Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona tematem //

Gdzie w necie poznajecie tych wszystkich wspaniałych

Polecane posty

Gość xyzzzz......
i to samo tyczy się żonatych

Gość do autorkiiii
Z reguły facet w necie pisz czy i czego chce. W necie na portalach albo ludzie szukają uczuć albo imprez albo seksu. 95% facetów tam to kolesie szukający seksu od których dostajesz maila w stylu co z tobą będzie robił, albo jakie masz wymagania seksualne itd. Ale dołączając do wypowiedzi tu jak przeszukasz to masz szansę znaleźć jakąś perełkę :) Z drugiej strony jak na takich portalach większość kobiet wpisuje atletyczny, 25-40 lat, 190cm, 30cm, bmw, złoty łańcuch, biznesmen albo playboy to czego się spodziewają nie wiem ??????

Gość Dandys_1984
Czyli prawdopodobieństwo znalezienia kogoś wartościowego w necie jest wyjątkowo niskie.

Gość zaciekawiona tematem //
Ale nie znaczy że go nie ma :) Fajnie się temat rozwinął :)

Gość Dandys_1984
Właśnie również bym chciał żeby mnie jakaś miła dziewczynka znalazła. :) Czekam... ;]

Gość Dandys_1984
Autorko jesteś z Katowic ? :)

Gość Bojownik
Pisała, że ze Sląska wiec pewnie Kato ;p

Gość xyz?
Tak?

Gość no wlasnie...
gdzie mozna poznac w necie kogos wyjatkowego, nietuzinkowego, twardo stapajacego po ziemi? kogos, kto nie liczy na luzne znajomosci i seks bez zobowiazan? do tej pory szukalem na czatach, portalach randkowych typu sympatia, ale tam wiekszosc kobiet nie ma nic do zaoferowania, procz swojego ciala, badz jest tak tepa, ze nawet nie mozna normalnie porozmawiac na pierwszym spotkaniu. na 40 kobiet, z ktorymi sie spotkalem, tylko jedna nadawala sie do zwiazku. reszta to jakies klony, imitacje kobiety.

Gość kama03
a ja poznałam swojego obecnego narzeczonego na "NK" :-) Nie raz zaczepiali mnie tam mężczyźni, ale nigdy nie reagowałam i nie podejrzewałabym siebie o to, że kiedykolwiek komuś odpiszę na tego typu maile i że będę z kimś z netu. Nie wiedzieć czemu, temu jednemu odpisałam i tak od słowa do słowa...za rok ślub :-)

Gość no wlasnie...
to w takim wypadku gratulacje. widac tzreba miec niezlego farta, by trafic na wartosciowa osobe.