Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurvvvvva

kurva dziewczyny wy bez makijazu jestescie zupelnie inne niz z nim

Polecane posty

Gość kurvvvvva

:o ZUPELNIE! Nawet te co z natury maja ladne rysy i robia tzw "delikatny makijaz" zmieniaja w ten sposob o 180 % swoj wizerunek. Gdyby nie tapeta mialybyscie nieraz 10 razy brzydsza twarz niz my faceci. Zobaczylem pare kolezanek w akademiku bez szpachli i jestem w szoku :o:o:o Uwazalem je za sliczne dziewczyny takie 8/10 a tu taki zonk. A tu sie okazuje ze to sa takie 4-5/10 zwykle kaszale a cala twarz na wyjscie jest poprostu namalowana

Gość IMO13691
Hahahaha! Wytapetowana buzia wydaje sie u nich ładna. Ale jak już warstwę szpachli zedrą, to masakra - ryj jak skóra pomarańczy (i często w podobnym odcieniu)!

Gość to jest prawda,
te ladne w make upie .bez niego juz nie sa takie fajne,czesto te zwykle przecietne bez make upu sa ladniejsze od tych umalowanych laleczek

Gość IMO13691
Aha, malujecie sie nie dla facetów, tylko żeby psiapsiólkom kopara opadła. :P

Gość coconutt1
ja tam się nie szpachluję - nie muszę nic ukrywać ;) jedynie poprawiam brwi, bo niestety zawsze miałam rzadkie, a mam ciemne, prawie czarne włosy, i trochę kredki na oko także szoku żaden facet nie przeżyje kiedy wyjdę spod prysznica ;)

Gość kurvvvvva
Wrzuce przyklad o co mi chodzi, zeby nie robic szamba wrzuce zdjecie jakiejs aktorki i to jednej z naturalnie ladniejszych czyli alicji silverstone. Tu macie z narysowana geba: http://1.fwcdn.pl/an/867323/8960.$.jpg A tu bez: http://img.listal.com/image/852781/600full-alicia-silverstone.jpg Nosz kurva przeciez ten ryj jest zupelnie inny :o, to samo u moich kolezanek (tyle ze u nich jeszcze gorzej jest), ta skora jakies kuva orzebarwienia plamy jakas kurzajka ktora umalowana wyglada tylko na pieprzyk, tutaj kolor skory jakis taki przyjemny rozowy, cielisty sliczny a realu jakby ropa w zatoce meksyknskiej wyjebala na powierzchnie i to jeszcze taka z glonami :o. Te usta tutaj czerwone namietne duze a tutaj kurva jak u mojego jamnika :o no a o oczach nie wspominam nawet. ja pierdole .. :(

Gość uważaj bo się wyjebiesz
selekcje to tobie sossss zrobili, jak byla afera z twoimi przerobionymi fotami na niejednej wygladałes lepiej niz w oryginale

Gość i kto by pomyślał że
w tamten zwyczajny dzień aferę z fotami zrobiłam ja z przeróbką sos- irlandia :D

ale patrz jak się chłopina rozbuchał po tej aferze, najpierw podkulił ogon i umknął z kafeterii a teraz proszę proszę, rzuca "kurwami" na prawo i lewo, zieje jadem i złośliwościami. no no :classic_cool:

sosie współczuję :( znam ten ból 🖐️

to wstaw sobie w stopkę wyjaśnienie, bo twoja zmiana szokuje :classic_cool: sossssie

daj jej foto to zrobimy szopke :classic_cool:

no to spoko sosse, jeszcze całkiem nie pokrzywiło Ci charakteru skoro nie pragniesz zemsty :classic_cool: i opis daj, byle nie żałosny w stylu - rzuciła mnie baba, będę się wyżywał - bo Cię zjadą :classic_cool: dobra ide spać. cześć

debil to Cię robił, podszyw sosssa nie miał tyle postów na koncie :D 🖐️

nie widzicie debile -- zauważyłam ,że tamten miał chyba więcej s , ale ile miał postów? bo ten ma 8000+ więc jeśli podszyw to któryś z aktywnych użytkowników się bawi

no sorry ja na kafe tyle nie siedzę :O

Gość IMO13691
Parszywe rury. Stać takie aby przerabiać zdjęcia, ale nie stać już aby rozprawiczyć. Pieprzone egoistki.

no ja sosa nie rozprawiczę :O czuję niesmak ,bo niektórych fotkach :D

po*

Gość a cio ci za róznica
201 czy 202 kutasów

Gość volga_jasnowidzaaa
no niestety ja jestem blondynka...i bez tej "tapety" moja cera jest pełna przebarwien i blado różowa:O do tego mam jasna oprawe oczu:O wiec faktycznie bez makijazu wygladam fatalnie ale jak tylko posamruje twarz podkładem nałoże róż na policzki, wytuszuje rzesy i podkresle brwi to wygladam jak człowiek:D:D dlatego serdecznie dziekuje temu który wymyslił podkład:D

Gość pustelnica bez lewego cyca
eeeee przesadzacie:) ja bez i makijazu wygladam podobvnie do siebie:) stosuje podklad, brozner, eyliner, kredke i tusz:)

jak kupy...czyli jak większość facetów...,po prostu faceci mają przyjętą taką urodę,że ostre rysy i jest ok,a kobieta wymaga delikatności... więksozść facetów ma widoczne pory,wągry i nikt mi nie powieże są tacy idealni, tylko poprostu na to się nie zwraca uwagi, jak facet ma jakiegoś pryszza to ups i tyle..ale jeżeli kobieta ma defekty to maszkara kobiety mają tego śiwadomość i korygują swoje twarze by choć troche upodobnić się do typowych wymagań... fakt do spania nie chodzi sie w makijażu i potem może fsacet się lekko zdziwić, jednak uważam,że podkład i delikatny makijaż nie jest zły, nie mówie o jakiejś typowej tapecie... acha i co najważniejsze wszystkie piękne dziewczyny to tylko pozory, pokaż mi foto aktorki bez makijażu ktora wygląda cuuudownie