Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdid88ffkk

ILE KOSZTUJE U WAS KILOGRAM JABŁEK???ALBO CHLEB ???MASAKRA JAK CENY PODNIESLI!!!

Polecane posty

Ja też kobietą :P Bo skoro orientujesz się w cenach tzn. że robisz zakupy takie codzienne :D a ja jeszcze nie jestem do tego zmuszona :P 18 lat mam i mogę się powyręczać tatusiem, mamusią ewentualnie :D

Gość mieszkam w Kielcach
U mnie w Kielcach cukier najtanszy 5 zł chleb normalny świrzy krojony 1,90

ja mieszkałam na Ciechocińskiej a co do wieku.... to miałaś rację, jestem Twoją dużo starszą koleżanką 36 lat Moi dziadkowie tam mieszkają :D chętnie bym się z nimi zamieniła, bo niby 10 minut drogi spacerkiem a zupełnie inaczej tam jest niż tu, przy głownej ulicy.

Gość chleb pełnoziarnisty schulstad
3,80 zł 350 g warszawa w auchanie ale to jeden z najtańszych markietów w innych ponad 4 zeta

Gość ja tylko dla przypomnienia
( bo pamietam) - za głebokiej komuny srednia pensja 2 tysiace, a jabłka w zimie czy w lecie były po 12 zł. ( cytrynypo 30, pomarańcze po 40- jak dowieżli - 2 razy do roku w swieta)

Tu chodzi o pensje głodowe a nie ceny,ceny mamy na normalnym zachodnim poziomie,czemu z tym rząd nic nie zrobi i nie podniesie minimalnej na przynajmniej 500 euro? Wiem,zaraz się odezwie jakiś "przedsiębiorca" i powie że z taką wypłatą to by musiał zamknąć zakład,a co mnie to obchodzi,jak ci się nie opłaca dać normalnej wypłaty to zamykaj,albo może od razu zalegalizować niewolnictwo,bo z dzisiejszymi pensjami to prawie to samo,starcza tylko na jedzenie i utrzymanie dachu nad głową a to nie jest normalne życie. Fabryka w której się składa LCD w Hiszpanii i w Polsce,tam się opłaca dać 1200 euro a w Polsce już nie,a taki telewizor tu i tam kosztuje tyle samo,sorry ale nie czaje tego.

Gość 4412412
Wiem,zaraz się odezwie jakiś "przedsiębiorca" i powie że z taką wypłatą to by musiał zamknąć zakład,a co mnie to obchodzi,jak ci się nie opłaca dać normalnej wypłaty to zamykaj,albo może od razu zalegalizować niewolnictwo,bo z dzisiejszymi pensjami to prawie to samo Kolejny analfabeta.... :( Zaczęłoby cię obchodzic, jak bezrobocie wzrosłoby jeszcze raz tyle, i nie byłbys w stanie znalezc jakiejkolwiek pracy. Lepiej zarabiac 1000 niz nic.

Gość Polewoj
Niedługo nie będzie czym srać

Gość i co ty nie powiesz
do4412412 zrobili ci pranie mózgu, czy co, człowieku co chcesz od 'el_chulo' dobrze gada. Tu tu nie obrażaj ludzi, jak masz coś ciekawego do powiedzenia, to wal, chętnie poczytamy wykład o ekonomii.

Gość Grzegorz Kleszcz
no pewnie, że takie ceny to nie tylko wina ryżego (jego także) ale przypomnę, że ryży kaczce WYLICZAŁ o ile zdrożały japka i kruczaki podczas rządów kaczki :O i niby tym wygrał debatę :O http://www.youtube.com/watch?v=TjA2bFEONmI

Gość chorzowiankaaaa
nawet nie pyajcie bo ceny sa z kosmosu... chleb maly 3.45 duzy 5.60 jablka 3 dni byly w promocji 1.99 dzis juz 3.99 a cukier wczoraj 3.60 dzis 4.99

Gość a ja mam sklep
:D

Gość mama-mia84
SZCZECIN JA TEZ BYŁAM DZIS NA ZAKUPACH CUKIER 4 ZŁ JESZCZE 2 DNI TEMU 3.59,A 3 TYG TEMU 2.95 MASAKRA SŁOICZKI Z OWOCAMI DLA NIEMOWLĄ 3 ZŁ. MAŁY SŁOICZEK CHLEB RÓZNIE ZALEZY GDZIE SIE KUPUJE W SKLEPIKU OSIEDL. 2.10 ALE KOSMETYKI,MAKA,OLEJ,SERY,KURCZAKI Z 5.90 ZA KG. NA 7 ZL. OGÓLNIE MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tajojta
chleb3,50-4 eu jajka 2,20 eu 1 kg miesa 5-10 eu litr benzyny 1,60 eu komorne 700eu a wyplata 1400eu pogrzeb 8000 eu

Gość bajacyna
Jem mało, mój facet też. Nie słodzimy.Nie przesadzam z zakupami spożywczymi. Stoję w kolejce do kasy w Stokrotce z normalnym zakupami. Przede mną dziadek z 40 kg cukru. "Pani, bierz pni cukier, już prawie nigdzie nie ma. Zostaw Pani te pierdoły, idzie Pani po cukier." :) Następnego dnia przychodzi sąsiad z pytaniem, czy nie wiem, gdzie można kupić cukier po 4 zł. Dzisiaj jestem w sklepie i same wózki pełne mąki i cukru. Zapomniałam o mące ziemniaczanej, wyskoczyłam do osiedlowego sklepu - 8 zł ten luksus mnie kosztował. Za każdym razem, jak jestem w sklepie czuje się jak w peerelowskim matriksie.

Gość zozlek
Pięknie,platforma,platforma,platforma a będziemy żyć na ,,zielonej wyspie,,rodacy tylko głosować na platformę co tam cukier ,,6.85 za 1 kg.

Gość londyn
chleb duzy biały - 1,08 Funta jabłka /targ/ - 0,84 Funta jaja -/12 sztuk ICELAND/ - 1,00 Funt podudzia z kurczaka - 9szt -/ASDA/ - 2,50 Funta ziemniaki /targ/ - 0,80 funta benzyna - 1,27 funta zarabiam tygodniowo 280 F

Gość młody 20
Moim zdaniem rząd ponosi odpowiedzialność za te wzrosty. Nieumiejętnie wydaje pieniądze które ma. Po co robić jakieś popier*****e autostrady jak można mniejsze w kosztach expresy(choć i one są potrzebne) , skoro zarobki są tak niskie , nie umiem tego zrozumieć jak można wydawać pieniądze podatników na cele które nie przynoszą pożytku .K*RWA ZAROBKI 4X MNIEJSZE NIZ W EUROPIE A CENY TE SAME , to jest 4x głupszy kraj niż w rzeczywistości ? O co tu zapier***a ? Mam jabłka na sprzedaż. Woj. Warmińsko mazurskie. (duuużo jabłek) dotownik619@gmail.com

Gość gość
cukier u mnie cukier w biedronce 2,97