Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romaniuczka

Szkolna ofiara wcale nie okazała się taka głupia jak wszyscy myśleli!!!

Polecane posty

Gość romaniuczka

U mnie w klasie jest dwóch chłopaków którzy są a właściwie nie tak do końca szkolnymi ciotami. Chodzimy do ostatniej klasy technikum, jeden chłopak ten słabszy chce nam się przypodobac więc robi wszystko to o co my go poprosimy(robi takie rzeczy która normalna osoba w jego wieku by nie zrobiła) a drugi to taki cichasz, nie odzywa się na lekcjach, małomówny i często przez to wiele osób chowa mu plecak, dogaduje, jeden kolega nawet spytał czy uprawiał seks z mamą. I wiecie co ten kretyn zrobił, napisał do jednego chłopaka na nk że ma dziecko a ten chłopak ma wspólny profil z dziewczyną, a później do jego dziewczyny napisał to samo na facebooku. Nie wiem co o tym myslec,taką samą wiadomośc dostał drugi chłopak mający wspólny profil z dziewczyną i dziewczyna która przez intrygi tego człowieka podobne prawie straciła chłopaka. Co o tym sądzicie?????? Czy powinno sie isc z czymś takim na policję?

Gość romaniuczka
Wiecie co ja tego chłopaka nie lubię, w klasie akceptują go tylko dwie osoby a w całej szkole on ma tylko 5 znajomych. I teraz zastanawia mnie jedno jakim cudem on wpadł na taki pomysł? pewnie ktoś mu to podpowiedział bo on jest za głupi żeby coś takiego wymyślec.

Gość -weź ...........
na policję? z czym? a jak mu dopiekaliście to dobrze było? chłopak dobrze zrobił atakować to umiecie a jak ktoś się broni to policji szukacie kretyni

Gość slabe prowo
2/10

Gość romaniuczka
Ja akurat mu niedopiekalam, bylam wobec niego neutralna ale to zachowanie, potrafił nim drażnic. Co prawda cała sytuacja teraz mnie śmieszy. Oni czasami jednego chłopaka który na siłe szuka akceptacji w grupie podpuszczają żeby dotykał tego drugiego który po prostu olewa klase , no i ten się denerwuje.

Gość w sumie to nic wielkiego się
nie stało, szkoda tylko że ten chłopiec krzywdzi inne osoby.

Gość obrzydliwi jesteście
w tym gimnazjum, neutralna tak? ciekawe czy uważałabyś neturalność za zaletę jak ktoś by sie nad tobą znęcał a inni to ignorowali, kurcze, szkoda że tylu młodych ludzi to takie bezmózgie popaprańce dziewczyna PRAWIE straciła chłopaka-tragedia na miarę Szekspira, a to że sie nad kimś znęcacie i ofiarą nazywasz to juz ok?

tak, idz na policje i popros niech ci ktorys wypierdaczy pala w leb :O

Nie ma nic gorszego jak neutralność.Potem się dziwią,że znieczulica... A jak jeden po drugim"jeździ" jest zabawa i jest ok.Wszyscy się bawią,przyklaskują,a jak"ujeżdżany"odpiera atak to zdziwienie łapie...hehehe...

Gość romaniuczka
Nie chodze do gimnazjum tylko technikum!!!! Chłopak dziwnie się zachowuje, nie odzywa się prawie do nikogo tylko do wybranych przez siebie osób to inni chcieli wymusic na nim w ten sposób by się zintegrował z grupą a on po kilki takich zdarzeń używał jedynie epitetów jak spierdalaj itp.

Gość romaniuczka
Tylko w jaki sposób odpiera atak? Poza plecami, pisząc do jakiegoś chłopaka na nk że został ojcem i wiedząc doskonale o tym że dziewczyna chłopaka również to zobaczy. Przecież on w ten sposób narusza czyjąś godnosc osobistą, zniesławia go przed jego drugą połówką. A jak ktos podpuszcza jeszcze tego drugiego chłopaka by go dotykał, wrzucił mu coś do plecaka to nie szczeka do niego tylko do klasy. Powinien się odszczekac a nie knuc coś za czyimś plecami.

strasznie w tej szkole jestescie skomplikowani... idzcie razem na wino do parku to wam sie zaraz poprawi

Gość romaniuczka
I powiedzcie mi szczerze jak to wygląda? We wtorek ten chłopak będzie miał rozmowe z wychowawczynią która oczywiście uzna że wina jest po obu stronach. Bo z jednej strony również widziała jak rzucał do niektórych osób zepsutym jedzeniem, czy wylał na kogoś jakieś picie a nawet raz rzucił się na jednego kolegę i uderzył w twarz. Czy tak zachowuje się dorosły chłopak?

Gość strzel sobie baranka
mówiąc prościej puknij się w czerep :D

Gość nron
W jaki sposob wam ten chlopak przeszkadzal ? Do cholery, zajmijcie sie swoim zyciem. To, ze ktos jest cichy i malomowny nie oznacza, ze jest glupi. Predzej bym powiedzial, ze to ty jestes glupia, idac na policje sama sobie kolo dupy narobisz. Clopak moze was oskarzyc o gnebienie

Gość to raczej jest prowo
ale jeżeli to jest naprawdę,to znaczy,że sądy rodzinne będą miały dużo roboty

Gość nron
I po chuj na kims wymuszac by "zintegrowal" sie z klasa ? Jak nie chce to nie chce, jego sprawa. Skoro jest cicho to w czym problem ? I zgadnij dlaczego nie broni sie przy calej klasie. Myslisz, ze by mial jakies szanse ? W grupie nakreconych na gnebienie nastolatkow zostal by przekrzyczany i jeszcze bardziej zbesztany.

Gość Dżeki Z Los Angeles
Wypierdadalaj glupia pisdo. Takich tematow jest na peczki wiec cos ci nie wyszlo

Gość romaniuczka
Wiem że było dużo tutaj takich sytuacji ale to co ostatnio stało się w naszej klasie zaczyna mnie wręcz śmieszyc. Ja nie musze isc z tym na policję:P ponieważ do mnie nic nie napisał, tylko do kilku osób. Jeden chłopak który dostał te wpisy na nk zadzwonił dzisiaj do tego kozła ofiarnego i powiedział że wybiera się z tym na policję i że zrobi wszystko by siedział w pierdlu. Z tego co wiem to nawet się rozpłakał bo jego dziewczyna dostała taką wiadomosc na facebooku.

poczytak kpk i kk a potem ci troche cisnienie spadnie i zajmiesz sie czyms ciekawszym, bo troszku wiedzy ci brak :D

Gość a za jaka cene?
ostatnia klasa technikum? azachjowujecie sie gorzej niz gownarzeria z byle jakich rosdzin i nizin spolecznych....wspolczuje tym 2 biendym chlopakom. Sa inni wiec od razu gorsi...to wy jjestescie ciotami i was sie powinno podac na policje za znecanie sie psychiczne nad nimi....debile!!!

Gość KONIEC palikota
A co nas obchodzi twoje zycie ty glipu tluku :-O Jestes dnem i dziwka na dodatek.

Gość ciekawe kiedy kingusia tu
przydzie.

Gość a za jaka cene?
doda,m jeszcze ze to wy jestescie ofiarami a na policji was wysmieja...za to tych chlopakow ktorym dokuczacie nie wysmieja...

Gość romaniuczka
W sumie mnie to nie interesuje bo ja praktycznie nic wspólnego z tym nie mam, jedyne co to śmiałam się razem z klasą z tego wszystkiego, nic więcej. Druga sprawa to jeden chłopak ten dwa razy słabszy od wszystkich na siłe próbuje wkupic się w grupe więc robi to wszystko co klasa, nawet klasa podpuszcza go by zabierał tamtemu plecak a ten po prostu to robi. A drugi jest trochę inny, i klasa wzieła go sobie bardziej na zęba.

Gość Frendzilla Pryncz
A CO KURWA NAS TO OBCHODZI?! JESTES POJEBANA I JESTES DZIWKA NA DODATEK I GLUPIA ZE AZ STRACH!

dziewczyno a ty na prawde nie widzisz jaka jestes prosta i glupia? nie wstyd ci za siebie? gdzie cie rodzice chowali? zamknieta w stodole przed ludzmi?

Gość romaniuczka
Powiem wam co mnie w tym wszystkim najbardziej rozbawiło, to że taki kozak dzwoni do tego chłopaka na komórkę i opieprza go za to co o nim pisał na nk i fb. I co najlepsze dzwoni do niego z płaczem i grozi policją mówiąc że pójdzie do pierdla. A ten chłopak ma jeszcze jedną rzecz która daje klasie powód do śmiechu, mówi lekko niewyraźnie i to chyba jest jego największy kompleks.