Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oklamywana

Chłopak mnie uderzył

Polecane posty

Gość Oklamywana

Jestem z moim chłopakiem od 2 lat często się kłócimy ale nigdy w zyciu mnie nie uderzyl.Pewnego dnia bylismy w domu i on szukal telefonu bo go zgubil no i szukalam z nim tego telefonu po chwili znalazlam jakis telefon w ktorym on mowil ze nie ma karty sim i ze to nie ten telefon< po czym ja ten telefon wzielam i zaczelam przegladac a on sie na mnie wydarl zebym nie ogladala tego teleonu i odepchnal mnie od siebie powiedzial zebym spier*** ja mu dałam w twarz a on dal mi w twarsz 10 razy mnocniej ze wyrwalo mnie po prostu z ziemi. PO CYZM JJA GO ODEPCHNELAM TEN ZACZAL CIAGNAC MNIE ZA WLOSY wzial mnie za glowe i uderzyl w stol moją glowo ja plakalam nie moglam nic zrobic odpychalam go a on mowil ze ja go bije i on mnie uderzal jeszcze mocniej, PO wszystkim lezalam na lozku i plakalam a on przeraszal powiedzial ze nie wie dlaczego tak sie stalo... przepraszalm na kolanach.... NIE JESTEM W STANIE MU WYBACZYC... ALE strasznie go kocham i nie jestem w stanie od niego odejsc.... on pwoiedzial ze bedzie staral sie zebym o tym zapomniala i robi to niby.... NIE WIEM CZY TAKI CHLOPaK JEST W STANIE SIE ZMIENIC ? to dla mnie bardzo trudne prosze o pomoc :(do tego jak plakalam on mowil ze kocha patrzec jak ja placze... po wsyztkim powiedzial ze jest nienormalny ze przeprasza i w ogole...

Gość eeeeeeeeeeeeehjkk
no to kochaj tyrany, jak cie zatlucze kiedys albo dzieci to dalej bedziesz go kochac.. przeciez i tAk nie odejdziesz bo jestes za słaba ;)

Gość nigdy w życiu..
on ma problemy z emocjami, i prawdopodobnie nigdy sie z tego nie wyleczy. moze byc tylko gorzej. nie daj boze wezmiesz do reki nastepny telefon i cie zabije. warto kochac takiego debila? no sorry ale nigdy w zyciu nie bylabym z takim tlukiem nawet 5 minut.gdzie twoja godnosc, kobieto?

kochasz... więc zostaniesz. i będziesz miała zajebiste życie.

"... on mowil ze kocha patrzec jak ja placze... " Takie wlasnie czeka cie zycie z nim. Uciekaj dziewczyno jak najdalej od tego swira i to juz!!!

Gość Doti:)
Powinnas odejsc od takiego chlopaka...on sie nie zmieni i jak po takim drobym incydencie zrobil ci takie cos to co bedzie pozniej

Gość a na jakiej podstawie
każdy ma to na co się godzi... Ty bijesz jego, on ciebie - widocznie tak lubicie. PATOLOGIA!!!!

Gość Oklamywana
myslicie ze sie nie zmieni, a moze jak on zecce isc do psychologa to moze sie zmieni? :(

w sumie watpie w to..moze sie zmieni na kilka dni na miesiac ale pozniej znowu pokaze na co go stac

Gość ja to pedziołam
wiecie co, ja nie wiem skąd się tacy kolesie biorą - ale mam takie wrażenie silne - że wolę być sama, urodzić sama, wychowywać dziecko samej niż wiązać się z depresyjnymi facetami z wariatami, agresorami lub po prostu maminsynkami..

Gość Oklamywana
ehh nie wiem co mam robic strasznie go kocham

Dobrze kochasz go ale wolisz ciepriec??

Gość ja to pedziołam
zwariowałaś totalnie?! Koleś ci mówi, że lubi patrzec jak płaczesz? może z limem pod okiem jeszcze? To jakaś paranoja! Ja pierdole, mam nadzieje, że otrzeźwiejesz z tego "kochania" Kobieto daj sobie spokój. Spróbuj sobie wyobrazić swoje życie za 20 lat - jak wyglądasz w tej wizji obok tego psychola?

Jak mozna kochac kogos, kto tak krzywdzi???????????? Chyba potrzebujesz terapii...

Gość Oklamywana
wstydze sie o tym komukolwiek powiedziec, TO DLA MNIE OKROPNE.

TY sie wstydzisz?????????????? To on powinien sie wstydzic, a nie ty. Natychmiast powiedz o tym swoim rodzicom. Oni ci na pewno pomoga.

Gość Oklamywana
jak ja to powiem to on powie moi rdozicom jedną rzecz której nikt nie wie. a rodzice mnie za to zabiją

Nie mozesz tego tak po prostu ukrywac pozniej wyjdzie ze ty jestes ta najgorsza i cos zmyslasz a on zostanie bez winy

Gość Oklamywana
to jest dla mnie niemozliwe.... :(( jestem tak zla na siebie

jak ja to powiem to on powie moi rdozicom jedną rzecz której nikt nie wie. a rodzice mnie za to zabiją no nie ma to jak zaufanie w zwiazku......... jak widze, nalezysz do kobiet ktore nie maja kregoslupa. Dasz sie bic, poniewierac, uzalezniasz sie od czlowieka, ktory jest psychopata i ktory z cala pewnoscia cie nie kocha. Wspolczuje. Ale masz to na wlasne zyczenie.

Gość Oklamywana
to jest dziwne bo jakby mnei nie kochal nie dostawalabym wsyztkiego czego bym chciala... wszytko mi dawal i nagle przyszedl ten dzien... on sie tak pierwszy raz zachowal

Oklamywana--chcesz pogadac na gg?

Gość Oklamywana
tak 6835395

To nie jest milosc, tylko egozizm z jego strony. Taki czlowiek jak on musi miec kogos, kim moglby manipulowac i nad kims moglby sie znecac. Prezenty to tylko sposob na to, abys z nim byla. Taka marchewka... Tobie naprawde potrzeba jest terapaia, skoro uwazasz, ze czlowiek, ktory sie wobec ciebie zachowuje tak wstretnie, cie kocha:)

Gość ja zawsze w takich sytuacjach
ja zawsze mówie w takich sytuacjach: jak mężczyzna pierwszy raz uderzy kobietę - to jest jego wina, ale jak uderzy drugi raz - to już jest jej wina....bo powinna go w dupę kopnąć po tym pierwszym razie!!!

Gość nie badz smieszna
moj mnie trzy razy uderzyl, raz wyrwal kepke wlosow (byl pijany zaslanial sie niepamiecia) i uwierz kochalam go nad zycie jednak milosc do niego popuscila. Rozstalam sie z nim, a po kilku latach wiem ze on zneca sie nad swoja zona! KTO UDERZYL RAZ BEDZIE TO ROBIL ! Tak mowila moja babcia ktora tez przeszla pieklo, a Ty mysl sobie co chcesz, moj tez plakal blagal kwiaty dawal nadskakiwal, a nawet mowil ze sobie zycie odbierze jak go zostawie bo jestem jego najwieksza miloscia.

Gość Oklamywana
i jaks i teraz czujesz.. moj robi to samo...

Gość nie badz smieszna
synow tez tlucze

Gość Oklamywana
a Tobie jak sie zycie ulozylo ?