Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amedaliniona

CZY moge byc w ciazy?Pomocy

Polecane posty

Gość amedaliniona

witam kolochalam sie w lutym z moim chlopakiem dokladnie 5 lutego w tym dniu mialam owulacje:) on skoncyzl we mnie 27 powinnam dostac okres do tej pory go nie mam nie mam nawet najmniejszych objawow ze sie zbliza ..czy mozliwa jest ciaza?:):):):):)

Gość amedaliniona
i ostatnio duzo sikam i mam wrazliwe piersi prosze o odp:)) bo to troche za wczesnie nawet na takie objawy

Gość amedaliniona
no planuje zrobic w sobote:) a teraz sie zastanawiam bo ostatnio czesto sikam i mam wraziwsze piersi ale to chyba za wczsnie na jakie kolwiek objawy??

Gość karolka8512
witaj, z tego co piszesz to wszystko wskazuje na to że jest duże prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży tym bardziej że były to dni płodne a owulacja jest praktycznie najważniejszym dniem w calym cyklu bo w tym dniu zostaje uwolniona komórka jajowa i możliwe że plemniki do niej dotarły, boisz się że jesteś w ciąży?

Gość Kaitana
Masz duże szanse na ciążę.

nie dopatruj sie tak objawow , poniewaz jedna moze czuc sie jak na okres (tak jak ja ) inna bez objawow , badz objawy typowo ciazowe a czeste oddawanie moczu to nie objaw ciazowy , dziecko jak jest duze wtedy na pecherz i dlatego czesto oddaje sie mocz ale nie w poczatkowej ciazy :) tak czy owak zycze 2 kresek;)

Gość karolka8512
właśnie ból piersi jejst jednym z obiawów ciążyale też może to być objaw miesiączki

Gość amedaliniona
cyz ja wiem czy boje tak troszeczke ale szczesliwa bym byla:) bo staralismys ie od lipca do pazdziernika i nic nie bylo a tu raz skoncyzl we mnie i juz by wyszlo?:)

karolka dokladnie , z tymi piersiami tak jest mnie nawet teraz nie bola piersi kilka razy byly tylko nabrzmiale tak jak przed @ i tyle obajwow jets tyle ile kobiet , u kazda inaczej

Gość amedaliniona
nigdy przed okresem nie mialam wrazliwych piersi

najlepiej nie doszukuj sie :) bo ile kobiet tyle objawow i kazda inaczej przezywa poczekaj na spozniajacy sie okres i test :)

Gość karolka8512
życzę ci dwóch kreseczek i możliwe że się udało, zrób sobie test powinien już pokazać a na 100% ciążę może już wykryć test z krwi

Gość amedaliniona
a tak %% na ile mozliwa jest ciaza?:)

Gość amedaliniona
a ile kosztuje taki test bety??:)

nawet podczas owulacji i dni plodnych mozesz nie zajsc w ciaze nie zagniezdzi sie i juz taka natura :) powiedzialabym jak rosyjska ruletka 50/50

Gość karolka8512
ja też się staram o dzidzie to mój drugi cykl starań miesiączke mam mieć za tydzień, człowiek może się wykończyć tym czekaniem i tą nie pewnością

Gość amedaliniona
nigdy mi sie te zokres nie spoznial

Gość amedaliniona
mysmy sie teraz nie staralit ot samo wyszlo spontan:)

Gość karolka8512
test z bety pokaże na 100% czy jesteś w ciąży czy nie,

Gość karolka8512
dlatego tak najszybciej można zajść tak spontanicznie bez przemyśleń bez przesadnego planowania w jakim dniu o której godzinie. penie jesteś w ciąży czemu nie zrobisz sobie testu na co czekasz? chyba nie na miesiączkę