Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiii

GDZIE POJECHAĆ NA WAKACJE 2011?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiii

Macie jakieś pomysły, gdzie można pojechać na wakacje 2011? Co jest ciekawego? Czas to tydzień-2 tygodnie. Obojętnie czy samolot czy dojazd własny. Gdzie Wy byliście itp. Jakie sprawdzone biura podróży polecacie. Chodzi o takie miejsca, gdzie można nie tylko leżeć na plaży, ale też coś pozwiedzać ;) Myślimy nad Grecją, dokładniej Kreta. Polecacie? KONIECZNIE ALL INCLUSIVE. TERMINY to wakacje, koniec czerwca, lipiec, sierpień......

Gość do egiptu
a co do mastera debil to zbyt łagodne określenie

Gość karwa fak
Libia ! Pełny pakiet przygód w cenie !!!

Jeżeli myśleliście o grecji, to może Korfu? Bardzo fajna wyspa, idealnie przygotowana pod turystów. Myślę, że taki wakacyjny wyjazd nie wyniesie was więcej niż 2200/ osobę. Jeżeli szukasz biura, to zerknij sobie na stronę http://www.allinclusive.com.pl/ Tam mają dużo ciekawych ofert.

Gość wakacje na wegrzech
Komfortowe domki w rekreacyjnej miejscowosci Hajdusoboslo.Do wynajecia sa 2 domki ,dla 9+4 osob.drugi dla 6 osob.Grill, parking.Cena:8-9euro/noc/osob foto:www.nixy-apartman.fw.hu Wolne terminy i rezerwacje:hajduszoboszlo@gmail.com

Gość dfdfdfnjkdfkdhfkdshfkds
hej ja bylam na krecie w zeszłym roku i szczerze nie polecam , hotel piekny, jedzenie obrzydliwe - chyba detykowane starym niemcom pierwsze wrazenia "jak tu pieknie " , pozniej juz tylko nuda nuda nuda nuda.... nie było co tam robić , kretynczycy sa strasznie monotonii...

Gość p_Natalia
Wyspy Kanaryjskie! Byłam w styczniu z Itaką na Fuerteventurze! Było super!

Gość kamiń
Kurcze- też bym chciała mieć takie dylematy:) Ja jednak gdybym mogła to zdecydowałabym się na spędzenie wakacji w jakimś urokliwym zakątku Polski, na przykład na pojezierzu brodnickim ( jest tam hotel głęboczek!) . Można naprawdę spędzic wakacje na wysokim poziomie w Polsce, nie trzeba wyjeżdżać zagranicę

Gość stokrotkaaa rosła polna nanana
a ja Ci polecam Maroko :)

Gość kjjkloui
tylko nie jedź w Bieszczady :p

Jeśli wakacje all inclusive to można zajrzeć rzeczywiście na allinclusive.com.pl - jak już tutaj ktoś napisał - z pięknych miejsc warto pewnie wybrać Dominikanę ale to już zdecydowanie większy wydatek, a z bliższych destynacji - Gracja? :)

My jedziemy z Funclubem do Grecji, na Riwierę. Mamy hotel w Olimpic Beach, a tam podobno wlasnie jest fajna baza wypadowa. Tez lubimy zwiedzac, jak jedziemy na wczasy, chociaz z malym dzieckiem to roznie bywa... ;)

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas , nie byli scie?

Gość Noclegi w Hajdusoboslo-Wegry
Komfortowe apartament i pokoje goscinne z lazienka w Hajduszobószlo na Wegrzech. Prosze o kontakt e-mail: hajduszoboszlo@gmail.com - Do wynajecia sa 2 domki. Pierwszy dla max:12-14 osob . - Drugi dla max:6 osob Cena: 8-10 /noc/osoba FOTO:www.nixy-apartman.fw.hu Tel:+36304119015 Telefon w jezyku angielski:+36308767698 Apartamenty sa wyposazone w telewizor, satelite, radio, posciel. Kompletne kuchenne wyposazenie (kuchnia elektryczna, mikrofala, toster, garnki, naczynia lodowka) Mozliwosc zaparkowania samochodow , altanka z grilem. Zapraszamy!!!

Mnie się już od jakiegoś czasu marzy Grecja - wyspy albo półwysep, wszystko jedno. Widziałam ostatnio fajną ofertę na allinclusive.com.pl i myślę, że jak tylko dowiem się kiedy mam urlop to wykupię.

Gość co wy z tą Grecją
przecież tam ostry kryzys i syf :(

Gość jak wakacje to wolność
a nie olinkluzif i lastminyt jak wy to wytrzymujecie ? nie pojechałabym na żadne zorganizowane wakacje to dobre dla nieudaczników te hotele i baseny fe

przyjedzcie do mnie :d macie wszystko na miejscu, piekne hotele, czyste plaze, gory, wielkie zamczyska, delfiny, oceanaria, safari park :P

Ja w te wakacje mam zamiar zwiedzać Polskę. Już wiem, że na pewno zahaczę o Augustów. Na razie jestem na etapie poszukiwań noclegu, dlatego często przesiaduję na ideatur.pl i szukam domku, w którym będzie możliwy wypoczynek ;)

Gość btrebrhtb
egipt ale nie w sierpniu:) ramadan

Gość afrodytt
A ja w tym roku mam zamiar spędzić wakacje w Polsce. Niedawno natrafiłam na http://www.facebook.com/Gleboczek i tam widziałam kilka bardzo ciekawych ofert wyjazdów. Między innymi można tam skorzystać z kąpieli w winie, o której marzę już od dłuższego czasu. Moim zdaniem taki pomysł na wakacje też jest ciekawy.

Gość ........kropka....
my mamy 3 wersje na te wakacje Turcja all Egipt all Chorwacja własnym autem termin od 3 września tylko nie wiem jak z pogodą wtedy w Turcji i Chorwacji , bo nie byłam , a wiem że w Egipcie i tak będzie gorąco

Gość truskawkowapolewa
Ja zdecydowanie bardziej myślę o Hiszpanii. Moi znajomi jeżdżą tam co roku i zawsze wracają zachwyceni. Z resztą niedawno zajrzałam na http://www.facebook.com/AllInclusiveComPl i tam widziałam piękne zdjęcia z Hiszpanii co spowodowało, że jeszcze bardziej zapragnęłam tam pojechać.

Gość ladaco po mutacji
jeżeli chodzi o wczasy nie mam wygórowanych oczekiwań jade nad Polskie morze.

Gość cebula637
Jedż do Iraku. Będziesz mieć dużo atrakcji