Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraniec seksualny

Prawiczek 23 lata. Mam już iść do agencji towarzyskiej?

Polecane posty

"serio z Ciebie taki pisarz?" Żebyś ty widziała jakie ja elaboraty pisałem tu wcześniej.

Gość IMO13702
@drowningmagic "IMO to najbardziej chamska wypowiedz jaka kiedykolwiek slyszalam" Wcale nie. Wydaje się taka, bo nikt nie lubi słuchać przykrej prawdy.

Gość darker ale ty to sam pisałeś?
ja wiem, ze moja uroda przeminie dlatego niczego sobie nie żałuję i mam zamiar się zawinąć przed 40-stką :classic_cool:

Gość IMO13702
Tylko słowa dotrzymaj z tym "zwijaniem".

http://gala.onet.pl/1,74,8,74251150,192322637,9354524,0,forum.html 🖐️

"to mi zupełnie do ciebie nie pasuje, to wszystko dyrdymały są straszne." To z Onetu. Szkoda tylko, że tego tematu nie mogę znaleźć.

Dzięki za temat, ale tamten był podpisany inaczej. Miał innego autora. EkoEgo czy coś w ten deseń.

"chcesz powiedzieć że uroda to wszysto co się dla ciebie liczy?" A czym myślisz kobieta chce przyciągnąć faceta"?

Czuły Wojtek i tak najlepszy :D Mam gdzieś ankietę jego autorstwa jaką ojciec dziewczyny powinien wręczyć jej chłopakowi. Bezcenne :D

"a próbowałeś skopiować kawalek i znaleźć w historii przeglądanych stron?" Znalazłem właśnie w zakładkach. Jest ich tam z kilkaset ale wiedziałem, że na pewno stronę dodawałem.

uroda jest czymś co dostajemy od razu, rodzisz się dajmy na to brzydki, i całe swoje życie kształtujesz przez pryzmat tej brzydoty, wpływa ona na Ciebie każdego dnia, jak rodzisz się ładny to całe twoje życie kształtujesz zupełnie inaczej, tego się nie przeskoczy, dlatego nasz charakter, jest w dużej mierze zależny od urody czy jej braku.

wiedziałam, ze ty tego nie pisałeś;) naprawdę dużo bredni tam. no to dalej Cię lubię:P

Wklejam bo świetne. Ankieta na chłopaka :D A ja jak bede miał curke to tesz bedzie taka ładna ( po ojcu ) jak ta pani na zdjęciu. Ale byle kto ją nie dostanie. Żeby dostać moją curke to dany kandydat ktury bedzie się starał o względy mojej curki musiał będzie wypełnić taki formułasz ANKIETA DLA WNIOSKUJĄCEGO O SPOTKANIE Z MOJĄ UKOCHANĄ CURECZKĄ UWAGA: Wniosek bes odpowiednich załącznikuw tj. wyciągu z kąta bankowego rodzicuw, świadectw szkolnych oraz aktualnych badań lekarskich zostanie uznany za nie kompletny! Imię: Drugie imię: Nazwisko: Data urodzenia: Adres zamieszkania: Miejscowość Kod pocztowy: Ulica: Nr domu/nr mieszkania: Telefon domowy: Telefon komurkowy: E-mail: Wzrost: Waga: IQ: Pochodzenie społeczne: Prawo jazdy (nr i data wydania): Dowud osobisty (nr, organ wydający): Przynależność do organizacji: a) legalnych: b) nielegalnych: Czy Twoi rodzice to męrzczyzna i kobieta? Jerzeli nie, wyjaśnij dlaczego? Ile lat po ślubie są twoi rodzice? Jeżeli mniej niż ty masz, wyjaśnij dlaczego? Czy posiadasz durzy wygodny samochud np. typu Pick-Up? Czy siedzenia w twoim samochodzie się rozkładajom? Czy na tyle swojego Pick-Up'a wozisz materac? Czy nosisz kolczyk? Czy nosisz kolczyk w innej części ciała nisz ucho? Czy masz tatuarz? UWAGA! JEŻELI CHOCIAŻ NA 1 Z OSTATNICH 6 PYTAŃ ODPOWIEDZIAŁEŚ - "TAK", TO MOŻESZ DALEJ NIE WYPEŁNIAĆ!!! Wyjaśnij w kilku zdaniach jak rozumiesz zwrot: "NIE DOTYKAJ MOJEJ CURKI!". W kilku zdaniach wyjaśnij jakie zalety ma dla ciebie ABSTYNENCJA? Czy chodzisz do kościoła? Jerzeli tak to jak często? Kiedy była by na jleprza okazja bym mugł spotkać się z twoimi rodzicami i proboszczem? UWAGA! W tej części ankiety twoim zadaniem jest dokończenie zdań. Odpowiadaj swobodnie i szczeże, ankieta jest po ufna i nikomu nie zostanie udostępniona. (To znaczy nie powiem o tym nikomu i nigdy!) A. Jeśli miał bym być poszczelony, to ostatnim miejscem w kture chciałbym zarobić kulkę jest: B. Jeżeli byłbym bity, to ostatnią kością kturą chciał bym mieć połamanom jest: C. Kobiety miejsce jest w- D. Liczę że nigdy nie spyta mnie Pan o: E. Kiedy spotykam dziewczynę, pierwszom żeczą na kturą zwracam uwagę jest: UWAGA! JEŚLI ODPOWIEĆ NA PYTANIE "E" ZACZYNA SIĘ OD "P", "C" LUB "D", PRZERWIJ WYPEŁANIANIE I ODCZEP SIĘ OD MOJEJ CURKI! Co zamierzasz robić w przyszłości? Kim chcesz być? Gdzie pracować? OŚWIADCZENIE WNIOSKODAWCY. PRZYSIĘGAM ŻE WSZYSTKIE PODANE PRZEZE MNIE INFORMACJE SĄ PRAWDZIWE I JESTEM GOTUW W KARZDEJ CHWILI NA POWTURZENIE ODPOWIEDZI Z POWYRZSZEJ ANKIETY BĘDĄC POD ŁĄCZONY DO WYKRYWACZA KŁAMSTW CZY TESZ PRZYPIEKANY ROZGŻANYM DO CZERWONOŚCI POGRZEBACZEM LUB Z AKUMULATOREM NA JĄDRACH. [ podpis] (To znaczy twoje imię pajacu!) Dziękuję bardzo za zainteresowanie spotkaniem z moją curką i za wypełnienie ankiety. Jerzeli zostaniesz za akceptowany to odpowieć oczymasz na piśmie, jednak przetwarzanie danych z powyrzszej ankiety morze potrwać od 4 do 6 lat. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie dzwoń, nie pisz ani w rzaden inny sposub nie prubuj się kontaktować do tego czasu z moją curką. (Pruba kontaktu morze spowodować u ciebie powarznie obrarzenia ciała!) Jerzeli twoje podanie zostanie od żucone, zostaniesz o tym powiadomiony przez moich dwuch znajomych sportowcuw, kturzy z powodu braku w poblirzu boiska do baseball'a chętnie z tobom potrenują ten piękny sport byś się nie nudził i z powodu zbyt durzej ilości wolnego czasu nie szukał kontaktu z moją curkom poza moimi plecami. (Ograniczenie w morzliwości poruszania się o własnych nogach będzie chyba naj leprzym środkiem zapobiegawczym). Jeszcze raz dziękuję za, mam nadzieję, szczere wypełnienie ankiety. Pozdrawiam Czuły Wojtek - pszyszły ojciec. czuly_wojtek@poczta.onet.pl , 22.02.2008 09:22

moim zdaniem nie będę miała nic ciekawego do roboty w wieku 40 plus.

a ty co robisz offerma? do 40-stki ci blisko:P ja już dawno palnęłabym sobie w łeb, sorry:P

żeby byli mądrzy muszą być i głupi.

napisz mi co robisz? co Cię spełnia?

ale ona troche racjii ma bo co to za zycie czy przyjemnie jest wiedziec ze nastolatki mają seks a my nie bo sie nie podobamy bo nie ma tego " łał "

ale on chyba bardziej cierpi z powodu niskiego poczucia własnej wartości, kompleksów, brak seksu to jest tego skutek.

tylko ze jest duzo gorszych od nas i zaliczają panienki ale widocznie z wyglądu lepsi nawet w patologicznych rodzinach sie ruchają to znaczy ze my jestesmy odpadem marginesem

Gość prawik bez wiary
ty z Wawy jestes?

jeśli już piszecie, ze przegraliście życie to może warto postawić wszystko na jedną kartę i zostać np. płatnym zabójcą, he?:P zarobicie:D jesteście tacy niepozorni:P później laski będą miały mokro na wasz widok;)

ja tylko wnioskuje po tym ze poniosłem porazki na czacie czyli przyczyna zły wygląd

albo zacznijcie ćpać, dziewczyny to takie cierpiętnice, będą się wami opiekować, myśląc, że wyciągną was z nałogu, jak będziecie naćpani to łatwiej wam przyjdzie, pomiatanie kobietami, my to lubimy, serio. tyle rad już wam dawali, typu wyjdź do ludzi albo czekaj na tę jedyną, ale to wam raczej nie pomoże:P, może coś w tym stylu jak wyżej opisałam:D

nie, samo opowiadanie, ze się jest nie wystarczy, trzeba być bezwzględnym, zjebanym przestępcą, psycholem, będziecie mieć 300 razy większe szanse, niż macie teraz :classic_cool:

no własnie nie bo rozmowy były udane wszystko sie kończyło na wymianie fotki i nie byłem w ich typie i jedna mi napisała ze nie ma tego " ŁAŁ" więc zawinił wygląd jedna mi z litosci napisała ze jak chce to mozemy ze sobą pisac na gg :O to chyba o czyms swiadczy no nie

wyobraź sobie prawiczek z wiarą, że dziewczyna wprost Ci mówi, że chce uprawiać z Tobą seks, i nie gruba z dzieckiem, tylko ładna, zgrabna, bez dzieci. i co? myślę, ze olałbyś ją, bojąc się porażki. później byś żałował, a jak. ale olałbyś ją.

Gość sami od prawiczkow ?
darker ale ty to sam pisałes? to sami ?