Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergegege

do samotnych/singli - mieszkacie sami w domu czy z rodzicami ?

Polecane posty

Gość fhikykgfkigkig6765867
Normalnie to kobieta nie leci na gościa, który ma własne mieszkanie, tylko najpierw ze sobą chodzą i jak chcą wziąść ślub to zbierają razem na swoją chatę! Dziewczyna, która wypytuje się mnie o to czy mam swoje mieszkanie jest u mnie na starcie skreślona, bo takiej to zależy tylko na kasie. Później jeszcze mnie zdradzi i po co mi to?

Gość xyzabcdef
Mieszkam z rodzicami w domu, ale zupełnie mi to nie przeszkadza. Przynajmniej jest z kim porozmawiać jak wraca się z pracy :)

Ja jak byłam sama to mieszkałam zazwyczaj z jakims kumplem, ale teraz gdybym rozstała się z chłopakiem to chyba sama cos wynajme.Z rodzicami bym nie wytrzymała.

Gość philipssssss
Faith Hope Glory jesteś pedałem że w wieku 28 lat mieszkasz dalej z mamusią ?

Gość jak wynajmujesz pokój
to nie mieszkasz sama, że w pokoju jesteś sama nie znaczy że sama mieszkasz pokrako "dsff ja 900 zl. pokoj."

Nie wygrałem jeszcze w Totka żeby mieć włąsny dom ale będziemy mieli duzy dom i będę miał jakby swoje mieszkanie a nie tylko jeden pokój

Gość A-tech
Oczywiście Tomku, tak samo jak będziesz miał dziewczynę w 2012 roku.

Gość philipssssss
i nie jest Ci wstyd że mieszkasz z matką ?

Dlaczego niby wstyd Wielu mieszka z mama bo nie każdy wygrywa w totka albo dostaje mieszkanie w spadku po babci A temu co nie wierzy ze będe mial swoje poddasze (50 metrów kwadratowych) pokazuję środkowy palec

Lepiej mają ci co mieszkają z rodzicami lub rodzice w domu niz w mieszkaniu w domu można juz miec swój większy kąt odzielna kuchnie lazienkę wtedy mozna juz zacząć rozgladać się za kandydatka na żonę

Gość Do Faith Hope Glory
Nie odpisuj nastolatkom, któzy nie wiedzą co to życie w Polsce! NIKOGO! DOSŁOWNIE NIKOGO MŁODEGO W POLSCE NIE STAĆ NA TO, ŻEBY SOBIE KUPIŁ WŁASNE MIESZKANIE, CZY DOM!!! Większość wynajmuje, albo siedzą z rodzicami i zbierają grosz do grosza! Nie mogę się doczekać kiedy te wszystkie głupie nastolatki dorosną i pójdą do roboty! Najlepiej do prywaciarza robić na trzy zmiany za marne 1200 netto! Polska to nie Japonia! Polska to kraj biednych roboli!

Gość Do philipssssss
A ty co? Milioner, że cię stać na własne mieszkanie na zwołanie??? Wielu ludzi w wieku Faith Hope Glory mieszka z rodzicami, bo 65% Polaków to zwykłę robole! Nie żyjemy w bogatym kraju! Tu się zarabia grosze! Większość ludzi kombinuje jak może, wynajmuje, bierze kredyt hipoteczny itd. Dorośnij cioto!

Gość stać, ale mniejszość!
Zapewne obracasz się w gronie zamożniejszych, bo trzy czwarte Polaków to robole, którzy robią u prywciarza i mają gówno, a nie zarobki!

Gość philipssssss
Do philipssssss A ty co? Milioner, że cię stać na własne mieszkanie na zwołanie??? Wielu ludzi w wieku Faith Hope Glory mieszka z rodzicami, bo 65% Polaków to zwykłę robole! Nie żyjemy w bogatym kraju! Tu się zarabia grosze! Większość ludzi kombinuje jak może, wynajmuje, bierze kredyt hipoteczny itd. Dorośnij cioto! sam jesteś ciotą po 30-ce bo nie pracujesz nie zarabiasz dlatego mieszkasz ze starymi bo nic nie musisz wydawać jeba...ńcu

Gość to po ile wy zarabiacie jeśli
stać was na wynajem za 1400zł?????

Mam różnorodne pod względem zamożności towarzystwo, ale znam młodych ludzi, którzy dużo się w zyciu dorobili. Ja niestety do tego grona nie należe, ale chociaż widzę, ze nie jest to nieosiągalne.

Gość Do philipssssss
Jeszcze mi trzydziestka nie stuknęła! Swoje pieniądze mam i rodziców o nic prosić się nie muszę deklu! Nie wiesz jakie jest życie! Niejeden chciałby się wyprowadzić, ale nie tak łatwo dziś z pieniędzmi! Nie tak łatwo uzbierać na mieszkanie. Większość wisi na kredycie lub wyjamuje! W mieszkaniu z rodzicami nie ma nic złego, o ile samemu się pracuje i ma się własne pieniądze. A z czasem jak się coś znajdzie taniego to człowiek się wyniesie i już!

Gość doczytaj to sie dowiesz
tak jak pisalam, ja w warszawie dostaje 3000 zl miesiecznie podstawy plus okolo 1000 zl z napiwkow. jestem asystentka kucharza.