Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilovka

Miałam dziś nie pić, a pję

Polecane posty

Gość Kataruna
nierozum miem życia a myślałaś o wizycie u psychologa? Mnie mąż wysyła, ale mam jakiś opór. Ale musimy to zmienić, trzeba dbać o siebie. Dobrze się czujesz z tym , że się nie malujesz, nie myjesz włosów na czas itd? Bo ja fatalnie, ale w pewnym stopniu mi to odpowiada taka bezsilność. Niedorzeczne. Nie rozumiem samej siebie. Pijecie cos teraz? Ja drugie piwko, ostatnie. Jest jeszcze trochę wódki w lodówie, ale jej nie ruszę. Nie mogę.

dziewczyny , mnie tez wszyscy dołowali , mieli za puszczalska , bo farbowałam włosy wcześnie , malowałam sie , zawsze zgrabna , fajnie ubrana ( zawsze za grosze w lumpeksach ) . alezawsze byłam ok. do ludzi . i tak sobie po mnie jechali latami . i teraz cały mój prawie rocznik jest juz dawno po rozwodach , i w dooopie maja stałe zwiazki ( przynajmniej moja klasa). a ja ma rodzine , ciagle męża (i jest ok. ) . jego teraz nie ma i nie będzie jeszcze prawie 2 miechy . ale tesknie jak nastolatka , i nawet nie mysle o zdradzie . może trzeba przetrzymać te pare lat z pokusami ,żeby sie czegos nauczyc o sobie samej .

nerozum iem zycia ja tez marze o podróżach, keidys nawet planowalam, ze wybiore sie w podróż na piechotę i bede pieprzyć to czy mam pieniądze czy nie. zyje sie raz i tak umre, wiec dlaczego nie ?

Gość do jap......
a co znaczy gdzie macie mezow? moj spm iseszka ze mna i nawet nie wie ze upijam sie nocami!!!!!!!!!coz maz , dzieci ........

Gość jap........
Jankesa nie pamiętam ale pewnie w stodole na wiosce wino piłem przytym

uczyłam sie tańczyc przy Michaelu i ,lambadzie , i dlatego zadałam ten kawałek . dylam

Jankesa o mnie tez rozne rzeczy gadali. zawsze bylam ta złą, choc nie wiem dlaczego. hehe i tez sie w lumpeksach obkupuje :D dlatego ja slubu nie wezme nigdy, zawsze o tym wiedzialam. a teraz jeszcze tym bardziej sie o tym przekonalam, gdy wzdycham do pewnego faceta, choc sama mamm swojego..

Gość jap........
chujowy mąż

a ja wlasnie slucham radio zlote przeboje i stacje klasyka rocka

Gość Kataruna
Jankesa, fajny ten kawałek z Pitbulem

Gość vodka cytrynowa:)
oj ty chyba jestes moja sister:) to co piszesz to jakby kalka mojego zycia:)

Kataruna ....>> zajebisty nick . fajnie sie kojarzy . Mozna pobujac :D

nie mam na imie Mariola, ale moje imie tez zaczyna się na M. :D

vodka cytrynowa fajnie spotkac czlowieka, ktory ma myslenie podobne do Twojego i jest wariatem tak jak Ty hehe.

Gość Kataruna
[zgnerozum iem zycia tez niewiem co chce robic, nic mnie nie interesuje nic nie krecji, poza podrozami ? jezyki znam dwa(grecki i angielski)maz mnie ogranicza, nic nie moge sama, ja chce wyjechac jako rezydent on mnie nie chce puscic, tkwie w domu w becie zapłakana,niewyobrazam sobie pracyw zamknieciu 10h dusze sie!ja cenie wolnosc, powietrze, mogłabym nawet w polu pracowac aby nie zamknieta gdzies!jak pracowałam w galerii handlowej po 12h zamknieta, to czeto mdlałam z braku powietrza i ogolnego samoppoczucia. Kurczę, niedobrze , ze mąż Cię tak ogranicza:( wytłumacz mu, że podcina Ci skrzydła. znasz języki obce, masz marzenia, chcesz wyjechać dąż do tego. Ja też się duszę powoli. Dom, dziecko, internet, i tak w kółko. I tak ma wyglądać życie? Mąż mówi, żebyśmy jechali na jakąś wyspę mieszkać, będizemy jeść banany i łowić ryby:)

no sie zakochałam w tym kawałku . juz 5 raz słucham . zajebioza totalna . dobrze ,że mam taki długi kabel

Gość nerozum iem zycia
chodze do psycoanalityka, daje mi prochy po nich zasypiam....i zamulona łaze, zostawiałm je .. zebym mogł a chlac, tak jest prawda.Dzis ni c nie chlam , bo wczoraj wywaliłam tyl e ze dzis mi sie nawet nie chce.OKropnie sie czuje z tym zaniedbaiem, al epocieszam sie ze wosna przyjdzie to sie ogarne i włosy zrobie, bo narazie to garsciami mi wyłaza.Zaczeło mi wisiec , czy moje małzenstw sie utrzyma...do tej pory starałam sie terz mam to gdzies..

nie :D ale nie chcę się za bardzo zdradzać, dlatego nie powiem :) a dlaczego myslalas, ze Mariola ?

nerozum iem zycia mnie troche wiosna i nadejscie lata troche przeraza, bo wiaze sie to, z jeszcze wiekszą ilością imprez, a co za tym idzie większym piciem, ale fakt faktem nie ma to jak napic się piwa na łonie natury. tego jednak mi brakuje.

Gość jap........
pijcie więcej

Gość Kataruna
Ja też mam coraz więcej spraw gdzieś:( Mnie najbardziej teraz brakuje pracy. Myślę, że jakbym ją miała,to bym odżyął Też znam języki, jestem po studiach a pracy nie mogę znaleźć już jakiś czas:(

bo miałam ,kiedyś , dobra przyjaciółke , przezywałyśmy ze soba wszystko . a teraz .................................. jestesmy na sms. nie mam juz przyjaciółek .mam tylko męża , mamę i dzieci . (to sa osoby ,którym (oprócz mamy) moge zaufać . wiadomo mama zawsze sie wygada ..

Gość Kataruna
No właśnie to jest to, że na prochy nie można pić. A ja lubię pić i wolę to od tabletek. A pić i brać tabletki to nie.

Gość Kataruna
Nie idziecie spać?:)

Gość jap........
vodka niema jak to picie w plenerze :) też wiosny nie mogę się doczekać

nie rozumiem , mi tez włosy wyłażą garściami . bez prochów , nigdy nie brałam , i uwazam ,że jak sobie nie dam rady sam , to juz nic mi nie pomoże . ale co do wiosny to masz racje , jakoś tak sie o siebie bardziej dba .