Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magicstone

Pomocy! Skrzywdziłam swoje dziecko:(

Polecane posty

Może to głupio zabrzmi, ale ciesze się ze nie będzie czegoś bardzo bardzo poważnego. Dla mnie z żółtymi ząbkami tez będzie najpiękniejsze. Ale wiem teraz na co zwrócić uwagę i na pewno zadbam o dobrego stomatologa dla mojego maleństwa. Dziękuję bardzo. Dodam jeszcze że pierwszy raz jestem na forum (nigdy się nie wypowiadałam a tym bardziej nie dodawałam tematu)

Gość do autorki tego tematu
A ja trzymam kciuki i mam nadzieję, że będziesz w tej drugiej połowie procentów i w ząbkach twojego maluszka nie zdążyły powstać żadne żółte kompleksy. Powodzenia ! Dbaj o siebie i o maluszka ! :)

dziękuję:) i pomyśleć ze dla mojej rodziny tak cudowna istotka może być problemem... jestem najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem:) nie sadziłam że istnieje aż tak wielka miłość :)

Gość olosiie
Najwazniejsze,ze kochasz malenstwo i bedziesz dbala o nie najlepiej jak potrafisz. Mama szybko przekona sie do takiego smyka, tylko prosze cie, rozwiaz jakos sytuację z tym dziadkiem, razem z mama pomyslcie,co robic, bo on przeciez moze stanowic zagrozenie da malenstwa i Ciebie. Jestes bardzo silna i z pewnoscia dasz radę 🌼

statam sie jak moge ale mi coraz trudniej. Wiem ze bedzie ponizał mnie przy dziecku i samo dziecko pewnie tez i boje sie ze jak powie cos nie tak na temat dziecka to moge nie wytrzymac i zrobic mu krzywde bo zawsze sie tylko bronilam

Gość joirgi
a co z ojcem dziecka? ile ma lat? jesteście ze sobą?

Gość autorka ale zapomnialam hasla.
Faktycznie ten lek nie zaszkodzil:) dzieki Bogu:)