Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie rozumiem!

Faceci, co wy w nich widzicie?

Polecane posty

Gość bo ja nie rozumiem!

http://www.voila.pl/400/ic7w2/?1 Dlaczego Wam się podobają takie ścierwa? ! Przecież to karykatura kobiety... Ani to ładne, sztuczne do granic możliwości, próżne i najczęściej głupie... A niemalujące się kobiety są dla Was brzydkie albo zaniedbane... :| I gdzie tu logika?!

Gość bumcyktrala
logiki nie szukaj wsrod ludzi bo jej nie znajdziesz

Gość izolda1982
sądzę, że nie wszystkim podobają się takie kobiety-na szczęście aż tak źle nie jest z facetami. ale fakt że zwracają uwagę na takie karykatury. kto za nimi trafi.. he he

Gość bo ja nie rozumiem!
Oj, zwracają, zwracają, ona ma powodzenie na n-k, czy fotka.pl... Dostaje co najmniej kilka wiadomości dziennie, nawet od tych napaleńców... :( To przykre, że takie 'coś' podoba się facetom... :( Do tego zero ciała, ma straszną przerwę między nogami, chude giery, zero dupy i cycka...

Gość czterolistna konieczyna
Przecież ona jest ładniutka i zgrabna. Zazdrośnice :D

Gość jedne sa do ruchanie
a drugie na żony

Gość Tapczan_z_daleka
bardzo ladna dziewczyna :) mi sie podoba

Gość bo ja nie rozumiem!
Ha, ha, ale ja ją znam bardzo dobrze, to moja była przyjaciółka, która zawsze śmiała się, że miałam talie, a co za tym idzie, troszkę większy tyłek i uda... I wierzcie mi, że do ruchania, to ona się właśnie tylko nadaje, do niczego więcej, ja tylko żałuję, że od razu tego nie dostrzegłam... Ale jakie podłe, takie głupie.

Gość izolda1982
to niech jakiś mężczyzna powie jakie dziewczyny są dobre na żony a jakie na kochanki, bo bardzo mnie to nurtuje

bo ja nie rozumiem! -> większy tyłek uda są bardzo ładne. jest na czym oko zwiesić ;) izolda1982 -> taka która ma nie tylko wygląd i seks do zaoferowania facetowi

Gość 123123olefaweifonn
a co wy widzicie w czarnuchach kobiety?.. wielkich pytongow?

Levviatanie pozwol ze spytam-bo czesto piszesz o tym co kobieta ma do zaoferowania facetowi-co Ty masz do zaoferowania kobiecie?

Gość izolda1982
coś do zaoferowania poza wyglądem i seksem.. czyli co? pieniądze, inteligencję, nie wiem, o co wam chodzi.

Gość natasha111
czym ty sie dziewczyno martwisz? zobaczy, ty jestes naturalna, nie tapetujesz sie i nie nakladasz na siebie tej kurewskiej chemii. a to scierwo? ma na sobie wiecej pierwiastkow chemicznych niz niejeden zaklad chemiczny:D jakby ja rozlozyc na czynniki pierwsze to wyjda wszystkie pierwiastki tablicy mendelejewa:D a wiesz co za tym idzie? spotkaj ja za 20lat.. gwarantuje ze znajdziesz ja albo na cmentarzu albo hospicjum onkologicznym. i wkurwia mnie to ze taka rure potem trzeba bedzie leczyc na onkologii za kase nfz-tu mimo iz sa inni ludzie chorzy na raka ktorzy nie z wlasnego debilizmu i pustoty choruja na to swinstwo ale np maja to jako chorobe zawodowa albo male dzieci ktorym antygeny wygasly i trzeba je leczyc. taka kurwa powinna zdychac pod plotem potem bo nikt jej na sile nie pchal na solare czy nie wpierdalal jej farby do wlosow na kudly pare razy w miesiacu :D raka skory i piersi to ona bedzie miec na bank i jej zywot szybko sie skonczy a ty bedziesz wtedy gladka, pachnaca i zywa:) levviatan- oni leca na wyglad? kurwa co to jest za wyglad? spieczonej skwary z ktorej az kipia promienie gamma?!:-O wyglada jak ofiara katastrofy w czernobylu, jakby wtedy byla tam i teraz chorowala na chorobe popromienna przez ten koloryt skory nienaturalny, jakby chory i spieczony..ochyda :-O

izolda1982 -> jak to co charakter. Plum_Plum -> fakt, jest nie ziemski. brzydki niczym demon z piekła :p miły i spokojny charakter ;)

Gość natasha111
ja pierdole...wychodzi z tego na to ze aby byc sexy i zajebistym to trzeba pakowac w siebie ta najgorsza chemie a jesli sie tego nie robi to jest sie przecietniakiem/brzydalem:D wole byc juz przecietniara i byle czym ale zdrowym a nie cwelówa z chujem na pysku ktora bedzie zdrapywala czarne krochy z cielska albo wyciskala krew z mizernych cyckow :-O :-O :-O

A cosik jeszcze? bo mam dziwne wrazenie czytajac cie na forum, ze twe wymagania wzgledem kobiet sa ogromne, natomiast ty z milym i spokojnym charakterem blado wypadasz, popraw mnie jesli sie myle. co jeszcze zaoferowalbys kobiecie?

Plum_Plum -> tak mam spore wymagania wobec kobiet ale nie szukam takiej która będzie spełniała wszystkich :) ba może być tak że będę z taka która będzie spełniać tylko mała cześć moich wymagań. jeśli chodzi o rzeczy materialne to obecnie niewiele gdyż szukam pracy ;] Oblubienica -> to tak ogólnie czy o mnie? :P

Plum_Plum - drewnianą altankę na ogródku działkowym, tudzież ręcznie wykonaną kraszankę rodową, pamiętająca jeszcze czasy Piłsudskiego:D

Levviatanie, dlaczego majac tak niewiele do zaoferowania kobiecie, sam wymagasz tak wiele? dobrze zes to wacpan sam przyznal, plus za szczerosc, ale czy to nie tak ze kobiete chcialbys jako dodatek do zycia?