Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niby w ciąży niby nie

Od kiedy widać brzuszek

Polecane posty

Witam podobno jestem w 15 tygodniu ciąży a w ogóle jeszcze nie widać żeby brzuch mi rósł. Czy to normalne?

Gość w pierwszej ciąży
brzuch było mi widać dopiero w 5 miesiącu. Teraz jestem w 9 tygodniu i już mi lekko brzuszek odstaje ;)

Zależy ile ważysz i jaką masz budowę. U niektórych i w 9 widać jakby były w 5 ;)

Gość mi tez nie bylo widac
nawet w 17 tyg. pojawil sie gdzies w okolicy ok.20-21 tyg a teraz jestem w 26 i mam ladna mala pileczke :D ty sie nie martw bo nie masz czym tylko ciesz a brzuchem zdarzysz sie nacieszyc :P

Gość Mamicz
Hej, u mnie nie bylo widac tak do 14 tygodnia... pozniej wygladalam troche jakbym sie objadla i do toalety przez tydzien nie szla :P spodnie nosilam dalej swoje, tylko spinalam agrawka zamiast na guzik i bluzka przykrylam. Powiem Ci ze wiele osob nawet sie nie orientowalo ze jestem w ciazy. zaczelo sie tak na dobre od 18tygodnia - zaczal roznac z dnia na dzien. a juz tak w 30 to o matko - strasznie szybko rosl :)

Wiem że się zdążę nacieszyc już jeden raz mam to za sobą i bliźniaki teraz wcale zadowolona nie jestem i mam nadzieję że mi nie urośnie a pytam bo poprzednim razem to już w drugim miesiącu się zaokrąglal a teraz nic

mnie w tym pojawiła sie zdecydowanie fajna piłeczka. jestem w 16 tyg i 3 dniu czyli mozna przyjąc w 17 tc. tydzien wczesniej brzuszek był lekko widoczny tylko dla mnie i meza, teraz zdecydowanie sie zaokrąglił.... mysle ze ma na to wpływ budowa( jestem szczupła) i miesnie brzucha ( przed ciaza ćwiczyłam).

u mnie dopiero w 5-6 miesiącu zaczęło być widać, w pracy dowiedzieli się gdy byłam w 5, a w rodzinie dowiedzieli się dopiero gdy byłam w 6 miesiącu ciąży. Za to potem ruszyło i ostatecznie przytyłam w ciąży 22 kg :-)