Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie rozumiem!

Faceci, co wy w nich widzicie?

Polecane posty

Autorko, dlaczego sie wsciekasz? to jak ktos wyglada, ubiera, zachowuje sie, to indywidualna sprawa takiego czleka, poza tym pamietajmy ze gusta sa rozne.

Gość bo ja nie rozumiem!
Niech sobie jest tym zakichanym plastikiem, tylko jakim prawem ona się z kogoś nabija i czuje się lepsza? Wiem, wiem, urok plastików...

Oblubienico, niestety mnie takze, ale w takim swiecie zyjemy, wystarczy wlaczyc tv by sie przekonac ze to o czym piszesz to racja, banalne to ale: takie czasy

Plum_Plum - ale ja się pocieszam, że zwykli normalni ludzie, którzy nie stronią od książki i interesuje ich coś więcej niż niż tylko codzienny peeling, nie wymarli do końca. Mam tez nadzieję, że nie spadnie na nas wielki meteoryt, by skazać na absolutna zagładę:)

nie wymarli, jeszcze nie ale za 20 lat...kto wie, co sie tyczy meteorytu, to gdy spadnie w ten czas, kiedy na ziemi zapanuje totalne zidiocenie, debilizm etc. to zadnej straty nie bedzie.

Nie będzie. Czasem żałuję, że wtedy spadł, przed milionami lat, i zabił te szlachetne zwierzęta:) Nie byłoby nas. A Ziemia nadal byłaby Zielononiebiską planetą:)

ludzie sami sie wymorduja, jeszcze troche... a zwierzeta..? ostatnio lapie sie na tym, ze bardziej zal mi zwierzat niz ludzi.

Gość laska po ślubie :)
Dziewczyno ile ty masz lat >>>??? Twoje chamskie i wulgarne teksty są ochydne !!!! pewnie sama nie jesteś lepsza !!! Powiem jeszcze , że zapewne inteligencją nie grzeszysz bo nie wiesz, że książki nie ocenia się po okładce ?? Co z tego jak ona wygląda ?? Może jest miłą i kulturalną dziewczyną bo ty zapewne nie sądząc po tym co piszesz ...

Plum_Plum - ja juz dawno jestem tego pewna. Zwierząt mi szkoda i małych dzieci. Chyba tylko:(

A ja jestem naiwny i wciaz mam nadzieje, mysle ze trzeba szukac dobra w drugim czlowieku, wbrew pozorom ludzie nie sa bestiami, sa poprostu glupi-pisze tak w porownaniu z innymi gatunkami na ziemi- ale ja jestem naiwny hue hue

racja! glupota jest najniebezpieczniejsza, niewiedza tez, ale niektorzy twierdza ze to jedno

Gość hghjk
nie ma w tym logiki pniewaz czesto mezczyzni biora za zony szmaty, ktore mialo wiele facetow ahahaha

Gość laska po ślubie :)
co z was za ograniczeni ludzie ?>>>>??? dlaczego uważacie , że ładna dziewczyna to szmata itd >>>???? To te szare myszy są bardziej puszczalskie .... ach ta zazdrość w was siedzi masakra jakaś !

Gość hghjk
szare myszki sie szanuja a takie wypindrzone kurwiszcza daja za talerz zupy

Gość bo ja nie rozumiem!
laska przed ślubem czy jak Ci tam... Wyraźnie napisałam, że znam tę dziewczynę, nie jestem tak płytka, jak Ty, by oceniać kogoś, kogo nie znam. Bo Ty mnie nie znasz. Ta laska wcale nie jest kulturalna, to straszna penerówa, która do tego nieźle przeklina... Teraz sama pokazałaś, jakim jesteś pustakiem...

Gość bo ja nie rozumiem!
Przepraszam, teraz dopiero zobaczyłam błąd, laska po ślubie.

Oblubienica -> nie. jeśli to były konkretne, znajome osoby z którymi w razie czego chciała by wychowywać dziecko :)

Gość Shese
Pierdolę to!