Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oklamywana

Chłopak mnie uderzył

Polecane posty

Gość nie badz smieszna
mnie? dobrze, tez mam meza dwojke dzieci jestem szczesliwa. Tobie tez tego zycze, ale nie wiaz sie z kims kto Cie tak traktuje. Teraz milosc przeslania Ci wszystko, ale przyjdzie czas ze rozsadek wezmie gore, a milosc minie . Uwierz.

Gość Oklamywana
dzieki. ile czasu czekalas na tego drugiego ? i w jakich okolicznosciach tamten cie uderzyl ?

Zacznijmy od tego, że on Cię zdradza. :) Bo gdyby Cię nie zdradzał nie miałby żadnego powodu żeby się aż tak wkurzyć, że przeglądasz jego telefon. To plus opisana przez Ciebie sytuacja jest wystarczającym powodem, żeby mu powiedzieć sayonara.

Gość Oklamywana
mysle ze raczej mnie nei zdradza raczej mogl pisac jakies sms do innych dziewczyn... ehhh :((

Gość nie badz smieszna
on mnie nie zdradzal, no przynajmniej nic o tym nie wiem, ale raczej nie. A przyszlego poznalam po roku ,zareczyny i po dwoch slub. Mowie Ci czasem warto poczekac na ta prawdziwa milosc. Nie wyobrazam sobie zeby moj maz mnie kiedykolwiek uderzyl. Jest czuly i sam powiedzial ze sie brzydzi damskimi bokserami, bo w ten sposob zachowuja sie tylko malo wartosciowi tchurze. A tak z ciekawosci - ile masz lat ?

Gość nie badz smieszna
zareczyny po roku bycia razem, a za nastepny slub. tak ze w sumie trzy lata razem, no a teraz 10 :)

Mało ze Cie tłucze to jeszcze zdradza a ty go kochasz. Kobeto wiej od tego palanta gdzie pieprz rosnie. Nastepnym razem tez ci wtlucze i tez przeprosi, potem juz przestanie przepraszac. Potem przyjda dzieci i tez je bedzie bił, tego chcesz dla swojej rodziny? No ale ty nie odejdziesz bo go kochasz. Głupia.

Gość Oklamywana
moze on mial prawo mnie pobic jak ja go uderzylam w twarz ?

Gość Oklamywana
ja go pierwsza uderzylam.... i on mowil ze dlatego tak zrobil ;/

Gość Oklamywana
zaniepokoił.....

Gość pewnie masz16-17 lat
naiwna jesteś ?ze nie wiem co wez go jeszcze przepros :D. Bedzie to robil co jakis czas az ci milosc wywietrzeje, ale wtedy moze byc za pozno.

Gość Jestem facetem i dziwie sie
czemu Wy dziewczyny jesteście takie głupie i naiwne, że on sie zmieni, szukacie wytłumaczenia i dajecie sie upadlać! Facet, który podnosi na kobiete ręke jest mieczakiem z niska samooceną i gówno wart. Taki co raz uderzył będzie to powtarzał coraz częsciej i dotkliwiej. Dziewczyno jak masz jakąś godnośc to spindalaj od niego i to już i nie wierz w jego czułe słówka. Moja siostra miala takiego bydlaka, teraz jest po rozwodzie, ale zdrowia jej juz nic nie zwróci, a dzieci tez znerwicowane. Ona tez "kochała" wybaczała on kleczał przysiegał na kolanach ze już nigdy itp itp i czekała, ze zdaży sie cud.

"nie jestem w stanie od niego odejsc.." to jest najlepsze:D

Gość Jestem facetem i dziwie sie
A to, ze nie pozwolił Ci zajrzeć do telefonu to masz czarno na białym, ze ma jakieś tajemnice przed Tobą, albo romansuje z inną. Kopa w dupe i niech spierdala!

Gość Oklamywana
on jest pierdolniety....