Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..m.

ocencie mój wybór !!

Polecane posty

Gość hmm..m.

bardzo mocno zastanawiam się nad tą sukienką: http://www.elizabethpassion.com/ kolekcja z roku 2011 - numer sukni 2224 (zakładka numer 56) dodatkowo powiem, że jestem wysoka (1,80 cm) szczupła, biust dość mały ;), talię mam. nie wiem czy takie sukienki są bardziej dla osób o moich wymiarach czy moze drobnych dziewczyn o kobiecych kształtach? nie chce wybrać sobie sukienki, w której bede śmiesznie wyglądać :)

Gość ładna, dobry wybór
potem jak odepniesz dół to będziesz naprawdę super wyglądała w tej sukience :)

Gość hmm..m.
właśnie o tą możliwość mi chodzi. bo nogi to moj najładniejszy element :) a wiadomo - chcę fajnie wyglądać. dzięki za pozytywna opinie

Piękna suknia:) szkoda,że ja już po ślubie. Wspaniałe rozwiązanie. potem ta krótką można założyć na jakiś bal z kolorowymi dodatkami:P ja bym tak zrobiła, bo żal byłoy mi się rozstać z tak piękną suknią:)

Gość hmm..m.
Genesh - faktycznie, sukienka może okazać się niejednorazową :)zupełnie o tym nie pomyślałam. odpiąć dół planowałabym po oczepinach. a może już chwilę przed :) zawsze podobały mi się krótkie suknie ślubne, ale w życiu nie odważyłabym się założyć taką bezpośrednio do kościoła. ale czy mój wzrost jest odpowiedni do takiej kiecki? - tej w wersji pierwszej z doczepionym dołem

Gość Mnie się akurat nie podoba
Ten dół jakoś tak wygląda... Że od razu widać że jest doczepiony, i wg mnie nie pasuje do reszty tej sukienki. Sama krótka jest OK.

Gość krotka TAK dluga NIE NIE
j.w.

Gość krótka fajna ,
długa nie, szukaj dalej.

Gość kasiaaaag
jeśli dół sukienki nie rozłazi się brzydko i nienaturalnie przez ten doczepiany tiul, to suknia całkiem fajna. aczkolwiek wygląda na dość niewygodną :) za to mini jest extra!

Gość ładna kiecka nie słuchaj
głupot. Na żywo na pewno ten doł nie jest taki, za to krótka wspaniała przymierzaj i daj znać jak ci się podoba :)