Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdid88ffkk

ILE KOSZTUJE U WAS KILOGRAM JABŁEK???ALBO CHLEB ???MASAKRA JAK CENY PODNIESLI!!!

Polecane posty

Gość anjja to jaaa
rzeszów-sklep osiedlowy: chleb-3.50 cukier-4.50 jabłka-3.00

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
zwykły pączek 2 zł

Gość joluchaaaaaaaaaaaaa
chleb najtańszy2,50

Stanowczo zmienić rząd Nie partiami ich wyrzucać ale wszystkich I przede wszystkim niech idą pensje w górę razem z podwyżkami Tylko u nas tak jest :/ Co wy chcecie zafundowac swoim dziecią??? Kraj trzeciego świata bo do tego zmierza nasza Polska

Gość chleb żytni
zakwasowy 2,2 0,5kg zwykły mieszany 1,79 0,6kg

Gość Peooonia
Dzisiaj kupowałam w Realu: -cukier -1kg 4,49zł -mleko 2% -2,19 -bułka kajzerka-0,39

ptasiek wiesz co mam w bliskiej rodzinie rolników za tone zobrza dostali w sierpniu 250zł to jest dopiro złodziejstwo wszystkich okradają a my nic

Gość I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
ptasiek -Ja chcę godnie zarabiać!!!!!!!!! I

Gość jak kupujecie w sklepach
osiedlowych to się nie dziwię:O ja kupiłam wczoraj w Biedronce chleb za 1,65zł zwykły, biały i cukier po 3,89zł mleko kupuję cały czas w ALDI za 1,69zł w kartonie z lodówki

Gość adresniewidoczny
cukier - 4,50 :O chleb - 3,20 :O Gliwice.

Nie wiem jak was ale w moim miescie jest bieda bo średnio ludzie zarabiają po 1000zł co to jest na dzisiejsze wydatki

Zwróciliscie uwagę na opłaty przesyłowe na rachunkach za prąd przeciez to kpina No ale żebysmy musieli przeliczać każdą złotówke kupjąc chleb to dopiero paranoja

O tym ptasiek mówie ani rolnicy nie zyskują ani my nie mamy nic taniej To gdzie ta kasa idzie???

Gość opalopata
chleb- 1,70 jabłka- 3 zł mleko 1 litr- 1,89

Gość bieda i juz
cukier w sklepie zwyklym po 4.65 w biedronce brak cukru od tygodnia w polo marcecie po 4.45 ,jabłka 3.99 w sklepie 4,5 banany w sklepie po 6 zl w polo po 4 mleko 2.2 w markecie 0,30 gr tansze ,chleb po 2.2 w sklepie i w marcecie

Kilka lat temu wróciłem z Hiszpanii po kilku letnim pobycie ,bez zjazdów w między czasie i wiecie co? przeżyłem szok ceny takie same a pensje 3,4 x niższe!!! benzyna,AGD,RTV,samochody,bilety miesięczne,meble-to wszystko kosztuje tyle samo,żywność trochę droższa,jakieś 20%. Dodam że oni uważają Hiszpanię za biedny kraj i też narzekają że bieda.

Gość nie wiem gdzie wy kupujecie
Warszawa powinna być chyba najdroższa a chleb z 2.50 podrożał na 2.60, cukier z 3.40 na 3.80-4.00 w zależności od sklepu, jabłka 2-3 zł

Bo lato było kiepskie, bo były powodzie, susze i pożary. Ceny na giełdach produktowych szaleją na całym świecie. Najdroższe kakao od 30 lat, kawa od chyba trzech i tak po kolei można wyliczać... Na dodatek wspólna polityka rolna, której konsekwencje płatają figle konsumentom w portfelu i bardzo wysokie ceny ropy. Wszystko to napędza wzrost cen. Podwyższa VAT to małe miki.

Gość katia1982--------
Tychy chleb- 900g 5.60 zł jabłka- 4 zł cukier- 4.50 ziemniaki- 2 zł za niedługo bedziemy jesc suchy chleb i zapijac kranówa,ja juz nie mam pojecia na czym cos zaoszczedzic.

Nie sądzicie że czas sie temu sprzeciwić??? Nie ma w Polsce ani pracy ani socjalu ani godnych pensji dróg koleji no niczego Jesli ktos ma dobrze w zyciu to bardzo dobrze nie trzeba mu zazdrościć ale dążyć do tego samego ale jak to zrobić gdy państwo nam to utrudnia???

bebusia, a sprzeciwiaj się kapitałowi spekulacyjny, który z rynków finansowych przepłynął na giełdy towarowe. Powodzenia;)

Nie obrazcie sie, cos Wam pokaze przykladowo: Wielka Brytania Polska Zarobki 1200f 1200zł Ceny Jablka 1f 3zl chleb 1,50f 3zl bilet do kina 6f 17zl (?) paliwo 1,60f 4,70zl papierosy 5f 10zl buty nike 40-50f 200-300zl pampersy 12f 40zl To teraz sobie poodejmujcie ile Wam zostaje na zycie w UK a ile w PL,

Gość ta niedobra pupaa
Ja zwątpiłam jak ostatni kupowałam ziemniaki 2,5 kg - 6 zł! i to w biedronce!

Gość drożyzna że szok
ja też już nie mam siły idąc na zakupy chleb w markecie 0.4 za 2.19 a taki 1 kg to 4.4 ;cukier dziś w promocji za 3.99 ;jabłka 4.2 ;kiedyś zakupy sprawiały mi przyjemność a dziś nawet nie chciało mi się ich zrobić wszystko zdrożało

Gość ta niedobra pupaa
Becia0308 - kazdy to chyba wie, tyle z w UK to komuny nie mieli. No i tam dentysta czy wszystkie usługi to juz nie kosztuja jak w Polsce.

Gość Bijonse.
Ja wracam do Pl i troche sie boje. Bede chyba musiala wrocic do prostytucji jak nie znajde pracy. Czemu ceny sa europejskie a pensje 4x nizsze od europejskich ?