Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chapped_lip

bardzo popękane usta

Polecane posty

Gość chapped_lip

co stosować na bardzo popękane usta ... mam dzisiaj ważne wyjście i chce dobrze się prezentować ,zależy mi na szybkiej odpowiedzi. jakieś domowe maseczki?? a może parafina ...pomaga na sucha skórę to może i na dłonie ??

Gość ghjkhkjhjk
krem nivea w domu jak gdzies wychodzisz to balsam do ust np z avonu albo tez nivea nieporadny czlowieku

Gość chapped_lip
gdyby mi to pomagało to nie pytałabym o radę ...mimo używania kremu Nivea i przeróżnych pomadek,balsamów nawilżających problem popękanych ust nie znika.dlatego pytam o domowe maseczki...może jakieś naturalne składniki pomogą.

Gość jhjhjkh
a stosowalas Carmex? mi tez nic nie pomagalo, gryzlam wargi i mialam popekane a stosowalam carmex 2 dni smarowalam co godzine i mam teraz gladziutkie

Gość ghjkhkjhjk
*maść witaminowa,apteka,2 zł *balsam Tisane,apteka 6 zł. *nie obrywać skórek!!! ,związać sobie rece za plecami! *smarować grubą warstwą miodu,nie u każdego skuteczne,czasem przesusza lub uczula. wazelina picie duzej ilosci wody oliwa z oliwek w goooooooooooooooooooooogle sobie wpisz jak potrzebujesz wiecej :) nie wiem czemu od razu tego nie zrobilas:)

Gość Januszek..........
Tylko Carmex

Gość chapped_lip
dzięki dziewczyny (: szukałam w Google... ale chciałam też poznać rady kafeterianek :)

Gość chapped_lip
jeszcze jedno pytanie ,ten cały"Carmex "można znaleźć w aptece ?? czytałam ,że tylko na allegro albo za granicą :-/

Delikatnie szczoteczką od mycia zębów zrobić sobie masażo-peeling, tylko delikatnie... A później nałożyć miód, albo wazelinę albo krem nivea... Działa :D

Gość dwa i pół
carmex w rossmanie jest

Ja dostalam w aptece olej z wiesiolka. Po 2 dniach zniknela opuchlizna i zajady, z ktorymi walczylam miesiacami, bo wszystko dzialalo tylko chwilowo

Gość asfg
miałam kiedyś ten sam problem,az w końcu po paru miesiacach musiałam iść z tym do lekarza,zapiasał mi witB2,później sama już kupowałam B-complex i problem zniknął na zawsze.