Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssaaabinaa

niemowlak nie chce jesc!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ssssaaabinaa

corka wlasnie skonczyla 3 miesiace jak dotat byla karmiona bebilonem pepti( ma skaze) zawsze jadla chetnie okolo 120 ml. Od dwoch dni jak przystawiam butelke to odwraca glowe i placze przerazliwie, prostuje nozki, prezy sie czasem.... dzis po kapieli ledwo 50 ml jej wcisnelam.... dzis sie nie zalatwiła moze w tym tkwi problem??? w pon. ide na sczepienie wiec zapytam lekarki poki co pytam tutaj, moze ktoras z was miala taki problem?

Gość ssssaaabinaa
wczoraj ugotowałam jej schabowego z ziemniakami nie chciała zjeść, w mcdonaldzie też nic nie jje. Upiekłam noge z kurczaka to kazała sobie obrac i dac nie chciała obgryźć kości co robić :(

może bolą ją dziąsełka ,niektórym dzieciom wychodzą ząbki wcześniej możesz kupić żel i smarować .

tak sie zastanawialm czy to nie zapalenie ucha .... ale to wtedy smoczka by tez nie chciala ssac... a ssie go chetnie

dentinox. albo calgel dużo jest w aptece spytasz to ci jakiś polecą jest też bobodent .

Gość Lilippo
moze kolki, wzdecia....

Gość JoannaZmamaOli
a może dziecko jest chore rozwija się jakaś infekcja!

tylko ekarz mnie sie too nie podoba przez zabki by nie jadla? wtedy wlasnie by sie wyprozniala a tu autorka pisze ze kuppki nie ma

corka od wczoraj nie zalatwila sie.... co do kolek to od czasu do czasu bolal ja brzuch ale nigdy w trakcie jedzenia. W sumie to prezy sie i prostuje nozki jak probuje ja nakarmic

Musisz iść do lekarza ja bym do poniedziałku nie czekała, nie będę Cię straszyć bo nie wiem ale na ząbki tu za wcześnie. Córci wyszły na 4 msce ale dopiero w 4 miała objawy i kupki codziennie, gorączka.. A tu coś z brzuszkiem a nie możesz do szpitalnego lekarza jechać

Mój Piotrek to samo. Od przedwczoraj nie za bardzo mu idzie to jedzenie ;/ jutro skończy 3 miesiące. Myślałam, że to wina smoczka i zmieniłam mu na większą przepustowość, ale to nic nie dało. Młody się denerwuje strasznie jak próbuję go nakarmić. I widzę, że go nic nie boli, tylko nerw go szarpie. Wywija mi się z rąk, ciągle gdzieś biegnie, wierci się tyłkiem. Kupa jest normalnie raz dziennie. I też nie bardzo wiem o co mu chodzi. I właśnie nad tymi ząbkami się zastanawiam. Młoda Mamo to możliwe, że to przez ząbki, wcale nie jest za wcześnie. Mojemu siostrzeńcowi właśnie w 3 miesiącu wyszła pierwsza jedynka.

a może skok rozwojowy? podczas skoków maluchy często nie chcą jeść, stają się marudne, rozdrażnione. no albo zęby. wcale nie jest za szybko! mój co prawda późno ząbki miał, ale synek koleżanki ma 5 miesięcy i 6 zębów! pierwszy wyrósł mu jak miał 2,5 miesiąca!

Może ją brzuszek boli .Skoro nie robiła kupki.Pomasuj jej brzuszek .

Gość mamamamamam26
ssssaaabinaa i jak tam? dalej niechce jeść? ja mam ten sam problem - mały jest na nutramigenie i tyle że ma 4,5 miesiąca i diete rozszerzoną troche to jada deserki, zupki i sinlaca ale mleka wogóle niechce - płacz histeria i je na spaniu tylko ... dobowo wychodziło tak ok 500 - 600 ml a ostatnio 300 - 400 ml.. zęby podobno mu nieidą, kupki robi ok, na wzdęcia dostaje bobotic i po nim ma gazy ok więc to też nie to, skok rozowojowy już miał..

mam identycznie od 3 dni, w środę Mały skończy 3 miesiące. Wydaję mi się że to skok rozwojowy, bo nie ma innych objawów ząbkowaia. I w ogóle od tych 3 dni ma problem z zasypianiem - wcześniej nie miał żadnego i jest taki ogólnie marudny. Jakby za dużo bodźców naraz do niego docierało i nie mógł się wyciszyć. No i może dlatego tak marudzi przy jedzeniu...