Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszcz,..,

Wakacje 2011

Polecane posty

Gość Miszcz,..,

Gdzie się wybieracie ? Ja mam kampera, w środku dwie sypialnie, tv-sat, muza, nawigacja, z tyłu zaczepiam rowery i motor enduro, jedzenie i woda w szafkach, obiady w lodówce, ponton akwalungi i jadę na południe chorwacji, będzie bosko - chorwacja tanie wino i rakija, ciepła czysta woda, palmy piękne promenady, cudooooo

co. connemara... zimny i wietrzny atlantyk, namioty, pies i w droge :)

Gość Miszcz,..,
no i najażniejsze, nie ma komarów, aha nie muszę nic ukraść, chcesz foto z wkacji 2010 ?

Gość Miszcz,..,
no to nie dam jak jesteś taki burak, tych fotek nie ma nigdzie na necie

Gość Miszcz,..,
Kamecha, nie stac cie na wakacje to wypierdalaj w podskokach

Gość Miszcz,..,
Patałachu nie gram w gry od 15lat, ile gnoju masz lat ? nie wiecej niż 20 dzieciaku niedorowinięty

jeszcze jedną sobie przyczep będziesz miał pociąg dopiero będziemy zazdrościć...

Gość Miszcz,..,
Ewcia ewcia, co z ciebie wyrosło, brak wyobraźni :)

O zerknęłam sobie właśnie na ofertę tego biura. Mają bardzo fajne oferty. Ja się zastanawiałam nad wyjazdem na Dominikanę w tym roku - widziałam zdjęcia znajomych i strasznie mi się podobało. Tam widzę są, nawet w niezłej cenie, więc chyba się skuszę.

sonia2011 - no i jak z tą Dominikaną? Bukowałaś sobie już ten wyjazd? A jeśli tak - to który dokładnie? No i w którym miesiącu chcesz jechać? Mi też bardzo podoba się Dominikana, ale jest to wyjazd jeszcze nie na moją kieszeń...

Miszcz, a Ty się sam wybierasz czy to wakacje ze znajomymi, rodzina? My do Chorwacji chcemy jechac we wrzesniu, na objazdowke z Funclubem, zeby troche pozwiedzac. Sami takiego wozu nie mamy, zeby sobie tego typu wakacje zorganizowac. ;)

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas , nie byli scie?

Gość truskawkowapolewa
Ja się coraz częściej zastanawiam nad wyjazdem na Cypr. Widziałam niedawno fajną ofertę wyjazdu do hotelu Kissos w mieście Paphos na http://www.facebook.com/AllInclusiveComPl i pomyślałam sobie, że bardzo chciałabym się tam znaleźć jak najszybciej :)