nie są elastyczne i wylatuje bokiem, pozdrawiam

Gość antypatologia
Oszczedzac na dziecku? To jest pielucha, w to sie sra. Nie uzywalam tych pieluch Gaga, wiec nie wiem.

Gość kjkjkugti
selaminka jestes glupia dziwka

seleminka gaga nie są ceratowe to tak dla twojej informacji :D:D:D a tak serio to ja ich nie lubią bo przeciekają przynajmniej 4 lata temu tak było ponoć się poprawiły ale jestem zrażona za to polecam babydream z rossmana producent ten sam co pampersów a jakoś świetna i cena też 39,99 za 80szt rozm.4 :)

Gość dscdc
ja nuzywalam gaga z tesco i calkiem sobie chwale

ale jak się zmienia co 3 godz to ani gaga ani dada, ani nie wiadomo co nie zaszkodzi... więc jeżeli się opłaca finansowo to po co z tekstem o oszczędzaniu na dziecku? a Ty saleminko już któryś raz z tymi pampersami i z oszczędzaniem.

ale jak się zmienia co 3 godz to ani gaga ani dada, ani nie wiadomo co nie zaszkodzi... więc jeżeli się opłaca finansowo to po co z tekstem o oszczędzaniu na dziecku? a Ty saleminko już któryś raz z tymi pampersami i z oszczędzaniem.

Gość dscdc
ja uzywalam praktycznie od poczatku tych z tesco i sobie chwale, za taka cene maja wcale nienajgorsza jakosc. Wychodze z zalozenia ze jesli dziecko ma pampersa tylko po to zeby w niego narobic i do kosza z nim to bez sensu kupowac dwa razy drozsze jak i tak je wyrzuce.

moje dziecko wszytskie przesikiwalo ( przetestowalam wszytskie papmki na rynku), tylko pampersy daly rade

Gość Jeannatka
Ale co tutaj piszecie. Akurat gaga są niezle. Kiedyś czytałam taki eskperyment. Jakaś sklepikarka nie mogła sprzedać jakiś kolczyków po dajmy 10 zł. I co zrobiła - podniosła cenę do 60 zł i te same kolczyki poszły jak bułeczki. Za bardzo chyba u nas pokutuje przeswiadczenie ze drogie jest dobre. szukanie dobrych tanich produktów to nie sknerstwo na dzieciach, ale mądrość, bo zaoszczedzone pieniądze można wydać na inne wydatki. A dziecko to wydatki

Gość mama julkiiiiiiiiiii
ja uzywam DADA z biedronki i moja mała nigdy ich nie przesikała nigdy nie przemokły, nawet w nocy wiec nie wiem od czego to zalezy od razu mowie ze moja mała duzo pije w ciagu dnia

Gość Ineska22345
Co do Gagi to są dość dobre, mojej córci jeszcze nigdy nie przesiąkły. Jedni z was piszą ze dzieciom przesiąkają pieluszki jakiejś tam firmy, a innym nie przesiąkają... i szczerze nie wiem od czego to zależy :/. A co do tego o czym pisała Jeannatka to dobry chwyt :D ludzie nie byli przekonani do kolczyków za 10 PLN bo myśleli że to jakiś "shit". Dla wielu wyższa cena oznacza lepszą jakość a niestety to nie jest prawda.

Gość .....2222..
ile kosztują te pieluchy np w rozmiarze 5 i ile szt?