Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChocoCheryy

Głodówka 14 dniowa od jutra- ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość ChocoCherry
Dziewczyny a co z dzisiejszym dniem? moj mis mnie pewnie wezmie na kolacje;/ aiiii... nie pomyslalam wczesniej:( a nie chce mu zrobic przykrosci:((( chyba do wieczora nic; wieczorem zamowie cos lekkiego i od jutra od nowa... zdenerwowalam sie!

Gość ChocoCherry
Z tymi wodami smakowymi to racja! Jak nie lubisz zwyklej wody to wcisnij sobie troche soku z cytryny- mnie pomaga:)

Hej dziewczyny:) Ja przyłączam się do was:P Dziś zaczynam i myślę że z wami mi się uda:) Wcześniej nie dawałam rady:( oprócz głodówki robie też brzuszki codziennie co 10 więcej no i jak jest w miare ciepło to będę też biegała. Powiedzcie mi co jecie przez te 14 dni? Pozdrawiam :*

Gość ChocoCherry
tak jak przewidywalam- dzis ponownie dzien piertwszy;/ no ale nic to! dzien 1- waga 73kg

Hej! Dołączam się do was, ja chce być na głodówce dokładnie 10 dni, przez ostatnie dni piłam soki warzywne, mysle, ze to dobre wprowadzenie. Jeśli konsekwencją takiego oczyszczania organizmu będzie 5 kilo mniej to się nie obrażę ;) Ciężko będzie! Ale mam nadzieje, że w "kupie" raźniej i dam rade :-)

Gość precz z tuskiem
Jezus 40 dni nie jadł i sa tacy ludzi co ida w jego slady i terz nic nie jedza przez 40 i zyja wienc nie pierdol ze 14 głodówki to śmierć http://sk.gloria.tv/?media=120957

Gość Liza@22
Hej laseczki jak tam głodówka,ja miałam już zacząć ale startuje w pon dlatego ,że w wekend mam 3 pary urodzin i nie dam rady nic nie przełknąć ani nie wypić % na nich :) zajrze na temat w przyszłym tyg

Gość ChocoCherry
ja ide dzis krew oddac; wiec znow mi nie pojdzie... ehhh;/ choc 3 dni i 1kg mniej:) dzis lekko i jutro znow glodowka:)

Gość Liza@22
JA juz po wszystkich urodzinach ,od jutra mam głodówkę ,oczyszczam organizm .Ktoś ze mną ?

Gość ankaa116
od jutra chcę zacząć głodówkę jest ktoś jeszcze chętny?? razem zawsze raźniej... jak coś to piszcie na gg: 1372054

Gość kaasandra
czesc zaczynam od jutra głodówkę mam nadzieje ze tak jak i wy dam rade wytrzymam trzymajcie kciuki :)i mam prozbe jesli komus nie podoba sie temat to po choler sie wypowiada !!!!!!!!!

14 DNI BEZ JEDZENIA???????????????pojebało niektórych zdrowo:(

Gość jestem_szczesliwa
Czesc:-) Ja rowniez zaczynam od jutra przygotowania do glodowki, tzn wt, sr soki, a od czw glodowka. Chcialabym wytrzymac 24-25dni. Zaznacze, ze od poprzedniej srody wykonuje takze co 2 dzien lewatywy, ktore powtorze rowniez jutro i pojutrze. Wierze, ze ten okres pozwoli mi sie wyciszyc, poprawic samopoczucie i wyglad, a takze przygotowac do waznego wydarzenia. Dokladam wieczorne cwiczenia callaneticsu i 40min poranne spacery z psem. Dla motywacji zmienilam fryzure i zapisalam sie na solarium (ale ja musze przyzwyczajac skore do slonca przed wakacjami, bo czesto mam uczulenia na slonce;( ). Powyciagalam piekne rzeczy z szafy, porozwieszalam na wieszakach odrazu z dodatkami i naprawde czuje sie dobrze zachecona:--). Po rzuceniu palenia nie potrafilam zapanowac nad swoim cialem i dlatego podejmuje sie zastosowac glodowke. Dodam tylko, ze wychodzic z glodowki bede tyle samo co sama glodowka. Pierwsze 5 dni soki z woda, nastepnie same soki, nastepnie wywary warzywne + gotowane warzywa, kolejne 5 dni surowe warzywa i owoce i kolejne kasze plus ryby. Powodzenia sobie i innym chetnym:-)

Gość jestem_szczesliwa
oj widze, ze pomelilam topiki...tu 14 dniowe glodowki.