Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vex93

jak pozbyć sie smrodu spalonego plastiku z mieszkania?

Polecane posty

Gość vex93

witam. ostatni chcialam wygotowac nowo kupione butelki dla malego dziecka. niestety zapomnialam o nich i tak ,,gotowaly sie" przez 3 godziny... wszedzie pelno dymu, butelki calkowicie stopione i spalone i ten niesamowity smrod... wietrzenie niestety prawie nic nie dalo... mylam okna, wszystkie meble i nadal nic... pomozcie. co moglabym zrobic zeby nie czuc bylo tego smrodu???

Gość okna otworzyć i zrobić
przeciąg

ja kiedys tak jajka gotowałem,ja pierdole wstawiłem jajka ,poszłem spać obudziły mnie trzaski dochodzące z kuchni.skorupki trzaskały ,rozpierdalały sie wszędzie nawet na suficie.a smród?ja pierdole waliło masakrystycznie kilka dni.

Gość vex93
nie, nie bzykalam sie tylko zasnelam... przeciag tez nic nie daje... probowalam gotowac kawe niby pochlania... ale teraz mi smierdzi kaszanka hahahahaha

Gość gość
Ozonowa nie

Gość gość
Musisz umyć ściany , wyprać firanki , zagotuj ocet on pochłania takie zapachy a następnie gotuj wodę ze skórką cytryny i pomarańczy , wsyp też sodę na tależyki i rozstaw w kuchni . Wietrz , wietrz , wietrz

Gość vex93
Mieszkanie jest komunalne wiec troche mam problemów. Co do octu może i to nie głupi pomysł, jutro napisze podanie o zapomoge i jak przyjdą pieniądze to kupie octu.