Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smldlad

ropka w oczach ,a palenie papierosów

Polecane posty

Gość smldlad

moja opiekunka,pali papierosy w domu w innym pomieszczeniu,ale wiadomo,ze dym wleci takze tam gdzie moja corka,czy to mozliwe,zeby jej od tego tak ropiały oczka?Ide z nia do lekarza,nie wiem co mam robic,głupio jest mi powiedzieci,zeby paliła na dworze,bo to jej dom i to moja bratowa,ale w koncu płace jej za to!:(

Gość nocos ty:O
zajebista z ciebie matka..głupio ci powiedziec tej tępej krowie ze ma nie palic przy twoim dziecku??? kurwa asertywnosci troche!!!!! zdrowie twojego dziecka powinno byc wazniejsze niz ta tępa locha i jej papierochy!!! ogarnij sie babo!

Gość zimna cola
Wątpie żeby to było od palenia, tym bardziej że nie pali przy niej. Może kanaliki jej się zatkały, albo się przeziębiła. ile córa ma lat?

Gość smldada
do zimna cola- Moja corka ma niecały roczek. do nocośty Gratuluje słownictwo i poziom wypowiedzi Pana spod budki z piwem,tylko mi ciekawi skąd takie patologie tak się wyrażające mają "internet" Mądra jestes w wirtualnym świecie,za takie słowa obrażliwe i wulgarne wobec mnie i mojej opiekunki mogłabym Cie spokojnie zaskarżyc ,w dzisiejszych czasach nie jestesmy anonimowy nawet w internecie,wiec uwazaj :)

Gość smlada
rozmawiałąm z opiekunka,a to jest moja bratowa,no i sie troche obruszyła,ze jej straszej kobiecie zwracam,uwage,zeby nie paliła i zeby moj szwagier tez nie palił i wychodził z domu i badz tu madry,a wiaodmo,ze martwie sie o zdrowie corki,a palenie zdrowe nie jest ,nikt mi tego nie powie

Gość smlada
narazie nie moge

To na pewno nie od papierosow, pewnie ja gdzies zawialo i tyle. Do lekarza oczywiscie idz, a co do opiekunki to sama dobrze powinnas wiedziec co robic. Twoje dziecko, Twoj wybor.

no to pozostaje Ci tolerowanie palącej bratowej, albo szczera rozmowa z nią, bo musisz mieć świadomość, że mimo tego, że ona pali w innym pomieszczeniu, to dym jest wszędzie i szkodzi Twojemu dziecku, nawet jak ona zapali na dworze , to i tak na skórze, na włosach i ubraniu będzie miała dym, który wdycha Twoje dziecko

a ta ropka, jak już ktoś wcześniej wspomniał, może świadczyć o zatkanych kanalikach łzowych, ale to już musi stwierdzić lekarz

Gość smlada
:( jestem w kropce

Gość tak tak oczywiście
nie od papierosów, też czasem pale w domu, a dziecku nic z oczek nie cieknie. Po za tym nie demonizujcie opiekunki. autorka, wiedząc o paleniu powierzyła jej dziecko wiec co wam do tego( szczególnie pani nr 2 tej od bujnych wulgaryzmów). A na pewno bratowa nie otrzymuje takim płacy jak przeciętna niania, więc autorce jest taki układ na pewno na rękę.

smlada...boze jak mnie takie mimozy jak ty wkurzaja...ogarnij sie kobieto, pogon ta bratowa i jej mezulka na siedem wiatrow, skoro oburza ich to ze maja nie palic w twoim domu!!!!I PRZY TWOIM DZIECKU!

Gość tak tak oczywiście
W SWOIM domu. Czytaj uważnie.