Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomi mi

Najbardziej po rozstaniu boli fakt, iz on bawi się bez nas świetnie..

Polecane posty

Gość smutnomi mi

niestety to pogłębia poczucie beznadziejnosci i tesknoty.. :(

Gość kokokokodrilka
gorzej jest jak wiesz ze ma kogos i w dodatku robił cie na boku:O

Gość cdscscs
a mi nic takiego nie doskwiera ani nie doskwieralo, a niech sobie lata, mara, lize, rucha inne.

Gość smutnomi mi
ale 3 lata razem.. a on miesiac po lata z jednej imprezy na druga, pije z kolegami, dla niego nieistnieje..nigdy mnie nie bylo..

Gość felicija
Mnie też bolało, ze były odszedł do tej co wcześniej ją miał na boku. I że się dobrze bawi. Do czasu aż się dowiedziałam, ze wcale tak dobrze się nie bawi i że załuje tego co stracił. A stracił wiele lat wspólnego życia. Teraz to ja się dobrze bawię, czego i wam życzę:))

Gość smutnomi mi
ja nie wiem czu on teskni, czy zaluje, rozstanie to byla wspolna decyzja, jakos po 2 tyg on pisal do mnie ze nie jest pewnien podjetej decyzji, ze teksni.. jednak dla mnie to bylo za wczesnie , porrzebowalam czasu, teraz pomomo moich sygnalow ze mozna by cos odbudowac, on milczy i chadza na imprezki z kolegami ;/

Gość smutnomi mi
a minal juz ponad miesiac.

Gość smutniutkabardzomocno
u mnie to samo najpierw ja szalalam a on sie staral, gdy wreszcie zrozumialam ze bez niego nie mam po co zyc on zaczal sie bawic a teraz ma inna a ja nadal tesknie :(

Gość smutnomi mi
boze.. rozstalismy sie, wspolna decyzja, napisalam wczensiej. On naodwalal, ja nie moge wybaczyc, pomimo prob doslismy do wniosku ze ciezko zyc z zlamanym zaufaniem.

Gość taka chłopia natura
ja miałam tak samo rozstał się ze mną ja wylewałam łzy a on bawił się do upadłego w każdy weekend, w dodatku teraz ma jakąś nową dupę w niecały miesiąc po naszym rozstaniu. Ale też się przekona lada dzień co stracił :) w każdym bądz razie ja do niego nie wrócę a jeszcze niedawno bardzo chciałam by to nastąpiło ale sam fakt ze ma inną w tak krótkim czasie mnie zniesmaczył i teraz jest nikim

Gość smutnomi mi
no wlasnie.. moze chcialabym wrocic, a moze poprostu za bardzo tesknie i nie mysle co bylo nie tak.. ale gdybym wiedzila ze w tak krotkim czasie byl z kims, nawet zwykle pocalunki na imprezie.. nigdy, nigdy bym do niego nie wrocila! :(

Gość smutnomi mi
drogi Staszku, masz widze inne poglady niz moje. ja sadze, ze jelsi jest sie z kims przez 3 lata, rodzi sie pewna wiez i kazde rozstanie nawet te okropne sa pelne smutku, zalu i tesknoty. Sadze, z jeelsi sie prawdziwie kochalo, to nie mozna tuz po rozstaniu gdzie cala wspolna przyszlosc legla w gruzach, a w glowie wciaz sa mile, piekne chwile razem, zapomniec o wszystkim i isc balowac i świetowac to, moze to byc tylko maska, ale kazdemu jest smutno i nie wierze ze wtedy ma sie ochote na seks z inna przypadkowa osoba.

Gość stachu zamknij morde
­­­­­­­­­­­ Głupi pacanie z mikrokutasem :classic_cool:

Gość stachu chlaj tego buzona
i nie truj, bo śmierdzi.

Gość smutnomi mi
No nie. Prawdziwy facet nie boi sie uczuć, bo wie ze jest 100% mezczyzna i nic nikomu nie musi udowadniac :D

Gość smutnomi mi
a ty Staszku juz kolejny raz chwalisz sie ze ty "nie placzesz" wiec musisz jednak nam cos udowadniac.. ile w tobie % prawdziwego mezczyzny? :P

Gość smutnomi mi
nic nie zrozumiales, a moze nawet nie probowales zrozumiec z tego co pisalam na temat rozpadu dlugoletniego zwiazku. Nie mamy w takim razie o czym rozmawiac :) pozdrawiam

Gość miś_kolorowy
i tutaj pokazujesz jaka jesteś naprawdę ! Smutno Ci bo on się dobrze bawi bez Ciebie, a więc cieszyłabyś się gdyby siedział w domu i się zamartwiał ? :D Zadaj sobie podstawowe pytanie kto kogo rzucił ? bo jeśli Ty jego to ta dyskusja nie ma dalej sensu

Gość number nine**
Nie sluchaj tego zula z monopolowego bo to forumowy glupek. Wiem co czujesz tez tak mam. czlowiek sie sam dziwi ile jest w stanie zniesc zeby ta druga osoba jednak wrocila.

­­­­­­­­­­­ To idzie w dwie strony buraku jeden Zreszta mlody jestes zycia nie znasz Co taki gowniarz moze wiedziec o zyciu

Gość number nine**
To nie jest takie proste.

­­­­­­­­­­­ Dzieciak 22 czy tam 23 A zachowuje sie jakby te wszyskie rozumy pozjadał

Gość number nine**
Rozum powiadasz? Tam gdzie w gre wchodza uczucia nic nie jest proste i rozum nic tutaj nie pomoze.

Gość smutnomi mi
jezu..ludzie (nie wszyscy) 1 czytajcie zanim napiszecie, pytasz sie mnie kto zerwal.. to byla w spolna decyzja, wiec jak piszesz komentarz to przeczytaj watek. 2 nie pisalam konkretnie o moim 3 letnim zwiazku, ale ogolnie o moim spostrzeganiu rozstan po dlugoletnim zwiazku. Czytajcie ze zrozumieniem, a pozniej sie madrujcie!

Gość number nine**
No to teraz pozostaje nam czekac z wywieszonym jezorem nie przyznajac sie do tego jednak tej drugiej osobie zeby jeszcze nie pogorszyc sytuacji.

Gość smutnomi mi
I nie mowie co bym chciala zeby robil, ale moiwe o swoich uczuciach, o tesknocie i bolu rozstania.. to zasadnicza roznica. Nic nie poradze, ze mi smutno, ze chcialabym zebysmy wrocili do tego co kiedys, a jednak nie mozemy