Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindolinda

ZDRADA

Polecane posty

Nie wiem co poradzić...jeżeli bardzo go kochasz i jesteś pewna, że to był jeden jedyny raz to ja zawalczyłabym...chyba

Gość bitwanaglosytrogowno
ale to zostawilas go teraz i zastanawiuasz sie czy wrocic czy jestesciuje dalej a ty przelykasz smak zdrady?? radze: zrobic sobie przerwe :) ty przemyslisz sobie wszystko a on jesli cie kocha i zalezy mu na was bedzie walczyl o ciebie i czekac az wrocisz. najlepszy sposob zeby go sprawdzic iu samej dac soboie troche oddechu od tego wszystkiego

Gość pindolinda
zostawilam go odrazu.wyprowadzilam sie. jeszcze zawiozl mnie do domu.wynajmowalismy mieszkanie.jeszcze tylko rozliczymy sie i zobaczymy co dalej

to zalezy mu chociaz troche skorpo nie bardzo cie zatrzymywal i mnawet odwiozl cie do domu??

Gość joirgi
ale kto zobaczy co będzie dalej? Ty czy miszcz stawia Ci jakieś warunki? To nie była jednorazowa zdrada tylko w pełni zaplanowane ostre rżnięcie. Wiesz to. Takie fucking friends. Facet ma skłonność do tegi i nie wiesz ile takich kolezanek miał podczas bycia w związku z Tobą.

Gość pindolinda
oczywiscie ze zatrzymywal na kolanach mnie blagal ale musi miec nauczke.bez wzgledu na to czy mu wybacze czy nie.

Gdyby jej nie odwiózł gdy stała ze spakowanymi walizkami to by znaczyło, że ma ją gdzieś

Gość pindolinda
odwiozl mnie bo nie chcialam zeby kto inny to robil i ktos inny widzial jak sie mecze. byc moze masz racje z tym fucking fiends

albo ze chce ja zatrzymac i nie pozwalac nawet z domu wyjsc

Gość pindolinda
co do wychodzenia nie bylo problemu.nigdy nie trzymal mnie na uwiezi ja jego tez nie

decyzje mozesz podjac tylko ty ale ja radze sie z nia nie spieszyc

Dokładnie, zobaczysz ile siły będzie miał na to by się starać o Ciebie i odbudowywać to co zniszczył swoim romansem

Gość pindolinda
wiem o tym.jestem ciekawa czy on bedzie o mnie walczyl czy bedzie mu to obojetne

a to bedzie najlepszym argumentem i dowodem na to co powinnas zroibic :) bezwzgledu na wszystko zycze powodzenia i sily

Gość pindolinda
dziękuję wszystkim i nie życzę takich sytuacji nikomu :* :)