Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie te nowe perpektywy

Nie chce tak marnie zarabiać do końca życia

Polecane posty

Gość kochana ja tez zarabiam
Wiesz ambicje mialam wielki ale niestety zarobki z tym nie szly w parze:O Kilka wyplat i juz zdalam sobie sprawe,ze do konca bede mieszkala na pokoju u rodzicow bo kredytu zwyczajnie nie dostane a jezeli nawet to nie bede miala z czego go splacac:O Na poczatku bralam wszystko.Duzo niedziel,swiat-ekstra placone Kupilam mieszkanie Teraz zlozylam o dotacje i otwieram wlasna firme bo sama juz ze zleceniami sobie nie radze:)

Gość jakayah123654
Moze powinnas sie przeprowadzic do wiekszego miasta? Moim zdaniem tam sa lepsze perspektywy, wiecej ciekawych ofert pracy, latwiej o awans i podwyzke.

Gość smutna_sama
kochana ja tez zarabiam_ Nie pochwalam chowania dyplomu do szafy ale cieszę się, że Ci się udało... Może teraz kiedy otwierasz własną firmę nie będziesz musiała chować swojego dyplomu:) Powodzenia życzę!

Gość kumoszzzka
gdzie te nowe perpektywy -problemem twoim jest to ,ze tak naprawde to nie wiesz co robic dalej ,bo skonczyłas niewłasciwe studia.Konczac technikum ,wiedziałaspewnie ,ze ekononia to nie dla ciebie ,to trzeba było studiowac kierunek, ktory ci odpowiada.

Gość gdzie te nowe perpektywy
kumoszka- być może tak jest. To nie to że źle wybrałam, po prostu kiedy szukam ofert pracy i wybieram branże ekonomia, pojawia się jeden i ten sam syf. Ekonomię lubiłam i się nią interesowałam także to nie tak iż na studiach się męczyłam. Ale fakt teraz nie wiadomo w którą stronę pójść.